алюоу, лИбовчията
кой раздаваше павета, да взема да те цапардосам по адрианочелентановската кратуна
вътре, вън - кой ти гледа, важното е да има движение
Я седи тука, таман си ми паднала.majemela4ka написа: алюоу, лИбовчията
кой раздаваше павета, да взема да те цапардосам по адрианочелентановската кратуна
вътре, вън - кой ти гледа, важното е да има движение
еййй една жинъ да не споменеш у завещанието и са фаща кат варненка за паветатаmajemela4ka написа: кой раздаваше павета, да взема да те цапардосам
Вече съм тук, отново.maggot написа: Я седи тука, таман си ми паднала.
Глей ква несбъдната любов съм ти намерила, с идеята да си я сбъднеш:
Еспешъли фор юююю
малиии размечтах се и аз покрай теб, ще взема да си потърся ръкоделието ако върви с такива екстриmajemela4ka написа:Вече съм тук, отново.maggot написа: Я седи тука, таман си ми паднала.
Глей ква несбъдната любов съм ти намерила, с идеята да си я сбъднеш:
Еспешъли фор юююю
Тенкюф за удоволствието:)
Ако притурнеш един разсъблечен дългокосмест младеж с палави пръсти... да наглежда часовника и да притурга кълбета ще е... направо нирвана:rotfl24:
К`во завещание?! ... нещо замък в Южна Франция, маслинови горички, гроздови масиви и изба... Сен Тропе... Сиена... Санторини...WALL-E написа:[
еййй една жинъ да не споменеш у завещанието и са фаща кат варненка за паветата
![]()
и после що ви разпраям, че се ме бият
щот' кратуната му йе букова, за т'ва...majemela4ka написа: Ти плачеш за бой, кратуната ти не увира и тва си е
majemela4ka написа: К`во завещание?! ... нещо замък в Южна Франция, маслинови горички, гроздови масиви и изба... Сен Тропе... Сиена... Санторини...
Ти плачеш за бой, кратуната ти не увира и тва си е
е ми..majemela4ka написа: Ти плачеш за бой, кратуната ти не увира и тва си е
Почти на 100% съм тук с теб. С една малка разлика - какво е идеалното? Кой дефинира какво е идеално?latrevw написа:май не си мисля, за небилите любови; даже само за една се сещам; хубаво ми е да си мисля за човека, защото е готин, но не зная дали е можело да бъде любов
а иначе аз явно съм дете, защото не само си мисля, даже съм сигурна, че идеално има. всичко зависи от нас самите и за това как реагираме на различни ситуации. ако не сме в идеалното положение, това си е само наша вина и ничия друга. много са хубави стихотворенията на Недялко Йорданов, но въобще, ама въобще не съм съгласна с тях. Това не е любов, нито на любовницата, нито на съпругата :)
ами..такъв ни е манталитетаdonchev_a написа:
защо да е глуповат?

Дон Румата Есторски написа:donchev_a написа:Ошо е един от мистиците които са помогнали най-много на човечеството в последното столетие.Айде, намериха се.WALL-E написа:п.п. любимият ми автор е ричард бах
сър Айвънхоу написа:Дон Румата Есторски написа:donchev_a написа:Ошо е един от мистиците които са помогнали най-много на човечеството в последното столетие.Айде, намериха се.WALL-E написа:п.п. любимият ми автор е ричард бах
а аз си мисля, че ти не я разбра, за да си съгласен, защото за нея идеално е отсъствие на конфликтиdonchev_a написа:Почти на 100% съм тук с теб. С една малка разлика - какво е идеалното? Кой дефинира какво е идеално?latrevw написа:май не си мисля, за небилите любови; даже само за една се сещам; хубаво ми е да си мисля за човека, защото е готин, но не зная дали е можело да бъде любов
а иначе аз явно съм дете, защото не само си мисля, даже съм сигурна, че идеално има. всичко зависи от нас самите и за това как реагираме на различни ситуации. ако не сме в идеалното положение, това си е само наша вина и ничия друга. много са хубави стихотворенията на Недялко Йорданов, но въобще, ама въобще не съм съгласна с тях. Това не е любов, нито на любовницата, нито на съпругата :)
В страданието схващаш, че самото то е излишно.
В болката се научаваш на смирение.
В радостта се научаваш на споделяне.
В трудностите се научаваш на сила.
В страшното се научаваш на смелост.
Идеалното е пътя към идеалното. Идеалното е онези горчиви сълзи които отронваме в моменти на безсилие. Идеалното е в постоянния стремеж към другия. Идеалното в рухването на илюзиите ни, дори за самото идеално. Идеалното е в самия ритъм на живота. То е самия живот. Идеалното е в уроците които получваме. В раните които ближем след като за пореден път сме излъгани и наранени. В "прости ми" когато ние сме сгрешили. Идеалното е един непрекъснат път, един човешки живот, в който блика всичко. Единственото условие за идеалното е - да си жив, да продължаваш независимо какви са препятствията към онова за което копнее сърцето ти. Да не позволяваш самото идеално да ти отнеме себе си. Да не позволяваш раните които си получила от живеенето на идеалното да заличат копнежа към него. То е като горда, красива, нежна и любовна жена. Винаги е с теб с цялото си сърце, но никога не пада на колене. Трябва да я заслужиш. И самото заслужване е част от самата жена, от нейното разбулване. Ние просто танцуваме в идеалното докато то се разкрива чрез нашия танц в самия живота.

тц, ти не си ме разбрала. далеч съм от мисълта, че има семейство, в което няма никакви караници, търкания или както там ще го наречеш. казвам какво е при мен: успяваме винаги (пу-пу, чукам на дърво) да се разберем. това вероятно не се дължи толкова на мен, колкото на емо или на съчетанието между нас. не си спомням да сме заспивали скарани. караме се или по-скоро карахме се за родители, но винаги стигаме до някакво решение, не сме се обвинявали един друг в разни неща, няма недоизказани, скрити мисли. той си е наумил 1-2 неща, за които ме критикува, аз също него, но сме се приели такива, каквито сме. може би не мога да го обясня както трябва. ядосва ме, но никога толкова, че да почна да се съмнявам какво правя с този човек, да се съмнявам в доверието си в него.snowprincess написа:а аз си мисля, че ти не я разбра, за да си съгласен, защото за нея идеално е отсъствие на конфликтиdonchev_a написа:Почти на 100% съм тук с теб. С една малка разлика - какво е идеалното? Кой дефинира какво е идеално?latrevw написа:май не си мисля, за небилите любови; даже само за една се сещам; хубаво ми е да си мисля за човека, защото е готин, но не зная дали е можело да бъде любов
Идеалното е пътя към идеалното. Идеалното е онези горчиви сълзи които отронваме в моменти на безсилие. Идеалното е в постоянния стремеж към другия. Идеалното в рухването на илюзиите ни, дори за самото идеално. Идеалното е в самия ритъм на живота. То е самия живот. Идеалното е в уроците които получваме. В раните които ближем след като за пореден път сме излъгани и наранени. В "прости ми" когато ние сме сгрешили. Идеалното е един непрекъснат път, един човешки живот, в който блика всичко. Единственото условие за идеалното е - да си жив, да продължаваш независимо какви са препятствията към онова за което копнее сърцето ти. Да не позволяваш самото идеално да ти отнеме себе си. Да не позволяваш раните които си получила от живеенето на идеалното да заличат копнежа към него. То е като горда, красива, нежна и любовна жена. Винаги е с теб с цялото си сърце, но никога не пада на колене. Трябва да я заслужиш. И самото заслужване е част от самата жена, от нейното разбулване. Ние просто танцуваме в идеалното докато то се разкрива чрез нашия танц в самия живота.
аз казвам - няма семейство без конфликти, важно е как се разрешават, хората се карат за - пари, за покупки, за почивки, за родителите, за приятелите, за децата...
