Да земе да почерпи и да поздрави кралицата си вместо да се скатава кат` мишка в дупка
Дълги години да сте луди един за друг ви пожелавам

Рем има годишнина от сватбата ли?Gaspode написа:обаче будната гражданска съвест не спи, щот` иначе нямаше да е будна, не за друго
Да земе да почерпи и да поздрави кралицата си вместо да се скатава кат` мишка в дупка(тва като напомняне, щот` ако е забравил случайно хич няма да му е весело като се прибере... пък сме приятели все пак, нъл` тъй
:blum:
)
Дълги години да сте луди един за друг ви пожелавам

Здраве, любов и дълъг съвместен живот, РЕМЕGaspode написа:

За 14-тата нещо от слонова кост трябва да подариш.Remmivs написа:И мерси, че ме набута пак да черпя!
Благодаря на всички!
14-тата година каква се води?
Или да питам за започващата 15-та?
Наздраве!
Рога не става ли?vyara написа:За 14-тата нещо от слонова кост трябва да подариш.
Хехе, по-добре слончеRemmivs написа:Рога не става ли?vyara написа:За 14-тата нещо от слонова кост трябва да подариш.
Ми не знам дали ще мога. Да взема да обърна резбата след дългогодишен хетеросексуален брак иди дойди ама и да забременея - едва ли.vyara написа:Хехе, по-добре слончеRemmivs написа:Рога не става ли?vyara написа:За 14-тата нещо от слонова кост трябва да подариш.:lol:
Късно, късно, превърнал се е в един прекрасен и горд горски еленvyara написа: Хехе, по-добре слонче:lol:
Remmivs написа:Рога не става ли?vyara написа:За 14-тата нещо от слонова кост трябва да подариш.
Рогата май не са му в ресора.wishes написа:Remmivs написа:Рога не става ли?vyara написа:За 14-тата нещо от слонова кост трябва да подариш.:rotfl24::rotfl24:
ми то съвременната медицина парви чудеса, нали...Remmivs написа:ама и да забременея - едва ли.
Казва се, казва сеpocti_bezobidna написа: Рогата май не са му в ресора.
Рогоноска се не казва, казва се рогоносец
Мен ако питаш в такива случаи се казва паткаwishes написа:Казва се, казва сеpocti_bezobidna написа: Рогата май не са му в ресора.
Ми "патка" по-добре звучи от "рогоноска" ко ся:-)4avdar4e написа:Мен ако питаш в такива случаи се казва паткаwishes написа:Казва се, казва сеpocti_bezobidna написа: Рогата май не са му в ресора.
Пък за мен е кандидат убийца:lol::lol:4avdar4e написа:Мен ако питаш в такива случаи се казва паткаwishes написа:Казва се, казва сеpocti_bezobidna написа: Рогата май не са му в ресора.

Честито РемеRemmivs написа:Ако ме чува Фортуна, искам още едно момиче. Днес е добър ден за такова пожелание мисля. А ще обещая на кралицата, че ще е момче, само и само да се навие.
За малко да изпусна новината!Gaspode написа:будната гражданска съвест