............

Все същите
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Да имам време

Мнение от frisky lioness »

Remmivs написа:
frisky lioness написа:Мечтите не се пишат. Те са за да се мечтаят:-) или в най-лошия случай-да се осъществяват:grin::winkw:
Грешите според мен, Лейди Фриски. Хубавите произведения са един написани мечти.
Различно мислим:-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

frisky lioness написа:Различно мислим:-)
Това е прекрасно, всъщност! :cool:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Remmivs написа:
frisky lioness написа:Различно мислим:-)
Това е прекрасно, всъщност! :cool:
Нали? И на мен ми харесва. Това е предпоставка за приятни разговори, спорове, понякога дори кавги:lol::lol::winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

frisky lioness написа:Нали? И на мен ми харесва. Това е предпоставка за приятни разговори, спорове, понякога дори кавги:lol::lol::winkw:
Дебати. Обичам ги. Когато опонента ти е достоен винаги печелиш. Един дебат с достоен опонент винаги е удоволствие сам по-себе си, независимо кой е прав. А ако не си ти значи ще научиш нещо ново, ще погледнеш на света под друг ъгъл и ще се обогатиш. А това дори е по-ценно отколкото да бъдеш прав. :cool:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Remmivs написа:
frisky lioness написа:Нали? И на мен ми харесва. Това е предпоставка за приятни разговори, спорове, понякога дори кавги:lol::lol::winkw:
Дебати. Обичам ги. Когато опонента ти е достоен винаги печелиш. Един дебат с достоен опонент винаги е удоволствие сам по-себе си, независимо кой е прав. А ако не си ти значи ще научиш нещо ново, ще погледнеш на света под друг ъгъл и ще се обогатиш. А това дори е по-ценно отколкото да бъдеш прав. :cool:
Така е.

"Който не знае нищо, в нищо не греши":winkw:
Изображение

Публикувай отговор