тя казва и искрено вярва - не, има идеално без конфликти и любов като в приказките
де има, в рая или в кое измерение, м
ами, тогава говорим за едно и също, но всеки път като напиша нещо и казваш, че не е такаlatrevw написа:тц, ти не си ме разбрала. далеч съм от мисълта, че има семейство, в което няма никакви караници, търкания или както там ще го наречеш. казвам какво е при мен: успяваме винаги (пу-пу, чукам на дърво) да се разберем. това вероятно не се дължи толкова на мен, колкото на емо или на съчетанието между нас. не си спомням да сме заспивали скарани. караме се или по-скоро карахме се за родители, но винаги стигаме до някакво решение, не сме се обвинявали един друг в разни неща, няма недоизказани, скрити мисли. той си е наумил 1-2 неща, за които ме критикува, аз също него, но сме се приели такива, каквито сме. може би не мога да го обясня както трябва. ядосва ме, но никога толкова, че да почна да се съмнявам какво правя с този човек, да се съмнявам в доверието си в него.snowprincess написа:а аз си мисля, че ти не я разбра, за да си съгласен, защото за нея идеално е отсъствие на конфликтиdonchev_a написа: Почти на 100% съм тук с теб. С една малка разлика - какво е идеалното? Кой дефинира какво е идеално?
аз казвам - няма семейство без конфликти, важно е как се разрешават, хората се карат за - пари, за покупки, за почивки, за родителите, за приятелите, за децата...
тя казва и искрено вярва - не, има идеално без конфликти и любов като в приказките
де има, в рая или в кое измерение, м
може би не обяснявам добре. но като те чета, това, което ти намираш за розово, е точно това, в което аз живея. това не значи липса на проблеми обаче, а преодоляването им. много хубаво го е написал дончев. отново :)

хехе, ама това е толкова елементарноsnowprincess написа: а аз никога не съм смятала каквото и да е за твоето семейство, след като не се познаваме добре, с мен ли спориш или със себе си
не, вярвам, че има хора, с които човек е духовно близъкlatrevw написа:хехе, ама това е толкова елементарноsnowprincess написа: а аз никога не съм смятала каквото и да е за твоето семейство, след като не се познаваме добре, с мен ли спориш или със себе си
просто давам пример с моето семейство, за да обясня нагледно защо не съм съгласна с теб и защо ти се противопоставям всеки път като решиш "да приземиш" някого.
или като решиш да ми кажеш каква съм романтичка - точно романтичка въобще не съм, или поне не в общоприетия смисъл.
романтиката за мен е пълното доверие в човека до мен, да съм напълно открита и да се чувствам на точното място, все едно съм в себе си. и така години наред. това, казвам, че го има. има начин два души да се слеят. освен физически, и духовно също.
в това не вярваш ти, нали

ок, сори, ако е такаsnowprincess написа: имам чувството, че влагаш смисли в думите ми, които аз съм нямала предвид
"Ами ако." От Азимов, нали си го чела? Може би заради това "ами ако" все се питаме и се чудим. Какво би било ако...maggot написа:Голям спор, голямо чудо начи!
А всъщност нещата са много прости - човек мечтае и мисли за несбъднатите си любови, ако не носи любовта в себе си. И винаги ще мисли за последната си "любов" като за несбъдната и ще си мечтае нещата да са се развили по друг начин.
Има ли обаче любовта - за какво му е да иска нещо повече, да мечтае за повече, да се връща в миналото и да се самосъжалява? Или пък това е целта - самосъжалението?
Да, и аз така на 100% - всичко което ми е най-важно вече си го имам.Green Light написа:
"Ами ако." От Азимов, нали си го чела? Може би заради това "ами ако" все се питаме и се чудим. Какво би било ако...
Любопитството е много силно чувство. Може и най- силното да е. Но ако може само да знаем, да видим от безопасно разстояние и бързо бързо да се върнем.
Терминатора ме пита наскоро ако мога какво бих променил в миналото. И аз викам ми по време на Жан Виденов щях да купувам земя имоти такива работи. Преди тва по Луканово време - долари. Има какво да се промени. Обаче при риска да се объркат нещата така, че да ви няма вас, така ще се уплаша, че ще заключа здраво зад дебела врата всякакви възможности и промени.
