Истерия и трескава предизборна управленска паника при почти пълната сигурност, че ще останеш на власт.
Не знам защо, но го усещам като много противно това.
Айвън, страхотна тема си спретналсър Айвънхоу написа:за тези, които все още не знаят какво всъщност става с Булсатком...
Проблеми заради много пари на близки до властта хорасър Айвънхоу написа:за тези, които все още не знаят какво всъщност става с Булсатком...
...По времето на социализма биографията е всичко. От нея зависи дали ще имаш работа, дали ще имаш жилище, дали ще ти позволят да следваш… Биографията се пише от кварталната ОФ организация, която кара местните комунисти да ти напишат “характеристика” – дали семейството ти е враждебно към народната власт, дали ядете в порцеланови чинии, ходите на църква, къпете се и прочие дребнобуржоазни предразсъдъци. Същите тези квартални комунисти, които надничат дали не учиш френски с баба си и не се къпеш прекалено често, за да те изкарат Враг на народа, са онези “редови честни комунисти”, които днес се кълнат, че нямат нищо общо с “деформациите” на системата, те били били идеалисти…
е, чак сега ще те обявят за комунист...WALL-E написа:bgsviat.narod.ru/BulgAria_koqto_izgubihme.htm
сефтеОня с броня написа:е, чак сега ще те обявят за комунист...WALL-E написа:bgsviat.narod.ru/BulgAria_koqto_izgubihme.htm
WALL-E написа:сефтеОня с броня написа:е, чак сега ще те обявят за комунист...WALL-E написа:bgsviat.narod.ru/BulgAria_koqto_izgubihme.htm
и без т'ва наклоних кулата в пиза, запалих рим, разплисках цунамито до фукушима..
1 вповече..
Петната по слънцето, обаче са за мен.WALL-E написа:сефтеОня с броня написа:е, чак сега ще те обявят за комунист...WALL-E написа:bgsviat.narod.ru/BulgAria_koqto_izgubihme.htm
и без т'ва наклоних кулата в пиза, запалих рим, разплисках цунамито до фукушима..
1 вповече..
По-важното е имената да се знаят. Кой коя фракция е, не ми пука.WALL-E написа:различни фракции от едно и също "нещо"maggot написа: Като почнем да ровим, поне да е до дъно, нали така.
най-много мразим бившите пушачи... егати...Kent написа:да.
пушете с бандерол - така храните само - мен, милко - анестезиолога, един познат патоанатом, сюрия кардиолози, реаниматори, фтизиатри, психолози за близките, гробари и кардиохирузи. все достойни, съвестни и скромни синове и дъщери на републиката.
бъдете патриоти:-)
за това никой, ама никой не се сещаОня с броня написа:говорещите глави...