latrevw написа:.................
Обратно броене
- Дон Румата Есторски
Re: 230
А ние точно такава каквато си те харесваме, мила shshtt!shshtt написа:... Не мога да щракна с пръсти и от този момент нататък да бъда друга и да се харесвам. ...
Не мир дойдох да донеса, а меч. (Мат. 10:34-35)
Ооо то и аз мога да бъда мил, ама не ща!shshtt написа:а пък ти си много милДон Румата Есторски написа:А ние точно такава каквато си те харесваме, мила shshtt!shshtt написа:... Не мога да щракна с пръсти и от този момент нататък да бъда друга и да се харесвам. ...
- Дон Румата Есторски
Бе, я ни съ занимавай с глупости!:bigsmile:donchev_a написа:Ооо то и аз мога да бъда мил, ама не ща!![]()
![]()
Постигай там безусловната либофф ли, кво беше, а да - "духовно израстване и освобождаване от егото".
Останалото "е просто да си прайм по-удобно съществуването".
Жалко, че твоите родители не са открили тая истина навреме.
Дон Румата Есторски написа:Бе, я ни съ занимавай с глупости!:bigsmile:donchev_a написа:Ооо то и аз мога да бъда мил, ама не ща!![]()
![]()
Постигай там безусловната либофф ли, кво беше, а да - "духовно израстване и освобождаване от егото".
Румата??? Някакъв проблем ли имаш с Дончев? Поради що така с рогите?
Каквото и да е, знай че си в грешка.
- snowprincess
ти пък, проблем, дончев ще приеме различното мнение, щото е на такова ниво, Дон Румата още не е дорасъл, за да го разбере, а и се опита да те защитиshshtt написа:Дон Румата Есторски написа:Бе, я ни съ занимавай с глупости!:bigsmile:donchev_a написа:Ооо то и аз мога да бъда мил, ама не ща!![]()
![]()
Румата??? Някакъв проблем ли имаш с Дончев? Поради що така с рогите?
Каквото и да е, знай че си в грешка.

хахах, някой да ме защитава от Дончев, е това вече е вицsnowprincess написа: ти пък, проблем, дончев ще приеме различното мнение, щото е на такова ниво, Дон Румата още не е дорасъл, за да го разбере, а и се опита да те защити
виж някой да пази Дончев от мене ще е много, много по-разумно
- snowprincess
той сам си се пази добре като те държи на дистанция, но някой теб трябва да спаси от самата тебshshtt написа:хахах, някой да ме защитава от Дончев, е това вече е вицsnowprincess написа: ти пък, проблем, дончев ще приеме различното мнение, щото е на такова ниво, Дон Румата още не е дорасъл, за да го разбере, а и се опита да те защити
виж някой да пази Дончев от мене ще е много, много по-разумно

