............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 08:06, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ми, с кво ще си джиткаш насам натам, а?Мнемозина написа:Извинявай, не съм довидяла мечтата ти.[unknown] написа:Ейч, тва е яхта! Я не обиждай!Мнемозина написа:Моята е същата, но катерчето е излишно!
Поне в моята мечта е такава.
Ама това е защото на мен не ми трябва.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Мечта
А вашите мечти какви са?
[/quote]
...първо до Снежная
после до Нанда Деви
по пътя натам през Иран
накрая до Тибетско плато
връщането не е задължително
...първо до Снежная
после до Нанда Деви
по пътя натам през Иран
накрая до Тибетско плато
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
...първо до СнежнаяKent написа:А вашите мечти какви са?
после до Нанда Деви
по пътя натам през Иран
накрая до Тибетско плато
Обаче снимките са.
Panta rhei...
Каквато съм енергична, до водата ще стигна след месеци.[unknown] написа:За необятната земна шир колата става, да, ама аз за водата си мислих...Мнемозина написа:С колата.
Трябва да храня малкия, така че прекъсвам с мечтите временно.
Може веднъж месечно да ми носят разни необходими неща, без вестници обаче.
Уф, сега трябва да мисля и какви неща да ми носят.
Не е лесно да мечтаеш.
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Нямам лични дигитални снимки, но това е:[unknown] написа: А вашите мечти какви са?

А иначе за големите мечти... твърде лично е.
Stranniche написа:Нямам лични дигитални снимки, но това е:[unknown] написа: А вашите мечти какви са?
Ше те земем следващия път ко си тука ей![]()
Аз пък вопще не се вързах да мечтая.Мнемозина написа:Каквато съм енергична, до водата ще стигна след месеци.[unknown] написа:За необятната земна шир колата става, да, ама аз за водата си мислих...Мнемозина написа:С колата.
Трябва да храня малкия, така че прекъсвам с мечтите временно.![]()
Не е лесно да мечтаеш.
Освен туй тоз остров е адски клаустрофобски. Пък колата направо не знам за какво е - повече от 35 км/ч не можеш да вдигнеш по тази отсечка. Бе голяма теснотия.
Аз пък си мисля само за цигари. Днес ми е по-трудно от вчера. Постоянно се изкушавам да запаля и постоянно ям нещо. Даже и в момента ям.
Пфу, прозаичка такава!vyara написа:Аз пък вопще не се вързах да мечтая.Мнемозина написа:
Каквато съм енергична, до водата ще стигна след месеци.![]()
Не е лесно да мечтаеш.
Освен туй тоз остров е адски клаустрофобски. Пък колата направо не знам за какво е - повече от 35 км/ч не можеш да вдигнеш по тази отсечка. Бе голяма теснотия.
Аз пък си мисля само за цигари. Днес ми е по-трудно от вчера. Постоянно се изкушавам да запаля и постоянно ям нещо. Даже и в момента ям.
Как се мечтае без циг... Добре де, няма, няма.
Това е лошото на спирането на цигарите - яденето.
А просторът е в погледа, не на острова.
Panta rhei...
[/quote]
А, стига ве ... земи си "табекс". И мен ми беше гадно първите дори 10 дни, ама много... И аз кльопах...ква ся да не съм пукнал. Още съм жив. Не ми е по зле от преди...дори май е по готино..не кашля и не мирише на фасник
Ако пък запалиш, вервай няма да усетиш нищо хубаво, само неудоволетворение ше има после... Аз нали казвам , че си правих опити преди да ги спра...
А, стига ве ... земи си "табекс". И мен ми беше гадно първите дори 10 дни, ама много... И аз кльопах...ква ся да не съм пукнал. Още съм жив. Не ми е по зле от преди...дори май е по готино..не кашля и не мирише на фасник
А, стига ве ... земи си "табекс". И мен ми беше гадно първите дори 10 дни, ама много... И аз кльопах...ква ся да не съм пукнал. Още съм жив. Не ми е по зле от преди...дори май е по готино..не кашля и не мирише на фасникKent написа:Аз пък си мисля само за цигари. Днес ми е по-трудно от вчера. Постоянно се изкушавам да запаля и постоянно ям нещо. Даже и в момента ям.
Знам бе, затова не се поддавам. Знам, че няма да ми е хубаво като запаля и ще ме е яд и ще съм пак в изходна позиция.
Ти ползва ли табекс? Това лепенки ли е, хапове ли?
Май нямам нужда от такива работи, ама поне няма да съм вкисната...
- Stranniche
- Обратна връзка:
По-добре дъвчи дъвка, за да не качиш много кила (освен ако нямаш нужда).vyara написа:Аз пък вопще не се вързах да мечтая.Мнемозина написа:Каквато съм енергична, до водата ще стигна след месеци.[unknown] написа:За необятната земна шир колата става, да, ама аз за водата си мислих...Мнемозина написа:С колата.
Не е лесно да мечтаеш.
Виждала съм и изкуствени цигари за първите дни от отказването.
- Глас в пустиня
Това е хубаво!:-)[unknown] написа:
А вашите мечти какви са?
Море, скали, простор, далеч от хорска суета и простотия...и пак съществуването не е безцелно, всяка вечер ще палиш фара, да показва пътя към пристана на заблудените души в мрака.
О-о-о-обаче,...тая картинка не е за мене, поне не за дълго време, аз съм сухоземна твар и обичам планината, сянката и дъха на гората...намерил съм една изоставена хижа под връх Ком, дали пък когато ми писне достатъчно да не се договоря с лесничейството...
Хубаво нещо са мечтите!:-)
Почвам да спортувам - от тази събота. Като ги спирах 2000та година, бях започнала да спортувам и това много ми помогна тогава.Stranniche написа:По-добре дъвчи дъвка, за да не качиш много кила (освен ако нямаш нужда).vyara написа:Аз пък вопще не се вързах да мечтая.Мнемозина написа:Каквато съм енергична, до водата ще стигна след месеци.[unknown] написа:За необятната земна шир колата става, да, ама аз за водата си мислих...Мнемозина написа:С колата.
Не е лесно да мечтаеш.
Виждала съм и изкуствени цигари за първите дни от отказването.
- Глас в пустиня
Грешна стратегия! Препоръчвам ти да наблегнеш на течностите, чай, минерална вода, вода, вода...намери нещо с което да са ти заети ръцете и да ти ангажира вниманието.vyara написа: Аз пък си мисля само за цигари. Днес ми е по-трудно от вчера. Постоянно се изкушавам да запаля и постоянно ям нещо. Даже и в момента ям.
Ти си вторият днес, който ме съветва да изпивам по чаша вода като ми се допуши. Мерси, ще пробвам. По-добре, отколкото хаповеБоЕВ написа:Грешна стратегия! Препоръчвам ти да наблегнеш на течностите, чай, минерална вода, вода, вода...намери нещо с което да са ти заети ръцете и да ти ангажира вниманието.vyara написа: Аз пък си мисля само за цигари. Днес ми е по-трудно от вчера. Постоянно се изкушавам да запаля и постоянно ям нещо. Даже и в момента ям.
- Глас в пустиня
Казвам го от опит, спирането на цигарите никога не ми е било проблем, но не намирам смисъл да го направя.vyara написа:Ти си вторият днес, който ме съветва да изпивам по чаша вода като ми се допуши. Мерси, ще пробвам. По-добре, отколкото хаповеБоЕВ написа:Грешна стратегия! Препоръчвам ти да наблегнеш на течностите, чай, минерална вода, вода, вода...намери нещо с което да са ти заети ръцете и да ти ангажира вниманието.vyara написа: Аз пък си мисля само за цигари. Днес ми е по-трудно от вчера. Постоянно се изкушавам да запаля и постоянно ям нещо. Даже и в момента ям.
Водата е панацея - форсира диурезата и помага на организма да излъчи по-бързо отровите, пък и създава чувство на ситост:-)
-
опърничава
Красиво е, но много е малък този остров за мен. Необятните за изброждане места биха ми допаднали повече.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Kent написа:Stranniche написа:Нямам лични дигитални снимки, но това е:[unknown] написа: А вашите мечти какви са?
Ше те земем следващия път ко си тука ей![]()
- snowprincess
В следващите 10 години само за Европа ще си мечтая 
Флоренция

