Гуд морнинг!
Гуд морнинг!
Спите ли спокойно? 
- snowprincess
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Гуд морнинг!
Звеневия написа:Спите ли спокойно?
Да. Това беше отговора ми. Щях да отговоря "абсолютно винаги", но това, както се вижда е абсолютизъм. За жалост не мога да се похваля с такива добри резултати, независимо от вещината и дългогодишния опит, който имам в упражняването на този спорт или занимание, хоби, но по-скоро при мен вече е .............. изкуство
Снощи например не успях да спя спокойно, защото кат се събудих по едно време и кат ме налегнаха еднои мисли, и ставах все по-будна, и по-будна.
Тормози ме един магазин, дет не мога да го продам:(:crying:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
По едно време
страдах от инсомния. Т.е. трудно заспивах и можех да карам с малко сън - 3-4 часа. Но дори и тогава спях като пън. Обаче фитнесът ми даде и съня обратно освен всички други благини. 
- Dark Angel
лягам в 10 /колко заспивам е друг въпрос/, ставам/будят ме в 6 и нещоGaspode написа:Как успявате да намерите време не само да поспите, ми и да се събудите? Не ми го побира акъла.
Аз напоследък ставам малко преди да съм легнал... или поне такова ми е усещането
Имам нужда от няколко седмици (и един райски остров някъде няма да навреди) за да си почина...
Обаче, почивка в гроба
Тва е
не ми стига
никак не ми стига
все ми се спи
и ми личи, изглеждам изморена и скапана
Тва с лягането да не е нещо като за добрите момичета? Дето трьбвало да си лягат към 8, щото до 9 трябвало да са си в къщиDark написа:лягам в 10 /колко заспивам е друг въпрос/, ставам/будят ме в 6 и нещоGaspode написа:Как успявате да намерите време не само да поспите, ми и да се събудите? Не ми го побира акъла.
Аз напоследък ставам малко преди да съм легнал... или поне такова ми е усещането
Имам нужда от няколко седмици (и един райски остров някъде няма да навреди) за да си почина...
Обаче, почивка в гроба
Тва е
не ми стига
никак не ми стига
все ми се спи
и ми личи, изглеждам изморена и скапана
Ти си добре. Аз не мога да си легна преди 12.... Заспивам след 12:30. Ставам 6:30
В събота и неделя, понеже са почивни дни, децата ни събуждат към 7...
Кеф
- Dark Angel
лягам рано, за да отпочина на макс - особено като ми престоят 800 - 1000 километра на другия денGaspode написа: Тва с лягането да не е нещо като за добрите момичета? Дето трьбвало да си лягат към 8, щото до 9 трябвало да са си в къщи
Ти си добре. Аз не мога да си легна преди 12.... Заспивам след 12:30. Ставам 6:30
В събота и неделя, понеже са почивни дни, децата ни събуждат към 7...
Кеф
За друго требе да се събуждаш в 3Dark написа:баси, само аз ли се будя в 3 понякога да кова стратегии за светлото бъдеще
тц, тц, тц - отивам да се срамувам
ма пусто съм станала много набожна/набожна = щерката на влизане в банката "Мамо, тази църква е много голяма и красива"/
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Що пък трябва да са задължително будни близките?4avdar4e написа:Абе, аз преди малко мислех да се обадя, че тея дето се будят по нощите, мноооого обичат да будят и най-близките си ....wishes написа: За друго требе да се събуждаш в 3![]()
Тва важи за почивните дни самоRemmivs написа:Както и тези, които тогава си лягат. Но няма нищо по хубаво от:4avdar4e написа:Абе, аз преди малко мислех да се обадя, че тея дето се будят по нощите, мноооого обичат да будят и най-близките си ....wishes написа: За друго требе да се събуждаш в 3![]()
Морнинг булка е.ана - цял ден къща смайлинг!
Иначе... цял ден office smiling
Бе важното е да не е вечер на теб да ти се smiling. Кат си доди от office.wishes написа:Тва важи за почивните дни самоRemmivs написа:Както и тези, които тогава си лягат. Но няма нищо по хубаво от:4avdar4e написа:Абе, аз преди малко мислех да се обадя, че тея дето се будят по нощите, мноооого обичат да будят и най-близките си ....wishes написа: За друго требе да се събуждаш в 3![]()
Иначе... цял ден office smiling
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Къф морнинг в 3 през нощите?!:blink::shocked: Тогава си е заRemmivs написа:Както и тези, които тогава си лягат. Но няма нищо по хубаво от:4avdar4e написа:Абе, аз преди малко мислех да се обадя, че тея дето се будят по нощите, мноооого обичат да будят и най-близките си ....wishes написа: За друго требе да се събуждаш в 3![]()

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
А най-добре е twice daily...Remmivs написа: Абе не четеш фнимателно. Няма по-хубаво от морнинг! А не, че часът на бика е морнинг. Пък, като искате толкова може и тогава и на сутринта. От нас (мъжете) да мине.
Smiling dreams & smiling office
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тези дет се будят през нощите шъ знай, че явно малко се умарят преди сън. По мойта котка съдя4avdar4e написа:хич даже не е сам таймс... скучно им е на некои, а на други им се спииии ... но къмту десетата година се свикваfrisky lioness написа:Щот нали тези дет се будили в 3, будят и половинките сам таймс:-)Remmivs написа:
Абе не четеш фнимателно. .
Значи, преди лягане зраво разходки, игра- с кълбета прежда, разни там конци и капачки, на криеница също може, както и гонитба, съчетана със скриване

- Piqndurnik
А най-гадно е, след целонощно въртене и коване на стратегии, да заспиш малко преди да трябва да ставаш.Dark написа:баси, само аз ли се будя в 3 понякога да кова стратегии за светлото бъдеще
ма пусто съм станала много набожна/набожна = щерката на влизане в банката "Мамо, тази църква е много голяма и красива"/
Наздраве 
Б@си кво сложно си го измислила... аз само я нахранвам и имам същия резултатfrisky lioness написа: Тези дет се будят през нощите шъ знай, че явно малко се умарят преди сън. По мойта котка съдя
Значи, преди лягане зраво разходки, игра- с кълбета прежда, разни там конци и капачки, на криеница също може, както и гонитба, съчетана със скриванеПосле.....спанак кат къпан
:winkw:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Още по гадно е да заспиш в оня момент, който е точно преди да си измислил стратегията и в същото време малко преди да трябва да ставаш.Piqndurnik написа:А най-гадно е, след целонощно въртене и коване на стратегии, да заспиш малко преди да трябва да ставаш.Dark написа:баси, само аз ли се будя в 3 понякога да кова стратегии за светлото бъдеще
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Шегичка, бе.maggot написа:Б@си кво сложно си го измислила... аз само я нахранвам и имам същия резултатfrisky lioness написа: Тези дет се будят през нощите шъ знай, че явно малко се умарят преди сън. По мойта котка съдя
Значи, преди лягане зраво разходки, игра- с кълбета прежда, разни там конци и капачки, на криеница също може, както и гонитба, съчетана със скриванеПосле.....спанак кат къпан
:winkw:
П.П. За котарака говорех

Мда, и да се озовеш в не чак толкова светлото настояще.Piqndurnik написа:А най-гадно е, след целонощно въртене и коване на стратегии, да заспиш малко преди да трябва да ставаш.Dark написа:баси, само аз ли се будя в 3 понякога да кова стратегии за светлото бъдеще
Аз затова се кефя, когато сънувам кошмари - после ми е едно такова леко и ведро.
- сър Айвънхоу
Re: Гуд морнинг!
Абе... то не е точно за декларацията, а докато платя данъците, ама... то май едно и също - причина:следствие.Звеневия написа:Спите ли спокойно?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao