Нема ти правя шкембе! Б@си.WALL-E написа: Адът е място, в което хиляди жени те гледат мълчаливо"
Обратно броене
Re: 230
donchev_a написа:
Не ми е в стила да давам акъл, та за тва ще пропусна, да ти споделя, ти от какво имаш нужда. Ако попиташ (и само ако попиташ) ще споделя моето мнение за теб.
Относно шшъъъът и детайлите които си нахвърлял уж относно нея, но визираш изцяло мен.
Сега да почна малко по реда и откровено:
С Шътт почти не се познаваме, виждали сме се 1-2 и то за кратко. Пишехме в един друг клуб. И така един ден разбрах, че аз съм музата на Шъъът, защото тя е влюбена в мен. Обаче къде е проблема тук?
1. Шът е семейна
2. Аз съм семеен
3. Шът не ме познава а си изфантазирва моя образ, така както на нея й допада
4. Тоест любовта която тя иска ще нарани поне още 2 човека, ако аз й уйдисвам на акъла. То няма лошо но ние дори не се познаваме, а аз съм супер щастлив с жена ми
5. Шъъът иска приятелство, ми че аз за какво дойдох в този форум бе джанъм? Да не съм го намерил сам? Тя ме покани и аз я уважих.
6. Шъъът иска нещата в моя живот да стават по нейните правила - да пиша когато тя има нужда, да общува с мен когато тя иска. Да се държа както тя иска. Ми няма да стане, просто защото аз си имам мой живот с мои си правила и динамика.
7. Шъъът иска да сме приятели. Ми хубу, ама какво трябва да направя? Да напиша във форума: шъъът ние сме приятели, да й звънна и да и го кажа по телефона? Да й обещая нещо в което и аз не съм сигурен. За приятелство се искат: време, доверие и поне двама човека. Така двамата ги има, ми нека да мине време. Да се кали това приятелство в трудности и изпиптания. То нема да стане просто ей така по желание на мен, нея или теб.
8. Шъът била наранена и страдала едва ли не от моето поведение: моля моля, всеки страда поради неговите си измишльотини. Ако искаш виртуална любов, ако искаш виртуално приятелство, ако искаш 1000 и сто неща, ще има страдание. Аз що не страдам? Щото не натоварвам никой с претенции и желания. Ако шъттт иска да общува с мен, общувам колкото и както мога. Но ако тя не може да общува с мен, не се сърдя и не чупя стойки. Това се случва когато човек има претенции към другите. И шътт като едно хубаво малко дете ще трябва да се научи че не може да има претенции към никой друг освен себе си. То не само шъъът трябва да го учи този урок като гледам.
8. Нищо я държа шъът на разстояние, нито се държа лошо с нея. Тя знае че съм женен, знае че не изневерявам, знае че не можем да бъдем нещо повече от приятели. Тя си го знае. Или ако не го знае, сега вече го знае. :)) А не мога да разбера, с какъв акъл тя иска да сме нещо повече от приятели при условие че си има мъж и то прекрасен. Ама е за бой. Защото ако може да изневери на мъжа си, един ден ще може да изневери и на мен, пък било то и само като приятел. За тва да ми е по-скоро благодарна, че и помагам да научи един урок - да не изневерява. Защото това наистина си е голямо страдание после.
9. Спирам до тук, че ще стане цяла плеяда.
Страданието Санчо е на върха на човешката глупост. И всеки страда именно поради собствената си глупост.
Така че благодаря ти за анализа, но ми се струва, че просто си се напъвал напразно.
А шъъттче, ти недей чака думи. Остави нещата да се развиват по техните си правила. Просто релаксвай, и ако е писано да сме приятели, ще сме, ако ли не не. Какво значение има? Ще стане това което е писано да стане!
Връщам се с огромно неудоволствие към този пост, но обещах.
Всичко, което се случи през тези 2 години беше не без твоето активно участие, за което ти благодаря.
1. Шът е поетеса
2. Шът е поетеса
3. Шът е поетеса
И т.н. по точките
На мен работата ми е да си измислям. За реалните работи си имам реален живот, а за виртуалните виртуален. Така като връщам лентата установявам, че на 5-6 години ми се случва да се влюбя и да срещна мъжа с голямото „м”, т.е. Муз. Сега, дали причината е в качествата на мъжа или на мен тогава ми идва момента и който ми пресече пътеката него хващам за ушите, или и двете – не знам.
Какво да кажа за изневярата, за доверието, за очакванията и представите, за приятелството.
Понякога думите са само думи, а понякога не са. Така е и с горните неща, а и с всичко останало на този свят. Всеки сам си знае и сам си усеща.
А на мен въобще, ама въобще не ми се говори за тях, далечни са ми тези теми в момента и само да теоретизирам не виждам смисъл.
Пусни ако искаш отделна тема, може другите да се вълнуват.
Прегръщам те! :)
хубу щом не ти се коментират. Ти си знаеш. Сега моето участие винаги е било, просто добронамерено. Ако ти поетесата си си изфантазирала нещо, това не означва че аз съм го допринесъл. Ама ей понякога човек дори не може да бъде себе си. :))shshtt написа:donchev_a написа:
Не ми е в стила да давам акъл, та за тва ще пропусна, да ти споделя, ти от какво имаш нужда. Ако попиташ (и само ако попиташ) ще споделя моето мнение за теб.
Относно шшъъъът и детайлите които си нахвърлял уж относно нея, но визираш изцяло мен.
Сега да почна малко по реда и откровено:
С Шътт почти не се познаваме, виждали сме се 1-2 и то за кратко. Пишехме в един друг клуб. И така един ден разбрах, че аз съм музата на Шъъът, защото тя е влюбена в мен. Обаче къде е проблема тук?
1. Шът е семейна
2. Аз съм семеен
3. Шът не ме познава а си изфантазирва моя образ, така както на нея й допада
4. Тоест любовта която тя иска ще нарани поне още 2 човека, ако аз й уйдисвам на акъла. То няма лошо но ние дори не се познаваме, а аз съм супер щастлив с жена ми
5. Шъъът иска приятелство, ми че аз за какво дойдох в този форум бе джанъм? Да не съм го намерил сам? Тя ме покани и аз я уважих.
6. Шъъът иска нещата в моя живот да стават по нейните правила - да пиша когато тя има нужда, да общува с мен когато тя иска. Да се държа както тя иска. Ми няма да стане, просто защото аз си имам мой живот с мои си правила и динамика.
7. Шъъът иска да сме приятели. Ми хубу, ама какво трябва да направя? Да напиша във форума: шъъът ние сме приятели, да й звънна и да и го кажа по телефона? Да й обещая нещо в което и аз не съм сигурен. За приятелство се искат: време, доверие и поне двама човека. Така двамата ги има, ми нека да мине време. Да се кали това приятелство в трудности и изпиптания. То нема да стане просто ей така по желание на мен, нея или теб.
8. Шъът била наранена и страдала едва ли не от моето поведение: моля моля, всеки страда поради неговите си измишльотини. Ако искаш виртуална любов, ако искаш виртуално приятелство, ако искаш 1000 и сто неща, ще има страдание. Аз що не страдам? Щото не натоварвам никой с претенции и желания. Ако шъттт иска да общува с мен, общувам колкото и както мога. Но ако тя не може да общува с мен, не се сърдя и не чупя стойки. Това се случва когато човек има претенции към другите. И шътт като едно хубаво малко дете ще трябва да се научи че не може да има претенции към никой друг освен себе си. То не само шъъът трябва да го учи този урок като гледам.
8. Нищо я държа шъът на разстояние, нито се държа лошо с нея. Тя знае че съм женен, знае че не изневерявам, знае че не можем да бъдем нещо повече от приятели. Тя си го знае. Или ако не го знае, сега вече го знае. :)) А не мога да разбера, с какъв акъл тя иска да сме нещо повече от приятели при условие че си има мъж и то прекрасен. Ама е за бой. Защото ако може да изневери на мъжа си, един ден ще може да изневери и на мен, пък било то и само като приятел. За тва да ми е по-скоро благодарна, че и помагам да научи един урок - да не изневерява. Защото това наистина си е голямо страдание после.
9. Спирам до тук, че ще стане цяла плеяда.
Страданието Санчо е на върха на човешката глупост. И всеки страда именно поради собствената си глупост.
Така че благодаря ти за анализа, но ми се струва, че просто си се напъвал напразно.
А шъъттче, ти недей чака думи. Остави нещата да се развиват по техните си правила. Просто релаксвай, и ако е писано да сме приятели, ще сме, ако ли не не. Какво значение има? Ще стане това което е писано да стане!
Връщам се с огромно неудоволствие към този пост, но обещах.
Всичко, което се случи през тези 2 години беше не без твоето активно участие, за което ти благодаря.
1. Шът е поетеса
2. Шът е поетеса
3. Шът е поетеса
И т.н. по точките
На мен работата ми е да си измислям. За реалните работи си имам реален живот, а за виртуалните виртуален. Така като връщам лентата установявам, че на 5-6 години ми се случва да се влюбя и да срещна мъжа с голямото „м”, т.е. Муз. Сега, дали причината е в качествата на мъжа или на мен тогава ми идва момента и който ми пресече пътеката него хващам за ушите, или и двете – не знам.
Какво да кажа за изневярата, за доверието, за очакванията и представите, за приятелството.
Понякога думите са само думи, а понякога не са. Така е и с горните неща, а и с всичко останало на този свят. Всеки сам си знае и сам си усеща.
А на мен въобще, ама въобще не ми се говори за тях, далечни са ми тези теми в момента и само да теоретизирам не виждам смисъл.
Пусни ако искаш отделна тема, може другите да се вълнуват.
Прегръщам те! :)
както и да е. Именно защото когато съм себе си стават глупости, трябва явно да се крия.
Напротив, Аченка, вече можеш спокойно да бъдеш себе си, приключих с фантазиите, това се опитвам да ти кажа :)donchev_a написа:
хубу щом не ти се коментират. Ти си знаеш. Сега моето участие винаги е било, просто добронамерено. Ако ти поетесата си си изфантазирала нещо, това не означва че аз съм го допринесъл. Ама ей понякога човек дори не може да бъде себе си. :))
както и да е. Именно защото когато съм себе си стават глупости, трябва явно да се крия.
Нищо лошо не си направил, или нарочно, всичко си е ок и идеално, стига сме го нищили. Майната му и нека само хубавото да остане.
- Green Light
Каква е тая чия?shshtt написа:228
Има дни в които всичко се отприщва. Помита каквото му е на пътя и после утихва преродено. Така се чувствам и аз сега – чиста и на чисто.
Конкретните събития нямат значение, защото са само дълго събирана мътна вода, която си отиде.
Тегло - 88
Храна - Чай с малка лъжичка мед, портокалов фреш с чия, зелена салата с маслини и 4 варени яйца, 2 банана
Калории по норма /2220 / - 967
Алкохол - не
Движение - Гимнастика, асани за 3-та чакра, колело 2 обиколки
Мечтаене - Да + медитация с танцуване
Английски - да
Учене - не
Излизане - да
Аз гледах оня ден в който яде яйца и риба, там ми хареса, но ти си знаеш. Всичко е ОК, вкарвай да има от всичко по малко и си супер.
Литър и половина е малко вода, опитай два поне.
Чая не се брои
Аз пак се изложих вчера.
Чия - едни ситни семенца, като маковото семе на външен вид, но като се накиснат се раздуват. Нямат никакъв вкус и може на всичко да ес прибавят. Много засищат, бъкани са с протеини, а и хубаво остъргват червата от гадости.Ако някой има проблеми с ходенето до тоалетна, ще си ги реши с чията. Вкъщи по 1 лъжица дневно си хапваме от нея и сме много доволни. (Дончев ми каза за чията и ми я препоръча - благодаря ти Дончев:)Green Light написа:
Каква е тая чия?
Аз гледах оня ден в който яде яйца и риба, там ми хареса, но ти си знаеш. Всичко е ОК, вкарвай да има от всичко по малко и си супер.
Литър и половина е малко вода, опитай два поне.
Чая не се брои
Аз пак се изложих вчера.
Не знам дали ще мога да изпия и литър вода, а ти за два ми говориш. Ще жабясам или само в тоалетната трябва да стоя. Ще пробвам.
Днес ще готвя пиле с картофи, да сте спокойни, че не съм само на трева
- snowprincess
с кого и кога съм говорила снизходително, латрево? с теб лиlatrevw написа:
аз те намирам точно така и много ми харесва.
междудругото разделното хране е нещо прекрасно, което прави чудеса, но трябва много търпение и дисциплина.
и шът, аз наистина недоумявам защо всички те приемат за унижена от дончев? и ти ли така приемаш нещата? аз мислех, че сте приятели отдавна и като такива той си ти казва всичко както го мисли, без да се притеснява. за мен лично това означава приятел, не някой, който само ще ме милва и гушка, искам да ми посочи слабостите. няма да е особено приятно, но пон ще има смисъл.
сноу и румата ме изумяват. но разбирам, точно те двамата говорят снизходително на хора от клуба, в различни мнения, и естествено се дразнят като им се привиди това в други хора. защото както сноу казва, човек се дразни най-много от недостатъците на хората, които са присъщи за него самия.
само погледни колко е злъчен и безсмислено честолюбив Румата. а иначе толкова интересни неща пише от време на време. обаче е болезнено честолюбив.
абе, излплюй камъчето най-накрая, кога съм те обидила, какъв ти е проблема с мен
10 години са това, мамка му, 10 години те гледам как се дразниш от мен
по принцип ми е все едно какво мислят хората за мен, но вече ми писна, дай веднъж завинаги да се разберем
какво искаш от мен

- Green Light
е ми каквото е било, било е няма да се върне - сега п ък да не ни е лошо?Green Light написа:Два регистрирани, два скрити и десет гости. А беше време по двайсет от вид да виснат да гледат сега.
просто е различно и пък и време нямате повечето така че - по-добре даже че по-малко за четене и по-може да ес включи човек
- snowprincess
не ми е до шега в момента и съм напълно сериознаGreen Light написа:Два регистрирани, два скрити и десет гости. А беше време по двайсет от вид да виснат да гледат сега.
тя има някакъв нерешен проблем с мен и проявява непрекъсната нетърпимост към всяко мое мнение
аз нямам с нея проблеми, мога да продължа да си пиша когато и каквото си искам, а тя да си се дразни колко си иска, защото ако не каже, няма как да знам какво и е в главата - обидила ли съм я, завижда ли ми за нещо, ревнува ли ви, че сте и на мен приятели, припознава ме с някой когото мрази ли...

хехе, от никого нищо не искамsnowprincess написа: с кого и кога съм говорила снизходително, латрево? с теб ли
абе, излплюй камъчето най-накрая, кога съм те обидила, какъв ти е проблема с мен
по принцип ми е все едно какво мислят хората за мен, но вече ми писна, дай веднъж завинаги да се разберем
какво искаш от мен
интересен човек си, като кажа на някого тук, че много го харесвам - става захарно; като кажа на друг, в случая ти, че не ми харесва какво мислиш, става проблем
е какво да правя, мамка му, мълчаливо да наблюдавам, от време на време да пиша +1 под мненията, а в другото време да пускам песнички?
тук се чувствам добре и винаги казвам това, което думите на някого предизвикват у мен. затова ми е ценно мястото - големи хора, дето няма да си развалят отношенията, заради това, че са на различно мнение.
ако искаш да ти правя детайлна дисекция, както Румата прави на мненията, ами няма да стане. нямам сили и нерви, а и е безсмислено
разбира се, далеч съм от мисълта, че и аз не преигравам на моменти, сигурно е така, но не е умишлено
понякога се опитвам да замълча, но общо взето все се тикам, където не ми е работа
например, за първи път снощните писания на дончев ме разочароваха, въпреки че разбирам, че предпочита ясно и точно да си каже. но това с влюбването трябваше да ни го спестят, това не ни засяга.
не знам какво искаш да ти кажа? нещата трябва и да се усещат, не само да са написани черно на бяло, за да ги разбереш. трудно е да се види човек отстрани. и аз себе си, и ти - теб. никой не е безгрешен
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- snowprincess
ти се опитваш да ме хапеш, лат - цитати от учебника, психопрофили, психология, говорила съм с хората снизходително...latrevw написа:хехе, от никого нищо не искамsnowprincess написа: с кого и кога съм говорила снизходително, латрево? с теб ли
какво искаш от мен
интересен човек си, като кажа на някого тук, че много го харесвам - става захарно; като кажа на друг, в случая ти, че не ми харесва какво мислиш, става проблем
е какво да правя, мамка му, мълчаливо да наблюдавам, от време на време да пиша +1 под мненията, а в другото време да пускам песнички?
тук се чувствам добре и винаги казвам това, което думите на някого предизвикват у мен. затова ми е ценно мястото - големи хора, дето няма да си развалят отношенията, заради това, че са на различно мнение.
ако искаш да ти правя детайлна дисекция, както Румата прави на мненията, ами няма да стане. нямам сили и нерви, а и е безсмислено
разбира се, далеч съм от мисълта, че и аз не преигравам на моменти, сигурно е така, но не е умишлено
понякога се опитвам да замълча, но общо взето все се тикам, където не ми е работа
например, за първи път снощните писания на дончев ме разочароваха, въпреки че разбирам, че предпочита ясно и точно да си каже. но това с влюбването трябваше да ни го спестят, това не ни засяга.
не знам какво искаш да ти кажа? нещата трябва и да се усещат, не само да са написани черно на бяло, за да ги разбереш. трудно е да се види човек отстрани. и аз себе си, и ти - теб. никой не е безгрешен
в последните теми и с холи, и с вяра, и с Грийн, и с итком... сме били на различни мнения, но никой от тях не иска да ме обиди или аз тях
едно е да не си съгласна, а друго е да проявяваш необоснователна нетърпимост и да търсиш начини да ме засегнеш

не, казвам директно, че ми е трудно да приема огромно самочувствиеsnowprincess написа:ти се опитваш да ме хапеш, лат - цитати от учебника, психопрофили, психология, говорила съм с хората снизходително...
в последните теми и с холи, и с вяра, и с Грийн, и с итком... сме били на различни мнения, но никой от тях не иска да ме обиди или аз тях
едно е да не си съгласна, а друго е да проявяваш необоснователна нетърпимост и да търсиш начини да ме засегнеш
умишлено никога не съм имала за цел да те обидя; никога не съм си поставяла за цел да обидя някого - казвам директно какво ме дразни, а ти и румата се обиждате. ей го, той се обиди, че съм на мнението на вяра, това какво е, моля те?
приеми, че другите са по-възпитани, а аз не умея дипломатично и възпитано да споря и приемам коренно различно мнение от моето. така става ли? задоволява ли те като обяснение?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- snowprincess
ти можеш да приемаш хора с огромно самочувствие, но те дразни, че аз имам такова, според теб, така лиlatrevw написа:не, казвам директно, че ми е трудно да приема огромно самочувствиеsnowprincess написа:ти се опитваш да ме хапеш, лат - цитати от учебника, психопрофили, психология, говорила съм с хората снизходително...
умишлено никога не съм имала за цел да те обидя; никога не съм си поставяла за цел да обидя някого - казвам директно какво ме дразни, а ти и румата се обиждате. ей го, той се обиди, че съм на мнението на вяра, това какво е, моля те?
приеми, че другите са по-възпитани, а аз не умея дипломатично и възпитано да споря и приемам коренно различно мнение от моето. така става ли? задоволява ли те като обяснение?
от каква позиция се опитваш да ме оценяваш и какво значение има за теб моето самочувствие, искаш да го смачкаш ли, искаш да знаеш какви комплекси имам ли, смяташ ме за втора ръка човек, а аз се правя на важна ли (на по-важна от теб ли)
аз имам съвсем реалистична самооценка, латрево, знам какво знам и какво не знам, и това, което не знам не ме комплексира като теб, защото или ще го науча ако ми потрябва, или ще ползвам услугите на човек, който го знае
например ако ми трябва преводач - ще наема теб или някой друг, ако ми трябва IT специалист - пак така..., и ще им платя за свършената работа, и няма да смятам, че те са нещо повече от мен
тук би трябвало да сме приятели и да няма значение кой какво умее, а какви сме като хора
мислиш ли, че не се отнасям с нужното уважение и добронамереност към всички

- snowprincess
лат, аз май правя точно това - пускам песнички и пиша по ред вечеlatrevw написа:хехе, от никого нищо не искамsnowprincess написа: с кого и кога съм говорила снизходително, латрево? с теб ли
какво искаш от мен
но като го прочетох това, все едно аз съм го писала
и ценното, което си определила като такова, се превръща за мен в нещо като вестник, който все по-рядко консуматорски преглеждам, а не искам да списвам
често дори това консуматорското остава незадоволено у мен, когато не намеря нещо смислено
дори обичайните ми лигавщини няма от какво да се провокират
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
аз не се дразня, ама не разбираш от басейни и това си еsnowprincess написа:давай, поне знам, че ме приемаш такава, каквато съм и не се дразнишholi_day написа:да се обадя или да се правя, че ме няма
и от дворове
то и аз, ама ти повече
сега сериозно
що се разбираме напоследък с теб, че даже и ме даваш за положителен пример за разбирателство
първо - просто не си говорим
втори - не разговаряме
трето - не спорим
четвърто - подминаваме се
права съм, няма що да се ококорваш сега
ето пример за басейна на съседите - всеки каза по нещо и настана тишина
ти не се аргументира, нито каза - абе, я се скрий, ти не разбираш. еди как си са нещата
това дори не е диалог, въпреки че говорехме уж две
не ти го казвам това, за да върна темата
хич не ме интересува някакъв си басейн, който ти боде очите
но това е пример, който мога да посоча
с теб не сме говорили поне 5-6 години
и ако и сега ти трябва преводач какво ти казвам.... няма да съм аз
защото смятам, че достатъчно ясно ти казвам, че ние просто не говорим, затова привидно се разбираме
и странното е, че за теб това е приемливо, дори ни даваш в положителните примери на общуване
но аз ще ти кажа, че двама души, ако по този начин говорят, те си остават безкрайно далечни
дано не говориш по този начин и с най-близкото ти обкръжение в реала
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- snowprincess
холи, разбрах какво ми казваш, аз съм тази, която се отдръпна, извинявай! за тези 4 години минах през големи проблеми и не ми се говореше с никогоholi_day написа:аз не се дразня, ама не разбираш от басейни и това си еsnowprincess написа:давай, поне знам, че ме приемаш такава, каквато съм и не се дразнишholi_day написа:да се обадя или да се правя, че ме няма
и от дворове
то и аз, ама ти повече
сега сериозно
що се разбираме напоследък с теб, че даже и ме даваш за положителен пример за разбирателство
втори - не разговаряме
трето - не спорим
права съм, няма що да се ококорваш сега
ето пример за басейна на съседите - всеки каза по нещо и настана тишина
ти не се аргументира, нито каза - абе, я се скрий, ти не разбираш. еди как си са нещата
това дори не е диалог, въпреки че говорехме уж две
