Днес Висоцки би навършил 75
- Дон Румата Есторски
Днес Висоцки би навършил 75
Не мир дойдох да донеса, а меч. (Мат. 10:34-35)
Аз кахърните ги прегорях отдавна..
Малко с други ще ви почерпя.
Диверсантска песничка, която си пеем с Ели като бягаме в гръцко, да не говорим, че е първия руски (съветски) пънк:
Песничка за изборите, чоловешки и преданията.
И разбира се... една която чак миналата година я чух, покрай филма... Благодаря! Жив съм :)
И не пийте, не друсайте и пушете (по 10)... за да живеете повече...
Малко с други ще ви почерпя.
Диверсантска песничка, която си пеем с Ели като бягаме в гръцко, да не говорим, че е първия руски (съветски) пънк:
Песничка за изборите, чоловешки и преданията.
И разбира се... една която чак миналата година я чух, покрай филма... Благодаря! Жив съм :)
И не пийте, не друсайте и пушете (по 10)... за да живеете повече...
Кърти, чисти, извозва...
да бе, какво ги занизахме тея кахърни песни с румата още от ранина, да ни пита човек:lol:
коригирам се немедленно
Утренняя гимнастика
коригирам се немедленно
Утренняя гимнастика
- Дон Румата Есторски
Много моля за пардон!shshtt написа:да бе, какво ги занизахме тея кахърни песни с румата още от ранина, да ни пита човек:lol:
"Лирическая" е въобще една от най-нежните, светли и топли песни, които съм чувал.
Думата "любов" не се споменава в нея нито веднъж, но усещането ми от песента е може би най-близко до понятието.
Песня о вещем Олеге
Не мир дойдох да донеса, а меч. (Мат. 10:34-35)
- Green Light
- windcolours
- сър Айвънхоу
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
хахаха, помниш начиitcome написа: Диверсантска песничка, която си пеем с Ели като бягаме в гръцко, да не говорим, че е първия руски (съветски) пънк:
тази нощ сънувах че с теб и Папс отиваме на езерото Вая /беше плитко и разноцветно и на някакви издълбани високо в скалите гробници като в Източните Родопи. После попаднахме в уютната сграда на унгарското посолство, където ни черпиха някаква странна паста с водорасли, а след това си проправяхме път сред висооки тропически треви в Африка май. Много ме изморих, значи, това спане.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Green Light
- Green Light
Вай, вай :)windcolours написа:хахаха, помниш начиitcome написа: Диверсантска песничка, която си пеем с Ели като бягаме в гръцко, да не говорим, че е първия руски (съветски) пънк:
ама ти трябваха година-две да се престрашиш да минаваме нелегалише:lol:
тази нощ сънувах че с теб и Папс отиваме на езерото Вая /беше плитко и разноцветно и на някакви издълбани високо в скалите гробници като в Източните Родопи. После попаднахме в уютната сграда на унгарското посолство, където ни черпиха някаква странна паста с водорасли, а след това си проправяхме път сред висооки тропически треви в Африка май. Много ме изморих, значи, това спане.
Кърти, чисти, извозва...
- windcolours
- сър Айвънхоу
скоро я пусках, но.. никога не е късно пак да се чуе...windcolours написа:да вдигна надморската височина на забавата
Прощание с горами
Скалолазка
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
- windcolours
3040..... от пръв поглед, спор нямаМнемозина написа:Предчувстал е това толкова важно и неповторимо... нещо.
учили сме,че литературните герои си имат прототип в реала. Наистина е стряскащо прототипът да се появи след като произведението излезе на бял свят...тази песен го доказва!:lol:
Същото изпитвам и като се сетя за оня хипохондрик от Трима мъже в лодката. Джеръм Джеръм какво предчувствие е имал,че ще се родя след много години, не е истина просто:lol:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте