Грам злоба или гняв няма, не знам къде го видя.Дон Румата Есторски написа:Защо така, мила vyara? Защо е тази злоба и гняв? Не искаш да ме пуснеш да си отида с мир?vyara написа:За бъркането, опитва се, но не знае какво прави с тоя "скалпел", нито даже знае какво говори.
Виждам, че употребявайки думата "любов" и Шът, а и дон Румата както при повечето хора се получава, все си мислят за "любовта" между мъжа и жената. Онова, за което говори дончев, е хармония, единение, сливане и то при хората рядко се получава, т.е. между двама човеци. Получава се между душата и вселената и от там с останалите души. Не знам защо все е сложно за разбиране, колкото и пъти да се каже.
А дон Румата такива глупости дрънка, че чак не знам откъде толкоз много глупости е насъбрал накуп. И пак повтарям с него аз не мога да се разбера на един език, защото той не говори каквото мисли и не е себе си, ами заема разни пози. Разни угодни пози. Какъв е смисълът да четкаш този или онзи. Ето на в един пост той хем Шът изчетка, хем Сноу поласка. Това са плоски работи, ама не вярвам много народ да му се върже.
Нима прерогатив само и единствено на vyara и на donchev_a е любовта?
Или съм "изчеткал" неправилните никове? А теб съм пропуснал? Бих казал добра дума и на теб, но ти не ми остави възможност, помниш ли?
Не се ядосвай така, лошо е за кармата и сливането със вселената, мила!
Аз ти прощавам, без да съм свързан със вселената и да я обичам, а следователно не чакам тя да ме свърже с любов с хората.
Предпочитам да им я давам лично, доколкото я имам. Както съм давал и на теб. Думите ми към теб също "четки" ли бяха?
Или просто не можеш да повярваш, че някой може искрено да харесва други хора, освен теб и даже да не се стреми да се свърже със вселената?
Относно дрънкането ... знаеш ли, това е глагол, който ти употребяваш преносно, но оригиналната дума има значение "Издавам специфични прекъснати отсечени звуци при разлюляване или при движение; звъня".
Ако чуваш някакви звуци, може би ... източникът им е в твоята главица, мила.
За такива случаи имам познат добър психиатър, препоръчвам го на всички, които се опитват да се свързват със вселената. А доколкото са ми разказвали, има и специални отделения в клиниките за такива.
Благодаря ти, ти реши труден въпрос за мен, който ме мъчеше отдавна!
И не забравяй да ме прочетеш още веднъж, в поста ми към shshtt, където говоря за омразата.
![]()
![]()
Даже не знаех, че ме харесваш, камо ли да завидя на някой, че го четкаш.
За вселената, дето някой се свързвал и ще го пращаш на психиатър ме радваш истински.
Ама дори и бебето, което е в утробата на майка си е в най-тясна връзка с нея и от нея живее, дори без да знае и това не променя този факт. Така и ти. Бебе.