Бият Паниковски.
И аз туй се чудя най- вече... и как 2 минути някакви хора млатят друг пред телевизията?...Аз едно друго чудене имам, след изхарчени милиарди за последните 30г. при първия и единствен "опит" за покушение над охранявано лице жалките смешници от НСО не само, че не успяха да попречат, но и не можаха да опазят нападателя от "разгневените делегати". Не е ли време да се разформирова тая скъпа и безполезна служба?
А.М.
Кърти, чисти, извозва...
- сър Айвънхоу
Re: Бият Паниковски.
те го и на видеоKent написа:http://www.segabg.com/article.php?id=632949
както каза една моя позната: Доган освен пр, се опитва да си докара и Оскар...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Чак пък...
Види ми се по-скоро идеята да е била агент Сава да слезе от политическата сцена като герой, а не като нагъл крадец.
Види ми се по-скоро идеята да е била агент Сава да слезе от политическата сцена като герой, а не като нагъл крадец.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Глас в пустиня
Няма логика! При положение, че от няколко дена вървят слухове за оставката му, кой ще иска да го гърми?! Виж на видеото - защо Местан беше толкова загрижен да прибере листите със словото на лидера?maggot написа:Чак пък...
Е нали после беше в залата докато някаква мома му четеше речта? И си изглеждаше съвсем на ред. Сценария с бай Тошо преди години беше различен.глас в пустиня написа: Няма логика! При положение, че от няколко дена вървят слухове за оставката му, кой ще иска да го гърми?! Виж на видеото - защо Местан беше толкова загрижен да прибере листите със словото на лидера?
Не. Нещо друго е в основата. Според мен се опитаха с един куршум да убият няколко заека, което май и успяха. Само че не са помислили как би се отразило всичко запланувано за разчистване на вътрешните им пляви в по-мащабен план. Или са помислили... което е по-лошия вариант.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Сделка или не - оставаш жив със всички привилегии, но се отказваш от лидерството или лидер със свинец.maggot написа:Е нали после беше в залата докато някаква мома му четеше речта? И си изглеждаше съвсем на ред. Сценария с бай Тошо преди години беше различен.глас в пустиня написа: Няма логика! При положение, че от няколко дена вървят слухове за оставката му, кой ще иска да го гърми?! Виж на видеото - защо Местан беше толкова загрижен да прибере листите със словото на лидера?
Не. Нещо друго е в основата. Според мен се опитаха с един куршум да убият няколко заека, което май и успяха. Само че не са помислили как би се отразило всичко запланувано за разчистване на вътрешните им пляви в по-мащабен план. Или са помислили... което е по-лошия вариант.
Ще поживеем - ще видим.
Слафоризми>>>
- Green Light
Много са крадците, той е преди всичко предател. Един от най- черните и в новата и в изобщо цялата история на България. Предаде "оня списък" с разузнавачите ни в турското посолство. Долна гад. Заради пари, финансиране и видя се- заради подкепата на Турция да прави партия в България. Турция е известна с подобна подкрепа навсякъде на Балканите. Сигурно отдавна чака да го застрелят и не спи от ужас. Само с такава мисъл мога да произнасям ахмет доган без да се давя в пяна. Предател от най - долен тип, който оказа се преди е предавал и своите. Може би на тая основа е откачил тоя куку та е направил това шоу. Не виждам друг смисъл.maggot написа:Чак пък...
Иначе Ердоган го сменя него. Потърсих коментари - така си е, има ги из нета. ББ играе с Ердоган. Което вече е една друга тема и дали е умно, и дали не е страхливо търсене на батко, и така нататък не ми се говори
- Green Light
Тва с "оня списък" никога няма да го забравя, колкото и да мълчат медии и всичко. И колкото и да е досадна стара "подробност"
Направо ми се иска като оня римски сенатор, дето завършвал речите си с Картаген трябва да бъде разрушен, аз да завършвам с помня "оня списък"
В Капитал пише како олеле майко сега за нас ще си помислят чужденците. Ами много добре би било ако им обясни Капитал на чужденците кой е тоя? Нали е медия?
Тогава чужденците ще си мислят като мене. Как е жив въобще още, ще си мислят
Направо ми се иска като оня римски сенатор, дето завършвал речите си с Картаген трябва да бъде разрушен, аз да завършвам с помня "оня списък"
В Капитал пише како олеле майко сега за нас ще си помислят чужденците. Ами много добре би било ако им обясни Капитал на чужденците кой е тоя? Нали е медия?
И мен така.itcome написа:Яд ме е... нямало да повдигат обвинения към скотовете, които ритаха момчето...
Инак проявата е чисто хакерска... Показваш дупки в сигурноста без сериозни зловредия... само шум...
И ако е постановка, а твърде прилича да е - защо съсипват момчето, много ми докривя.
Panta rhei...
Тогава чужденците най-много да се зачудят къф го дири тоя в политиката наместо да е тори цветята в някоя градинка някъде...Green Light написа:Тва с "оня списък" никога няма да го забравя, колкото и да мълчат медии и всичко. И колкото и да е досадна стара "подробност"
къф го дири? нали демокрация!Gaspode написа:Тогава чужденците най-много да се зачудят къф го дири тоя в политиката наместо да е тори цветята в някоя градинка някъде...Green Light написа:Тва с "оня списък" никога няма да го забравя, колкото и да мълчат медии и всичко. И колкото и да е досадна стара "подробност"
щото българските турци гласуват, нали...и ДПС е все трета някъде политическа сила в БГ
а българите нали много не вярваме в демокрацията и не гласуваме
...
вчера някъде в 7 вечерта получих смс от Роберт, да ми каже колко интересно нещо се е случило и вече го беше гледал по телевизията (Холандия)
Викам му "Ти знаеш ли кой е той? Той е турчин, лидер на такава и такава партия,
( помниш ли ония хотели в Девин и слунчев бряг, дето ходихме на ресторант, и ти си поръча скъпа риба, и поиска специалния нож за риба, а те турчетата сервитъори бяха забравили, че имат такова нещо. Е тия хотели, казват били негови)
Помислих си го , вика ми той, като му чух името, ама най-вероптно главното впечатление, е че в БГ в 21 век, се опитват да ги застрелят докато ги дават по телевизията.
Бе не знам...хич не ми стана хубаво
Пък и нали е било събота, нямало е много новини и бързи е влязло във вечерните им новини...
По ББСтата не съм чула още нищо
Блажени са бедните духом
Поне едно постигнаха - ще прочета великата реч на Доган, отпечатана и раздадена на конферентите.
http://www.dnevnik.bg/analizi/2013/01/1 ... ianeto_mu/
Panta rhei...
- Глас в пустиня
www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5455691#.UPu166xdH6o.facebookТова съобщи на извънредна пресконференция Неделчо Стойчев, директор на Института по психология в МВР...
Според Стойчев Енимехмедов е искал просто да направи политически преврат и да покаже на лидера на ДПС, че нещата трябва да се променят.
Това самопризнание на "атентатора" потвърждава моята теза. Остава открит въпроса кой, кога и как му е втълпил тази "велика идея".
Грийн, дано не си прав за Ердоган. Много лошо чувство имам за него, гледах го веднъж по тлевизията.
Тъп, напорист, краен и най-вече безпардонен проводник на турските интереси. Абе типаж.
Предателство е и ако ББ играе с него.
п.п. Впрочем защо така мислиш? Че той ще наследи поста? В речта Лютви Местан е предложен.
Тъп, напорист, краен и най-вече безпардонен проводник на турските интереси. Абе типаж.
п.п. Впрочем защо така мислиш? Че той ще наследи поста? В речта Лютви Местан е предложен.