Санкт Петербург

Санторини

Лондон

Рим

Прага

Барселона

Флоренция

Санкт Петербург

Санторини

Лондон

Рим

Прага

Барселона

Сноу, твойте мечтани европейски посоки се покриват с мойтеsnowprincess написа:В следващите 10 години само за Европа ще си мечтая![]()
Искам да имам мнооого пари, за да обиколя Европа с влак, после - с корабче по Средиземно море, после - Индия и Тибет, от там - Южна Америка... И така, да си пътууууууууувааааааааааам
Ей това, като го облека в изолация и му щръкна една сателитница, и съм готов!

- snowprincess
и аз искам, бе4avdar4e написа:Сноу, твойте мечтани европейски посоки се покриват с мойтеsnowprincess написа:В следващите 10 години само за Европа ще си мечтая![]()
Обаче ми се ходи и по на север - Дания, примерно....
Искам да имам мнооого пари, за да обиколя Европа с влак, после - с корабче по Средиземно море, после - Индия и Тибет, от там - Южна Америка... И така, да си пътууууууууувааааааааааам
навсякъде
но обичам да мечтая за неща, които знам, че ще се сбъднат ако сме живи и здрави

Е че то това са цели, не мечтиsnowprincess написа: но обичам да мечтая за неща, които знам, че ще се сбъднат ако сме живи и здрави
- snowprincess
ади сега, словесни еквилибристики4avdar4e написа:Е че то това са цели, не мечтиsnowprincess написа: но обичам да мечтая за неща, които знам, че ще се сбъднат ако сме живи и здрави
целите са друга бира
това, което няма да се сбъдне е утопия или химера
всички мечти могат да станат реалност ако знаеш как да мечтаеш
Последно промяна от snowprincess на 22.02.07, 11:14, променено общо 1 път.

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Пожелавам ти го[unknown] написа:
А вашите мечти какви са?
На мен не ми харесва. Няма никаква разтителност за разлика от наличието на висок риск от ...разните му там цунамита:lol::lol::winkw:
Аз си мечтая за това например или това
А за виличка това
или това 
All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Да имам време
Мемоарите ли?:lol::lol::winkw:Remmivs написа:да пиша.
Ти си млад още:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Хехехе. Не. Не мемоари. Мечтите си.frisky lioness написа:Мемоарите ли?:lol::lol::winkw:Remmivs написа:да пиша.
Ти си млад още:winkw:
И мерси за четката. Млад е духът ми.
Или както се казва:
Ето май наближава - 35, а все още минавам за един млад поет...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мечтите не се пишат. Те са за да се мечтаят:-) или в най-лошия случай-да се осъществяватRemmivs написа:blum:

Грешите според мен, Лейди Фриски. Хубавите произведения са един написани мечти.frisky lioness написа:Мечтите не се пишат. Те са за да се мечтаят:-) или в най-лошия случай-да се осъществяват:winkw: