вицове
- Green Light
Обувките на една жена са показателни за нейните чувства към вас.
Например, ако са близо до ушите й, значи Ви харесва.
Например, ако са близо до ушите й, значи Ви харесва.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
Съобщение на страницата на КАТ:
"Във връзка с нарасналите задръствания, КАТ препоръчва на водачите да не използуват без крайна необходимост личните си автомобили, а да се възползуват от обществения транспорт"
Коментар:
"Пробвах - не става. Шофьора на автобуса налита на бой и псува, но не ми даде да карам..."
Блондинка се връща разтревожена вкъщи и пита мъжа си:
- Къде са децата?
- На английски.
- Оффф, добре: Where are the children?
"Във връзка с нарасналите задръствания, КАТ препоръчва на водачите да не използуват без крайна необходимост личните си автомобили, а да се възползуват от обществения транспорт"
Коментар:
"Пробвах - не става. Шофьора на автобуса налита на бой и псува, но не ми даде да карам..."
Блондинка се връща разтревожена вкъщи и пита мъжа си:
- Къде са децата?
- На английски.
- Оффф, добре: Where are the children?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
Един пенсионер си карал мОсквича таман сега когато беше позаледено, пък той човечецът гумите му били за смяна, ма нали криза, тааа... абе с две думи пъплейки с триесет, светнало червено и той колкото и да намалявал скоростта, че и спирачките нещо не работели като хората и взел, че се нахакал в задницата на един нов мерцедес С класа. Слиза някакъв дебеловрат младеж и възпитано хванал дедика за ревера раздрусва го и казва:
- Дядо, абе стар си да те бия ще ми издъхнеш в ръцете, затова трябва да ми платиш ремонта. Имаш ли 10 000лв. ?
- От къде с тази пенсия 150лв.? Нямам пари !
- Тогава деца имаш ли някои трябва да плати !
- Имам син.
...- Какво работи ?
- Треньор на делфини.
- Обади му се и ми дай да говоря с него !
Набрал дядото сина си и докато каже "Ало" мутрата взел телефона и започнал:
- Ей треньорчето на делфини баща ти се вряза в мен тука на светофара и ремонта ми струва 10 000. Имаш 30мин. да ги донесеш иначе баща ти с дървен костюм ще го намериш тука! Разбра ли ме?
- Да веднага. - отвърнал човека
Не били минали и 10мин. когато спрял един микробус от него излезнали няколко човека с качулки и смазали дебеловратия младеж от бой. След това го натъпкали в колата и му казали да се разкара.
Един от тях свалил качулката отишъл при стареца и му казал:
- Татко, колко пъти да ти повтарям, че не съм треньор на делфини а на тюлени !
- Дядо, абе стар си да те бия ще ми издъхнеш в ръцете, затова трябва да ми платиш ремонта. Имаш ли 10 000лв. ?
- От къде с тази пенсия 150лв.? Нямам пари !
- Тогава деца имаш ли някои трябва да плати !
- Имам син.
...- Какво работи ?
- Треньор на делфини.
- Обади му се и ми дай да говоря с него !
Набрал дядото сина си и докато каже "Ало" мутрата взел телефона и започнал:
- Ей треньорчето на делфини баща ти се вряза в мен тука на светофара и ремонта ми струва 10 000. Имаш 30мин. да ги донесеш иначе баща ти с дървен костюм ще го намериш тука! Разбра ли ме?
- Да веднага. - отвърнал човека
Не били минали и 10мин. когато спрял един микробус от него излезнали няколко човека с качулки и смазали дебеловратия младеж от бой. След това го натъпкали в колата и му казали да се разкара.
Един от тях свалил качулката отишъл при стареца и му казал:
- Татко, колко пъти да ти повтарям, че не съм треньор на делфини а на тюлени !
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Софийски лектор чете лекция за вегетарианството в едно селско читалище:
- Хора, вие цял живот ядете месо и не знаете, колко е вредно. В кръвта ви се повишава нивото на холестерол..и т.н.
От последния ред подвиква един 90 годишен дядо:
- И краката мръзнат!
Лекторът учуден продължава:
- Стесняват се артериите, сърдечният клапан изпитва двойно по-голямо натоварване...
Дядото продължава:
- И краката мръзнат!
Лекторът заключва:
- Всичко това води до ранно състаряване на организма...
