Можете да я прочетете ТУК
Грийн, твърдо съм решила да не си правя тест за интелигентност, имам некои опасения:winkw:Green Light написа:Шът, със Снежния човек сме в разпра. Изкълчих си един пръст! Или той, или аз!
Не ме разбра ли? Тоя надпис Весели празници, който излиза по средата на екрана ме тормози. Аз го затварям, чета, чета(пък те твоите са кратички) минавам на нова страница и той пак - Весели празнициии!shshtt написа:Грийн, твърдо съм решила да не си правя тест за интелигентност, имам некои опасения:winkw:Green Light написа:Шът, със Снежния човек сме в разпра. Изкълчих си един пръст! Или той, или аз!
Я!
Ееее, ама искам и аз да го видя!Green Light написа:
Не ме разбра ли? Тоя надпис Весели празници, който излиза по средата на екрана ме тормози. Аз го затварям, чета, чета(пък те твоите са кратички) минавам на нова страница и той пак - Весели празнициии!
А, мерси викам, малко вече нервиран, мерси много, айде сега чао, щтрак.
И пак си чета.
И след десет секунди той пак- Бам! Весели празници!
Махай се бе!
Бам!
Ела тука, куче, премахвам те постоянно направо от мозилата, аддс remove this permanently ха да те видя!
Весели празници!
Ааа! Викам. Заяждаш ли ми се нещо, ти бе оу! Ама не ме познаваш, бе!
Весели празници!
Гад мръсна- блъскам здраво хикса!
Весели празниции.
И ми маха с клончето ръка, пък очичките гледат страшно и предизвикателно!
И аз станах да се разходя малко да ти кажа!
И аз не го усещам като звучене, а по-скоро като техника, но мислих, мислих и накрая така реших да е.Мнемозина написа:
Я!
Много е хитро така с линковете, обаче не го усещам като полифония. По-скоро като някаква игра с коментар отдалеч през времето. Или като онези кутийки, от които излиза дяволче, само че тук кутийката е дяволчето, а го виждаш чак като се върнеш към нея за втори път. И става тройно четене.
Green Light написа:
Не ме разбра ли? Тоя надпис Весели празници, който излиза по средата на екрана ме тормози. Аз го затварям, чета, чета(пък те твоите са кратички) минавам на нова страница и той пак - Весели празнициии!
А, мерси викам, малко вече нервиран, мерси много, айде сега чао, щтрак.
И пак си чета.
И след десет секунди той пак- Бам! Весели празници!
Махай се бе!
Бам!
Ела тука, куче, премахвам те постоянно направо от мозилата, аддс remove this permanently ха да те видя!
Весели празници!
Ааа! Викам. Заяждаш ли ми се нещо, ти бе оу! Ама не ме познаваш, бе!
Весели празници!
Гад мръсна- блъскам здраво хикса!
Весели празниции.
И ми маха с клончето ръка, пък очичките гледат страшно и предизвикателно!
И аз станах да се разходя малко да ти кажа!