Самосъжалението е много, много голямо благо - хем затъваш, хем ти е едно топличко и уютно в прегръдките на миналото.maggot написа:Голям спор, голямо чудо начи!
А всъщност нещата са много прости - човек мечтае и мисли за несбъднатите си любови, ако не носи любовта в себе си. И винаги ще мисли за последната си "любов" като за несбъдната и ще си мечтае нещата да са се развили по друг начин.
Има ли обаче любовта - за какво му е да иска нещо повече, да мечтае за повече, да се връща в миналото и да се самосъжалява? Или пък това е целта - самосъжалението?
Виж, тук не съм много съгласна. <АМИ АКО>-тата съществуват не толкова да задоволят любопитството ни, а да покажат, че не сме доволни от нещо и искаме да го променим. Когато сме доволни, не си задаваме въпроси - просто се радваме, че сме били на правилното място в правилното време.Green Light написа: "Ами ако." От Азимов, нали си го чела? Може би заради това "ами ако" все се питаме и се чудим. Какво би било ако...
Любопитството е много силно чувство. Може и най- силното да е. Но ако може само да знаем, да видим от безопасно разстояние и бързо бързо да се върнем.
Терминатора ме пита наскоро ако мога какво бих променил в миналото. И аз викам ми по време на Жан Виденов щях да купувам земя имоти такива работи. Преди тва по Луканово време - долари. Има какво да се промени. Обаче при риска да се объркат нещата така, че да ви няма вас, така ще се уплаша, че ще заключа здраво зад дебела врата всякакви възможности и промени.
shshtt написа: Самосъжалението е много, много голямо благо - хем затъваш, хем ти е едно топличко и уютно в прегръдките на миналото.
Еми там в разказа, те си бяха щастлива двойка и момичето все питаше- ами ако трамвая не беше се наклонил на завоя и ако ти не беше паднал върху мен и ако още беше сгоден за Емили, тогава сигурно нямаше да сме щастливи.maggot написа:
Виж, тук не съм много съгласна. <АМИ АКО>-тата съществуват не толкова да задоволят любопитството ни, а да покажат, че не сме доволни от нещо и искаме да го променим. Когато сме доволни, не си задаваме въпроси - просто се радваме, че сме били на правилното място в правилното време.
И това важи в още по-голяма сила за чувствата човешки.
Самия разказ не го помня да си призная. Със сигурност съм го чела, но явно не ми е направил кой знае какво впечатление.Green Light написа: Еми там в разказа, те си бяха щастлива двойка и момичето все питаше- ами ако трамвая не беше се наклонил на завоя и ако ти не беше паднал върху мен и ако още беше сгоден за Емили, тогава сигурно нямаше да сме щастливи.
(И на пича му беше писнало. И един чичко им показа, че пак така щяха да се развият нещата - щяха да се съберат, любовта побеждава и венсеремос!)
Има си ги акотата
те и така са си добре..maggot написа: от типа "АМИ АКО взема да имплантирам мозък на маймуна в кон какво ще стане?"
Az te haresvam i kum tova se dobavi i blagodarnost, zashtoto v moment, kogato se chuvstvah sam sama na sveta, vupreki, che se draznish ot men, mi vdigna telefona i mi pomogna. Ti si dobur chovek i nikoga siznatelno nqma da te naranq. Tvoqta predstava za men - e samo predstava,latrevw написа:ок, сори, ако е такаsnowprincess написа: имам чувството, че влагаш смисли в думите ми, които аз съм нямала предвид
п.п. само последно да уточня, че не говорех за болднатите думи, а принципно, защото горе-долу едно и също дъвчем, в разговорите помежду си. не се разбираме явно, може би аз имам една представа за теб, ти имаш своята си представа за мен и там някъде се разминаваме. оценявам обаче, че благодарение на теб, успяваме да разговоряме; аз се паля и проявявам явно необоснована нетърпимост.