- И краката мръзнат!!!
Лекторът не издържал:
- Дядо, кажете какво общо имат краката?
Дядото:
- Да...Аз съм вече на 90, а преди лягане както се набамкам с месо така ми става х@я, че се издърпва одеялото и краката ми мръзнат!!!
- Хора, вие цял живот ядете месо и не знаете, колко е вредно. В кръвта ви се повишава нивото на холестерол..и т.н.
От последния ред подвиква един 90 годишен дядо:
- И краката мръзнат!
Лекторът учуден продължава:
- Стесняват се артериите, сърдечният клапан изпитва двойно по-голямо натоварване...
Дядото продължава:
- И краката мръзнат!
Лекторът заключва:
- Всичко това води до ранно състаряване на организма...
- И краката мръзнат!!!
Лекторът не издържал:
- Дядо, кажете какво общо имат краката?
Дядото:
- Да...Аз съм вече на 90, а преди лягане както се набамкам с месо така ми става х@я, че се издърпва одеялото и краката ми мръзнат!!!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу

Ето и рецептата:
Необходими продукти:
-Пресен Министър на Финансите(зам.мин.Председател)
-кол, огън или жар
-две баби с 50 год.трудов стаж без пенсии, за да въртят чевермето да не загори министъра
Начин на Приготвяне:
на 1000 градуса да се върти в продължение на около 4 години, за да види хубаво ли е!!!
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
Жена изневерява на мъжа си и се моли:
– Господи, направи така, че мъжа ми нищо да не разбере! - след което чува глас:
– Добре, но след време ще се удавиш!
След време тя печели от лотарията круиз с най-голямата яхта. Корабът започва да потъва, а жената пак се моли:
– Господи, нали няма заради мен да издавиш всички на кораба! - и пак чува глас:
– Цяла година съм ви събирал, КУЧКО!
След време тя печели от лотарията круиз с най-голямата яхта. Корабът започва да потъва, а жената пак се моли:
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Не помня къде го четох съвсем наскоро:сър Айвънхоу написа:Жена изневерява на мъжа си и се моли:
Мъж гони жена си с нож, а тя бяга на зиг заг из хола и вика:
– Ама скъпи, защо си мислиш, че имам връзка с всеки когото намериш в гардероба?!
Нейде из дебрите на Фейса:
"Случка, разказана ми от бивша колежка: Колежката носи прекрасното име Лада. Прекрасно, ще кажете, славянска богиня, звучно, но как да обясниш на три-годишен хлапак, който вече е наясно с марките автомобили, че не се шегуваш и наистина се казваш така?... Та видяла се в чудо моята колежка и едва след 15 минути увещавания детето почнало да променя скептичния си поглед и желязното му отхвърляне умекнало... до момента, в който я попитал "А ти къде живееш?"... Отговорът "В "Хладилника" " тотално разрушил всички нейни шансове да спечели приятелството и симпатиите на това дете."
"Случка, разказана ми от бивша колежка: Колежката носи прекрасното име Лада. Прекрасно, ще кажете, славянска богиня, звучно, но как да обясниш на три-годишен хлапак, който вече е наясно с марките автомобили, че не се шегуваш и наистина се казваш така?... Та видяла се в чудо моята колежка и едва след 15 минути увещавания детето почнало да променя скептичния си поглед и желязното му отхвърляне умекнало... до момента, в който я попитал "А ти къде живееш?"... Отговорът "В "Хладилника" " тотално разрушил всички нейни шансове да спечели приятелството и симпатиите на това дете."
Кърти, чисти, извозва...
- Green Light
itcome написа:Нейде из дебрите на Фейса:
- сър Айвънхоу
На мястото на "БТВ" по "Булсатком" пускат само реклами. По-голямата част от зрителите все още не са разбрали, че са им спрели телевизията.itcome написа:"Все повече хора се обаждат в офисите на Булсатком, за да попитат дали могат да им спрат и Нова Телевизия."
Bella Ciao
Bella Ciao
Забрави да добавиш къде се развива дейтвието... или както е казано в друга тема - Варна на три морета...fuego написа:Брюнетка влиза в кафене. Сервитиорката-блондинка я пита: – Какво ще пиете? – Капи портокал! Блондинката започва да се оглежда по тавана и пита учудено: – Каде капи портокал?
Кърти, чисти, извозва...
- Green Light
Те заради варненци озаглавили сериала "Къде е Маги", нъл знаеш? Оригиналното било "Къде е Бети"itcome написа:Забрави да добавиш къде се развива дейтвието... или както е казано в друга тема - Варна на три морета...fuego написа:Брюнетка влиза в кафене. Сервитиорката-блондинка я пита: – Какво ще пиете? – Капи портокал! Блондинката започва да се оглежда по тавана и пита учудено: – Каде капи портокал?
Ха ха... цял ден нещо ме гложди... докато не се сетих за розите и, че... "...и белите са от мене!". По добре да загрееш няколко часа по- късно, отколкото да не загрееш :)Green Light написа:Те заради варненци озаглавили сериала "Къде е Маги", нъл знаеш? Оригиналното било "Къде е Бети"itcome написа:Забрави да добавиш къде се развива дейтвието... или както е казано в друга тема - Варна на три морета...fuego написа:Брюнетка влиза в кафене. Сервитиорката-блондинка я пита: – Какво ще пиете? – Капи портокал! Блондинката започва да се оглежда по тавана и пита учудено: – Каде капи портокал?
Кърти, чисти, извозва...
област Колорадо...там някъдеitcome написа:Забрави да добавиш къде се развива дейтвието... или както е казано в друга тема - Варна на три морета...fuego написа:Брюнетка влиза в кафене. Сервитьорката-блондинка я пита: – Какво ще пиете? – Капи портокал! Блондинката започва да се оглежда по тавана и пита учудено: – Къде капи портокал?
Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.
Възрастен шеф в полицията я погледнал и пита:
- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?
- Ъъъъ...четири.
- Добре. Корен квадратен от 100?
... - Ами....десет!
- Отлично. Кой е убил Ботев?
Блондинката замълчава.
- Не знам, - накрая казала тя.
- Добре, помислете и елате утре
Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:
- Взеха ли те на работа?
- Не само че ме взеха, хвали се блондинката, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!
- Ъъъъ...четири.
... - Ами....десет!
Блондинката замълчава.
- Взеха ли те на работа?
- Не само че ме взеха, хвали се блондинката, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!
- Green Light
fuego написа:Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.
- Ъъъъ...четири.
... - Ами....десет!
Блондинката замълчава.
- Взеха ли те на работа?
Е то си е разследване, да ти кажа, обаче сега дон Румата Есторски съвсем ще ми се разсърди.
Професор по математика среща свой бивш студент, отличник на випуска. Слек отшумяване на първоначалното вълнение от срещата провесорът пита студента си, вече инж. с огромен опит - Кажете колега, имаше ли полза от математиката, която Ви преподавах на времето?
Инж-а - Да Ви кажа честно, имах един случай, в който нямаше да се оправя без интегралите...
Професорът, развълнувано - Разкажете ми, колега. Този случай ще го използвам в преподаването си като пример...
Инж-а - Ами вървя си аз в един дъжд... и вятърът ми духна шапката, точно в най-голямата локва... пък аз с костюм, на среща отивам, не върви да наджапам в локвата... но се сетих за Вас, докопах една тел, извих я на интеграл и си измъкнах шапката за нула време...
Инж-а - Да Ви кажа честно, имах един случай, в който нямаше да се оправя без интегралите...
Професорът, развълнувано - Разкажете ми, колега. Този случай ще го използвам в преподаването си като пример...
Инж-а - Ами вървя си аз в един дъжд... и вятърът ми духна шапката, точно в най-голямата локва... пък аз с костюм, на среща отивам, не върви да наджапам в локвата... но се сетих за Вас, докопах една тел, извих я на интеграл и си измъкнах шапката за нула време...
- сър Айвънхоу
-Как е се казва, пуша електронна цигара на шопски?
- Сецам фазомеро!!!
- Сецам фазомеро!!!
Bella Ciao
Bella Ciao
Двама приятели се срещат след 20 години и се питат за семействата си:
- Какво прави дъщеря ти?
- Дъщеря ми учи, учи, изучи се и стана секретарка. После много работа и стана шефка. Още повече работа и се повиши на зам. директор и след толкова усилия вече е директор. Ами твоята дъщеря какво прави?
- Абе и моята курва стана, обаче не мога да го разказвам така хубаво като тебе.