не ти го казвам това, за да върна темата
хич не ме интересува някакъв си басейн, който ти боде очите
но това е пример, който мога да посоча
с теб не сме говорили поне 5-6 години
и ако и сега ти трябва преводач какво ти казвам.... няма да съм аз
защото смятам, че достатъчно ясно ти казвам, че ние просто не говорим, затова привидно се разбираме
и странното е, че за теб това е приемливо, дори ни даваш в положителните примери на общуване
но аз ще ти кажа, че двама души, ако по този начин говорят, те си остават безкрайно далечни
дано не говориш по този начин и с най-близкото ти обкръжение в реала
искаш ли довечера да се видим в скайп и да си поговорим

тежък случай си, честно :)snowprincess написа: холи, разбрах какво ми казваш, аз съм тази, която се отдръпна, извинявай! за тези 4 години минах през големи проблеми и не ми се говореше с никого
пак нищо не разбра, обаче спирам да се обаждам :)
говорим на тотално различен език е безумно да продължаваме разговора
- snowprincess
какво общо имаш ти с мен и холи, че се намесваш, тя изобщо не говори за форума, не знам кой е тежкия случайlatrevw написа:тежък случай си, честно :)snowprincess написа: холи, разбрах какво ми казваш, аз съм тази, която се отдръпна, извинявай! за тези 4 години минах през големи проблеми и не ми се говореше с никого
ти си като "на всяко гърне мерудия"

изобщо не ставаше въпрос затова, че не говорим извън форумаsnowprincess написа:холи, разбрах какво ми казваш, аз съм тази, която се отдръпна, извинявай! за тези 4 години минах през големи проблеми и не ми се говореше с никого
и не си се отдръпнала ти...
смазваш всяка искрица оптимизъм у мен, че можеш да ме разбереш
ето и горното не разбра
а по моите критерии го написах ясно и недвусмислено
говоренето с някого не е разговаряне
не ми се говори в скайп довечера
проблеми... кой ги няма... но това няма никакво отношение към това дали с теб можем да разговаряме или само да си говорим.
не коментирайте горното, моля.
дори да зная всички обстоятелства в живота ти, а и ти за моя... това не ще ни направи близки по моите разбирания...
Последно промяна от holi_day на 31.01.13, 12:14, променено общо 1 път.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
сноу, чети, слушай, наблюдавай...snowprincess написа:какво общо имаш ти с мен и холи, че се намесваш, тя изобщо не говори за форума, не знам кой е тежкия случайlatrevw написа:тежък случай си, честно :)snowprincess написа: холи, разбрах какво ми казваш, аз съм тази, която се отдръпна, извинявай! за тези 4 години минах през големи проблеми и не ми се говореше с никого
но чети другите, не като розов роман или филм, за да видиш какво се случва като последователност от събития...
не разбираш
не вникваш
това води до голям дефицит в общуването
Ф.Песоа
Ф.Песоа
данке :) дано аз съм те разбрала правилно понеholi_day написа: що се разбираме напоследък с теб, че даже и ме даваш за положителен пример за разбирателство
втори - не разговаряме
трето - не спорим
благодаря, че се обади.
та кой бил тежкия случай, викаш?snowprincess написа: какво общо имаш ти с мен и холи, че се намесваш, тя изобщо не говори за форума, не знам кой е тежкия случай
това е форум и мисля, че мога да се обаждам, когато нещо ме вълнува
като си говорите по скайпа, обещавам, няма да се обаждам :)
holi_day написа:тихо, да не вземе да ми се допишеlatrevw написа:та кой бил тежкия случай, викаш?
недей ехидничи, чееееее
спирам, но пак ти благодаря :)
Последно промяна от latrevw на 31.01.13, 12:41, променено общо 1 път.
- Green Light
- сър Айвънхоу
мдааам... по-точно от това... здраве да е...WALL-E написа:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Октай, ти ли си бе?Дон Румата Есторски написа:...
"А така! Така му се пада! Още го ритай!"
...
- Глас в пустиня
snowprincess написа:с кого и кога съм говорила снизходително, латрево? с теб лиlatrevw написа:
аз те намирам точно така и много ми харесва.
междудругото разделното хране е нещо прекрасно, което прави чудеса, но трябва много търпение и дисциплина.
и шът, аз наистина недоумявам защо всички те приемат за унижена от дончев? и ти ли така приемаш нещата? аз мислех, че сте приятели отдавна и като такива той си ти казва всичко както го мисли, без да се притеснява. за мен лично това означава приятел, не някой, който само ще ме милва и гушка, искам да ми посочи слабостите. няма да е особено приятно, но пон ще има смисъл.
сноу и румата ме изумяват. но разбирам, точно те двамата говорят снизходително на хора от клуба, в различни мнения, и естествено се дразнят като им се привиди това в други хора. защото както сноу казва, човек се дразни най-много от недостатъците на хората, които са присъщи за него самия.
само погледни колко е злъчен и безсмислено честолюбив Румата. а иначе толкова интересни неща пише от време на време. обаче е болезнено честолюбив.
какво искаш от мен
определено да! не да защитавам някой, но определено с мен се държиш снизходително. тва психолози тва лечения. та ти дори не ме познаваш. Обаче не споделяш нещо обективно, а хапеш. Е аз нося на хапане, ама един човек така като влиза с рогата, много скоро му хлопвам вратата и до там. Да знаеш де, казвам ти го усмихнат.snowprincess написа:мислиш ли, че не се отнасям с нужното уважение и добронамереност към всички
докато можеш да избираш, да обичаш или да живееш безконфликтно, значи и двете ще ти убягват! Аз не съм за нито едното от двете. Както споделих, любовта е състояние. А когато си в дадено състояние ти не искаш, а си. И като си, тогава нямаш избор - излъчваш онова което идва от теб, поради липсата ти на избор.глас в пустиня написа:Дончев е пич! Звучи ми чат-пат като пастор, ама има резон в приказките му, макар че, аз съм на коренно противоположно мнение от неговото, както междувпрочем сме спорил и преди тук с Ягишна - не искам да обичам хората, искам да мога да живея с тях безконфликтно.
latrevw написа: например, за първи път снощните писания на дончев ме разочароваха, въпреки че разбирам, че предпочита ясно и точно да си каже. но това с влюбването трябваше да ни го спестят, това не ни засяга.
дано не съм те разочаровал много!
Разбирам какво точно те разочарова, но съм на друго мнение. Обикновено не смятам за правилно да се изнасят лични неща на общ показ. Но както шът сподели, това е минало. А миналото е мъртво. Колкото по-ясни са нещата толкова по-лесно човек пуска мъртвото. Щото ние някога и за мъртвото клинчим. Както и да е. Препрочетох се и смятам, че не съм сгрешил с написаното. Ама за да стана още по-ясен, ще трябва да споделя и други лични неща, които обаче са все още актуални, а това няма да е в полза на никой. Както и да е.
Айде усмихнат ден и вечер и каквото там ви е.
- Green Light
angel написа:latrevw написа: например, за първи път снощните писания на дончев ме разочароваха, въпреки че разбирам, че предпочита ясно и точно да си каже. но това с влюбването трябваше да ни го спестят, това не ни засяга.
дано не съм те разочаровал много!
Разбирам какво точно те разочарова, но съм на друго мнение. Обикновено не смятам за правилно да се изнасят лични неща на общ показ. Но както шът сподели, това е минало. А миналото е мъртво. Колкото по-ясни са нещата толкова по-лесно човек пуска мъртвото. Щото ние някога и за мъртвото клинчим. Както и да е. Препрочетох се и смятам, че не съм сгрешил с написаното. Ама за да стана още по-ясен, ще трябва да споделя и други лични неща, които обаче са все още актуални, а това няма да е в полза на никой. Както и да е.
Айде усмихнат ден и вечер и каквото там ви е.
Икиндия.