леле ако бяха я открили, нямаше сега да постигам духовно израстване - щях направо да се родя такъв!Дон Румата Есторски написа:Бе, я ни съ занимавай с глупости!:bigsmile:donchev_a написа:Ооо то и аз мога да бъда мил, ама не ща!![]()
![]()
Знаеш ли имам прекрасни родители. А и изкарах късмет като малък - влюбих се рано и рано се отделих. Родителите трябва да се уважават и обичат! Но и навършиш ли 19-20 да си събираш дисагите и скачаш в живота. Пък и аз съвсем не съм против децата дарагой мой, хахах, 1-2 деца е добре. Пък и преди 20 години друго беше (айде 37 ама няма значение толкоз).
всичко ще ти дам, тогава и само тогава, когато искрено (щото ти умееш да шмекеруваш) успееш да нямаш никакви желания относно мен!shshtt написа:мисията невъзможна!snowprincess написа: той сам си се пази добре като те държи на дистанция, но някой теб трябва да спаси от самата теб
ама аз опитвам де:winkw:
хахаха даде ми домашно сега да се опитвам да разбера какво ми каза - мразя го мисленето ама как самооооооооdonchev_a написа:всичко ще ти дам, тогава и само тогава, когато искрено (щото ти умееш да шмекеруваш) успееш да нямаш никакви желания относно мен!shshtt написа:мисията невъзможна!snowprincess написа: той сам си се пази добре като те държи на дистанция, но някой теб трябва да спаси от самата теб
ама какво има да му мислиш - не трябва да имаш желания! Да няма: искам това, искам онова. Да няма искам емоции, да няма искам стихове, да няма искам романтики, да няма фантазии. Просто да нямаш искания и желания. Звучи просто, но търсещите хора живота си дават за него.shshtt написа:хахаха даде ми домашно сега да се опитвам да разбера какво ми каза - мразя го мисленето ама как самооооооооdonchev_a написа:всичко ще ти дам, тогава и само тогава, когато искрено (щото ти умееш да шмекеруваш) успееш да нямаш никакви желания относно мен!shshtt написа: мисията невъзможна!
опитвам се:bigsmile:donchev_a написа: ама какво има да му мислиш - не трябва да имаш желания! Да няма: искам това, искам онова. Да няма искам емоции, да няма искам стихове, да няма искам романтики, да няма фантазии. Просто да нямаш искания и желания. Звучи просто, но търсещите хора живота си дават за него.
- Green Light
Ехехеее, къде дават така. С мечти, но без желания? Обратното е по- постижимо, риш.donchev_a написа:...
ама какво има да му мислиш - не трябва да имаш желания! Да няма: искам това, искам онова. Да няма искам емоции, да няма искам стихове, да няма искам романтики, да няма фантазии. Просто да нямаш искания и желания. Звучи просто, но търсещите хора живота си дават за него.
- Дон Румата Есторски
Опазил ме Господ, snowprincess. Опазил ме Господ!snowprincess написа:...Дон Румата още не е дорасъл, за да го разбере...
- Дон Румата Есторски
Не, миличък.donchev_a написа:леле ако бяха я открили, нямаше сега да постигам духовно израстване - щях направо да се родя такъв!...
Ако родителите ти бяха разсъждавали като теб, просто нямаше да те има сега на тази земя...
Абсолютна каша ти е в главата. Противоречиш си на всяка втора дума.
нещата не винаги могат да са точно и логически свързани и последователни.Дон Румата Есторски написа:Не, миличък.donchev_a написа:леле ако бяха я открили, нямаше сега да постигам духовно израстване - щях направо да се родя такъв!...
Ако родителите ти бяха разсъждавали като теб, просто нямаше да те има сега на тази земя...
Абсолютна каша ти е в главата. Противоречиш си на всяка втора дума.
не знам дали му е каша в главата, хубави неща казва.
а ти май от нещо в някоя друга тема си се засегнал и сега тук довършваш или? ще ходя да чета какво те е разстроило толкоз :)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Дон Румата Есторски
Et tu, Brute?! (с)Юлий Цезарlatrevw написа:...хубави неща казва.
Три ми идвате множко за днеска.
Рума, аз просто ...../щях да кажа го обичам, но тази дума не е подходяща/.... много държа на него и ми се ще всички също да го харесвате.Дон Румата Есторски написа:Et tu, Brute?! (с)Юлий Цезарlatrevw написа:...хубави неща казва.
Айде ако не да го харесвате, то поне да не го ядете и да стават разправии, че страшно се напрягам, разбираш ли? :)
Де да знам, мисля си че се опитва да ме подтикне да погледна малко извън собственото си дворче, към по-възвишени и не лични неща.Green Light написа:Ехехеее, къде дават така. С мечти, но без желания? Обратното е по- постижимо, риш.donchev_a написа:...
ама какво има да му мислиш - не трябва да имаш желания! Да няма: искам това, искам онова. Да няма искам емоции, да няма искам стихове, да няма искам романтики, да няма фантазии. Просто да нямаш искания и желания. Звучи просто, но търсещите хора живота си дават за него.
Така вторачена в пъпа си изпускам целия околен свят, сигурно е жалко.....
Представи си ако природата ми проговори и започне да ме вълнува? Или другите хора и техните преживявания? м? м? би било страхотно!
- Green Light
shshtt написа:Де да знам, мисля си че се опитва да ме подтикне да погледна малко извън собственото си дворче, към по-възвишени и не лични неща.
Представи си ако природата ми проговори и започне да ме вълнува? Или другите хора и техните преживявания? м? м? би било страхотно!
Дано да успее! Една още по- високо литнала Шът, би било нещо страхотно.
Чеки малко.shshtt написа: Де да знам, мисля си че се опитва да ме подтикне да погледна малко извън собственото си дворче, към по-възвишени и не лични неща.
Начи, за да се откъснеш от пъпа си, първо трябва да си убедена, че нищо му няма. Т.е. за заживееш в мир със себе си. Те това ти трябва най-напред.
От там нататък, след като успееш да вдигнеш погледа, все ще има на какво да го захванеш.
Нещата не стават наопаки - не може да скочиш на 2 метра височина, без да си тренирала преди това и да си почнала от 20 санта, нали? За всяко нещо си има стъпки на извървяване. Инак нищо няма да научиш.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- snowprincess
Az puk sum reshila da vidq kato ne go obicham i nishto ne iskam ot nego kolko vreme shte me obicha :)))shshtt написа:Рума, аз просто ...../щях да кажа го обичам, но тази дума не е подходяща/.... много държа на него и ми се ще всички също да го харесвате.Дон Румата Есторски написа:Et tu, Brute?! (с)Юлий Цезарlatrevw написа:...хубави неща казва.
Айде ако не да го харесвате, то поне да не го ядете и да стават разправии, че страшно се напрягам, разбираш ли? :)
Moje da go qm po malko, kato kontrapunkt, biva li cql forum klakiori:p

snowprincess написа: Az puk sum reshila da vidq kato ne go obicham i nishto ne iskam ot nego kolko vreme shte me obicha :)))
Moje da go qm po malko, kato kontrapunkt, biva li cql forum klakiori:p

Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
така е.. тука жените са такива - непостоянниДон Румата Есторски написа:Et tu, Brute?! (с)Юлий Цезарlatrevw написа:...хубави неща казва.
п.п. те сега, ще има един обезкостен рицар, ама... не мога да си кривя душата и да лъжа...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
сберете кокаляците да врътна едно бульонче, че не съм попадал на таков от рицар..сър Айвънхоу написа: п.п. те сега, ще има един обезкостен рицар
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- сър Айвънхоу
WALL-E написа: сберете кокаляците да врътна едно бульонче, че не съм попадал на таков от рицар..
Bella Ciao
Bella Ciao
Аз понеже съм на диета (мамка ти, Шът!WALL-E написа:сберете кокаляците да врътна едно бульонче, че не съм попадал на таков от рицар..сър Айвънхоу написа: п.п. те сега, ще има един обезкостен рицар
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
не е интересен вкусаmaggot написа:само пилешко обезкостявам, 'ку искаш?
п.п. ма стига спамили темата бре
- сър Айвънхоу
спамъри ньедни!WALL-E написа:не е интересен вкусаmaggot написа:само пилешко обезкостявам, 'ку искаш?![]()
п.п. ма стига спамили темата бре
Bella Ciao
Bella Ciao
- snowprincess
Kak nepostoqnni, be? Az vas vinagi sum vi obichala, ama samo posmejte da se durjite snizhoditelno s men kakto toj go pravi s shshtt, takuv shamar shte vi izvurtq s lubov, shte me pomnite cql jovot:)))сър Айвънхоу написа:така е.. тука жените са такива - непостоянниДон Румата Есторски написа:Et tu, Brute?! (с)Юлий Цезарlatrevw написа:...хубави неща казва.
п.п. те сега, ще има един обезкостен рицар, ама... не мога да си кривя душата и да лъжа...

ми..омръзна ми все да си изварявам чорапите..сър Айвънхоу написа:WALL-E написа: сберете кокаляците да врътна едно бульонче, че не съм попадал на таков от рицар..канибал!
- snowprincess
Hajde da se sporazumeem kato pri sado-mazo za edna duma za kraj - kazvash, che se draznish i ne me obichash i az spiram.donchev_a написа:ама какво има да му мислиш - не трябва да имаш желания! Да няма: искам това, искам онова. Да няма искам емоции, да няма искам стихове, да няма искам романтики, да няма фантазии. Просто да нямаш искания и желания. Звучи просто, но търсещите хора живота си дават за него.shshtt написа:хахаха даде ми домашно сега да се опитвам да разбера какво ми каза - мразя го мисленето ама как самооооооооdonchev_a написа: всичко ще ти дам, тогава и само тогава, когато искрено (щото ти умееш да шмекеруваш) успееш да нямаш никакви желания относно мен!
Obeshtavam! Do togava sum na tvoe razpolojenie da testvame teoriqta za vsemirnata lubov:lol:

Ох, Сноуи, нямаш ли как да минеш на кирилица? Боли ме тиквата като чета такиви, а ми харесва да те чета.snowprincess написа: Hajde da se sporazumeem kato pri sado-mazo za edna duma za kraj - kazvash, che se draznish i ne me obichash i az spiram.
Obeshtavam! Do togava sum na tvoe razpolojenie da testvame teoriqta za vsemirnata lubov:lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
snowprincess написа: Kak nepostoqnni, be? Az vas vinagi sum vi obichala, ama samo posmejte da se durjite snizhoditelno s men kakto toj go pravi s shshtt, takuv shamar shte vi izvurtq s lubov, shte me pomnite cql jovot:)))
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
най-вероятно пише от телефона, ама не си е изтеглила читава кирилица...maggot написа: Ох, Сноуи, нямаш ли как да минеш на кирилица? Боли ме тиквата като чета такиви, а ми харесва да те чета.
Bella Ciao
Bella Ciao
Дебиш, да каже че има проблема, ше я опраим, бря?!сър Айвънхоу написа:най-вероятно пише от телефона, ама не си е изтеглила читава кирилица...maggot написа: Ох, Сноуи, нямаш ли как да минеш на кирилица? Боли ме тиквата като чета такиви, а ми харесва да те чета.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...