- Какво прави дъщеря ти?
- Дъщеря ми учи, учи, изучи се и стана секретарка. После много работа и стана шефка. Още повече работа и се повиши на зам. директор и след толкова усилия вече е директор. Ами твоята дъщеря какво прави?
- Абе и моята курва стана, обаче не мога да го разказвам така хубаво като тебе.
- сър Айвънхоу
Аз съм българче щастливо-
купих си апартамент!
Май стените са накриво,
но нали си е за мен!
Кредита е първа стъпка-
почваш с банката борба.
То си е голяма тръпка,
ако жив си след това.
Чакаш смело кота било.
с други думи- груб строеж.
И ти става много мило,
сякаш с болка ти растеш.
После идва дограмата-
пее твоето сърце.
Кондензира по стената,
но си имаш PVC.
Ето майсторите сръчно
ще шпакловат две стени.
Обясняват ти научно
всички нови кривини.
После плочки, гипс-картони,
майстор нов и нов късмет-
пренарежда без фасони
уж прекрасния паркет.
Иде шкаф, след него втори-
тук очукан, там сгрешен.
Но със майстор не се спори-
той е майстор, ти кретен.
И накрая, без съмнение,
си щастливец, ако ток,
след година закъснение,
има в новия ти блок...
Ех ти българче щастливо
пак си стъпило накриво.
Туй че майстор те люлее
в мрежата си и ти пее -
то е песен безобидна.
Виж кво става, рожбо свидна,
щом банкерът те налази.
Нека Господ да те пази
от горещия му дъх във къдриците ти черни!
Помислите му са скверни
и туй дето ти убива,
докат в скута му седиш,
не е на майстора теслата,
ни е кирка, ни лопата.
То е друг вид инструмент -
кредит за апартамент."
купих си апартамент!
Май стените са накриво,
но нали си е за мен!
Кредита е първа стъпка-
почваш с банката борба.
То си е голяма тръпка,
ако жив си след това.
Чакаш смело кота било.
с други думи- груб строеж.
И ти става много мило,
сякаш с болка ти растеш.
После идва дограмата-
пее твоето сърце.
Кондензира по стената,
но си имаш PVC.
Ето майсторите сръчно
ще шпакловат две стени.
Обясняват ти научно
всички нови кривини.
После плочки, гипс-картони,
майстор нов и нов късмет-
пренарежда без фасони
уж прекрасния паркет.
Иде шкаф, след него втори-
тук очукан, там сгрешен.
Но със майстор не се спори-
той е майстор, ти кретен.
И накрая, без съмнение,
си щастливец, ако ток,
след година закъснение,
има в новия ти блок...
Ех ти българче щастливо
пак си стъпило накриво.
Туй че майстор те люлее
в мрежата си и ти пее -
то е песен безобидна.
Виж кво става, рожбо свидна,
щом банкерът те налази.
Нека Господ да те пази
от горещия му дъх във къдриците ти черни!
Помислите му са скверни
и туй дето ти убива,
докат в скута му седиш,
не е на майстора теслата,
ни е кирка, ни лопата.
То е друг вид инструмент -
кредит за апартамент."
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Събрал Windows 7 всички браузери и им казал:
- Който яде прекалено много памет, ще му ступам рижата физиономия.
- Който яде прекалено много памет, ще му ступам рижата физиономия.
Bella Ciao
Bella Ciao
Лисицата:
-Гарго, ще гласуваш ли с ДА на референдума? Много е важно, от това зависи бъдещето на децата ти!
..гаргата мълчи и стиска сиренцето в клюна.
-Гарго, много е важно България да е независима и да не купува ток. Ще гласуваш ли с ДА?
Гаргата:
-Да!
Сиренцето пада, лисицата го грабва и офейква. Гаргата, замислено:
-Аз и НЕ да бях казала, все тая..
-Гарго, ще гласуваш ли с ДА на референдума? Много е важно, от това зависи бъдещето на децата ти!
..гаргата мълчи и стиска сиренцето в клюна.
-Гарго, много е важно България да е независима и да не купува ток. Ще гласуваш ли с ДА?
Гаргата:
-Да!
Сиренцето пада, лисицата го грабва и офейква. Гаргата, замислено:
-Аз и НЕ да бях казала, все тая..
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...