- Green Light
С Турция се съобразяват, това исках да кажа. Даже не "съобразяват" ами получават директни нареждания. Ердоган е премиер на Турция. Обвиняваме го напоследък, че има имперски амбиции. А накъде ще са насочени сама си отговори. Той е почти абсолютен господар любимец и баща на народа. За незнам кой мандат вече. Че ДПС са му подчинени е срамно, но ако ББ се заиграва там, става страшно.shshtt написа:Грийн, дано не си прав за Ердоган. Много лошо чувство имам за него, гледах го веднъж по тлевизията.
Ти го сбърка май с някой от ДПС.
това не е лошо за турция, жалко че тука няма такъв. жалко и че това което не е лошо за комшиите обикновено е лошо за нас /и обратното/.Грийн, дано не си прав за Ердоган. Много лошо чувство имам за него, гледах го веднъж по тлевизията.
да, обърках го с един от ДПС, дето на предните им избори се надяваше да спечелиGreen Light написа: С Турция се съобразяват, това исках да кажа. Даже не "съобразяват" ами получават директни нареждания. Ердоган е премиер на Турция. Обвиняваме го напоследък, че има имперски амбиции. А накъде ще са насочени сама си отговори. Той е почти абсолютен господар любимец и баща на народа. За незнам кой мандат вече. Че ДПС са му подчинени е срамно, но ако ББ се заиграва там, става страшно.
Ти го сбърка май с някой от ДПС.
а за имперските апетити на турция доста отдавна съм наясно, еле пък откакто поживях там
- Green Light
Re: Бият Паниковски.
Бе я ми припомни с две думи те защо го биха Паниковски в Златния телец? Само тва мисля да му се невиди.
- Green Light
Дотук добре. Машината на страха е конструирана по "свой образ и подобие" и пусната в действие. И тя започва да произвежда необходимия за събуждането на инстинкта за оцеляване продукт - Страха. Но въпреки всичко, нашият Герой-спасител не се чувства сигурен, той иска да бъде презастрахован и затова решава в приятелски порядък да се обърне към турския си колега от Анкара да му се притече на помощ с каквото може. И естествено колегата му от Анкара откликва положително...Мнемозина написа:Поне едно постигнаха - ще прочета великата реч на Доган, отпечатана и раздадена на конферентите.
Не искам да коментирам поведението на чужди премиери от коректност, въпреки че имам морални основания за това.
Искам само да припомня на нашия Герой-спасител, тъй като не обича да чете и хабер си няма от История, че няма нищо ново под слънцето на Историята. Затова той вероятно не знае, че така влиза в странни отношения, които имат аналогични модели в историята на Балканите...
Колегата от Анкара определено му е духнал под опашката на Ахмет Доган. (И Ахмет Доган определено подозира Бате Бойко, че се е договорил с колегата от Анкара.)
паниковски е оня дето се го хващаха и биеха. за мене случката е шитня с бели конци, като не забравим и факта че...вари го печи го- благодарния електорат изпрати подобаващо амет аа. то на хората някак си им убегна това тълкувание на "атентата". аз не бих го нападал, бих го замерил с чорап с лайно, да видим дали щяха да ме бият. то и ла.на не е казано, че не могат да се внасят...щото "по мощам и елей" - както казал утрепания после от болшевиките Руски Патриарх Тихон, когаж под мавзолея на ленин се пукнала една тръба от канализацията /отходната/ на кремъл и саркофага с вожда заплувал. ама това е друга история.
Хихи, аз още не съм я прочела внимателно.Green Light написа:
Дотук добре. Машината на страха е конструирана по "свой образ и подобие" и пусната в действие. И тя започва да произвежда необходимия за събуждането на инстинкта за оцеляване продукт - Страха. Но въпреки всичко, нашият Герой-спасител не се чувства сигурен, той иска да бъде презастрахован и затова решава в приятелски порядък да се обърне към турския си колега от Анкара да му се притече на помощ с каквото може. И естествено колегата му от Анкара откликва положително...
Не искам да коментирам поведението на чужди премиери от коректност, въпреки че имам морални основания за това.
Искам само да припомня на нашия Герой-спасител, тъй като не обича да чете и хабер си няма от История, че няма нищо ново под слънцето на Историята. Затова той вероятно не знае, че така влиза в странни отношения, които имат аналогични модели в историята на Балканите...
Колегата от Анкара определено му е духнал под опашката на Ахмет Доган. (И Ахмет Доган определено подозира Бате Бойко, че се е договорил с колегата от Анкара.)
Но виж ти сега от този откъс как се разбира кой ще бди за интересите на България...
Началото на речта и някъде към средата - дотам стигнах вчера - ми звучаха компетентно по един остарял начин.
Странно...
Panta rhei...
- Green Light
Не мога да се сдържа. Не, че няма да си направиш и ти и всеки изводите, но не ме свърта от такава наглост.Мнемозина написа:
Хихи, аз още не съм я прочела внимателно.
Но виж ти сега от този откъс как се разбира кой ще бди за интересите на България...:lol::lol:
Началото на речта и някъде към средата - дотам стигнах вчера - ми звучаха компетентно по един остарял начин.
Странно...
Искам само да припомня на нашия Герой-спасител, тъй като не обича да чете и хабер си няма от История, че няма нищо ново под слънцето на Историята. Затова той вероятно не знае, че така влиза в странни отношения, които имат аналогични модели в историята на Балканите..
Аналогичните модели това е Косово.
Направо не знам какво да кажа. Тоя е за затвора.
Не мога да съобразя дали е точно Косово моделът.Green Light написа:
Не мога да се сдържа. Не, че няма да си направиш и ти и всеки изводите, но не ме свърта от такава наглост.
Искам само да припомня на нашия Герой-спасител, тъй като не обича да чете и хабер си няма от История, че няма нищо ново под слънцето на Историята. Затова той вероятно не знае, че така влиза в странни отношения, които имат аналогични модели в историята на Балканите..
Аналогичните модели това е Косово.
Направо не знам какво да кажа. Тоя е за затвора.
Ще видим как ще тръгнат нещата, но ДПС си е партия, в чиято същност е заложено да поддържа някакво напрежение по един или друг начин.
Panta rhei...
и народни песни излезоха в прослава... 
НАРОДНА ПЕСЕН ЗА ДЕЛИ ОКТАЙ ПЕХЛИВАН
Бургазлъ коджа бабаит,
Октай пехливан – баш чешит:
Гитмек ДПС делегат,
Япмак на Доган атентат,
Нереде София сокак,
Нереде НДК конак...
Доган ефенди – лаф моабет,
Октай пехливан – юруш напред!
Бастър пищов! Вай – сакатлък:
Цък, Цък... Пищов кутсус - язък!
ДПС делегат дунамнъ,
Дунамнъ – бая патакламъ:
Чок кютек, Октай завалия,
Октай – будала аджамия!
Вай, вай, Дели Октай – кютек чок,
Вай, вай Дели Октай – файда йок!
Доган ефенди – рахатли,
Местан ефенди – курназли.
ДПС миллет – йок хаир...
Аврупа – маскара сеир!!!
НАРОДНА ПЕСЕН ЗА ДЕЛИ ОКТАЙ ПЕХЛИВАН
Бургазлъ коджа бабаит,
Октай пехливан – баш чешит:
Гитмек ДПС делегат,
Япмак на Доган атентат,
Нереде София сокак,
Нереде НДК конак...
Доган ефенди – лаф моабет,
Октай пехливан – юруш напред!
Бастър пищов! Вай – сакатлък:
Цък, Цък... Пищов кутсус - язък!
ДПС делегат дунамнъ,
Дунамнъ – бая патакламъ:
Чок кютек, Октай завалия,
Октай – будала аджамия!
Вай, вай, Дели Октай – кютек чок,
Вай, вай Дели Октай – файда йок!
Доган ефенди – рахатли,
Местан ефенди – курназли.
ДПС миллет – йок хаир...
Аврупа – маскара сеир!!!
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...