Протестите

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Semiramis написа:
Green Light написа:
Semiramis написа:
като го спомена - жалко за Путин. Тъкмо покани Бойко в Москва да си поговорят

хубаво си казала, че всички са готови да ни фалират
уморих се да чета вайкания, че сега ще се върнат комунистите, пък те са истинските лоши. де да беше толкова просто.
Те са истинските лоши
Кажи, че са се разпръснали във всички партии! Веднага го кажи!!!
Сериозна съм! :mad:
Няма значение къде са се разпръснали. "Олигарсите" и путиновците са в бсп. Те са истинските лоши.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Nejimaki-dori написа:Абе, само на мен ли ми е страшно?
Еми то да има избор или чудене някакво, та да ми стане и на мене страшно. Амо то е ясно. Страшно, но ясно. Да идва и тва е.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

maggot написа:
Gaspode написа: Добре де, аз съм проЗ и не разбирам - кво ш`риче да ни фалират? Какво остана за фалиране или за продаване?
Па и нали бехме остров на финансова стабилност, риш`ли. С борда кво ще стане?
АЕЦ Белята. Сторят го напук на всичко. Съответно разходи и какво ли не, скачат до небесата.
Отделно, нали са социални всичките, почват да вдигат пенсии и социални помощи. За да вземат парите от някъде, щото ги нямаме, почват да взимат държавни заеми. Които аз и ти почваме да връщаме, но за съжаление приходите ни не са ЧАК толкова големи. И кой ще ни даде мислиш най-добрите заемни условия? ЕС? :lol:
Борда е лесен за падане - споко - и това ще опухат, за да имаме повече финансова "свобода".
Като финал, цялата ни икономика ще е в ръцете на Русия и директно залязваме като нация. Не че сега сме нещо кой знае какво, ама има нещичко останало.
Че последните години не сме ли пак на заеми? И то без АЕЦ-ове разни? Икономиката цъфти и връзва, изнаосът е в пъти над вноса и търговският ни баланс е за пример. Разликата е само чии интереси обслужваме. Никога своите, за съжаление.
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Gaspode написа: Че последните години не сме ли пак на заеми? И то без АЕЦ-ове разни? Икономиката цъфти и връзва, изнаосът е в пъти над вноса и търговският ни баланс е за пример. Разликата е само чии интереси обслужваме. Никога своите, за съжаление.
Нови не сме взимали. Изплащаме стари, от предходните фалити. То за тва и цъфтим и връзваме, щото все някой дето повече гледа собствения си джоб без да му пука, ни управлява.
И сами си го избираме.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

:(
Изображение
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

maggot написа: Нови не сме взимали. Изплащаме стари, от предходните фалити. То за тва и цъфтим и връзваме, щото все някой дето повече гледа собствения си джоб без да му пука, ни управлява.
И сами си го избираме.
Миналата година не емитирахме ли некви книжки за да платим падежа на некъф заем? Демек с нов заем платихме стария...
За избирането аз отданва хортувам... ама нали все за граждански дълг ми говорите...
Бтв, ако Бойко наистина е най-малкото зло в момента, защо не застанем/те твърдо зад него? Ако трябва да го изберем/те още веднъж, примерно? Щом всички други алнернативи са по-кофти...

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:
maggot написа: Нови не сме взимали. Изплащаме стари, от предходните фалити. То за тва и цъфтим и връзваме, щото все някой дето повече гледа собствения си джоб без да му пука, ни управлява.
И сами си го избираме.
Миналата година не емитирахме ли некви книжки за да платим падежа на некъф заем? Демек с нов заем платихме стария...
За избирането аз отданва хортувам... ама нали все за граждански дълг ми говорите...
Бтв, ако Бойко наистина е най-малкото зло в момента, защо не застанем/те твърдо зад него? Ако трябва да го изберем/те още веднъж, примерно? Щом всички други алнернативи са по-кофти...
А що се отнася до вас/нас, вие зад какво затавате/ме?
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Gaspode написа: Миналата година не емитирахме ли некви книжки за да платим падежа на некъф заем? Демек с нов заем платихме стария...
Е то това е част от изплащането на падежа на предните книжки, дето НДСВто гордо пусна за да плати поредния падеж на заем. Бе мазало е, да.
Gaspode написа: За избирането аз отданва хортувам... ама нали все за граждански дълг ми говорите...
Не знам, Гасподе. Не съм убедена, че ББ е най-малкото зло. Има едно още по-малко и по времето на което страната ни наистина се усети, че тръгва на горе, но за което надали някой ще гласува и за това ми е голямата чуденка на мен.
И няма начин да не гласувам. Не гласувам ли, значи давам гласа си точно за онези, които не желая да управляват. Значи, че ми е все едно какво се случва. Против същността ми е този непукизъм.
Инак, много хора мислят точно така - ББ е по-малко зло от другите и за това ще гласуват пак за него.
Ако можеше да гласуваме за човеци, а не за партии... и всеки от човеците да си има платформа и идея как и защо ще направи нещата, светът би бил много по-ясен и смислен.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа: А що се отнася до вас/нас, вие зад какво затавате/ме?
Чакай да видя коя самоличност ползвам в момента...

Така.
Аз съм си на позицията, че изборите нищо не решават. Едни и същи хора се въртят в тая политика последните 23 вече години. Всички спасители минаха, а промяна реално няма. Или ако има е към зле. Ся ш`питаш какво предлагам, нали? Не знам. Знам, че старото не върши работа, но какво да е новото не ми е ясно.
Толкова неща са разградени или реално не съществуват, че да се чуди човек с какво да почне. Трябва ни работеща съдебна система. Трябват ни национални интереси. Работеща законодаделна власт, която обслужва не само олигархията. Работеща полЮция. Работеща и евтина държавна администрация. Среда за малкия бизнес. И куп други неща, вероятно. Или пък ни трябва Ветинари, не знам...

Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

maggot написа: Не знам, Гасподе. Не съм убедена, че ББ е най-малкото зло. Има едно още по-малко и по времето на което страната ни наистина се усети, че тръгва на горе, но за което надали някой ще гласува и за това ми е голямата чуденка на мен.
За кое по-малко зло говориш? Няма как да е БеСеПе-то, не е царо, не е и Бойко... остава Костов да е?

Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Зад строги икономии и сериозна промяна на цялата ни система - от здравеопазването, до избирателния кодекс. Но разбира се, с мисъл и за хората - не трябва да се получава зациклянето, което Дянков създаде, защото нямат ли пари хората, престават да купуват и съответно икономиката отива на кино.
Всичко това са много непопулярни мерки, разбира се. Не знам кой от сегашните ни политиканчета ще има смелостта да ги направи.
Така че, аз заставам зад Маргарет Тачър. :grin:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа:Изображение
А във ВНС кои шъ влезнат?

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:
А във ВНС кои шъ влезнат?
Не знам. Аз съм по интересното. :-) Интересна цел.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:
Чакай да видя коя самоличност ползвам в момента...

Така.
Аз съм си на позицията, че изборите нищо не решават. Едни и същи хора се въртят в тая политика последните 23 вече години. Всички спасители минаха, а промяна реално няма. Или ако има е към зле. Ся ш`питаш какво предлагам, нали? Не знам. Знам, че старото не върши работа, но какво да е новото не ми е ясно.
Толкова неща са разградени или реално не съществуват, че да се чуди човек с какво да почне. Трябва ни работеща съдебна система. Трябват ни национални интереси. Работеща законодаделна власт, която обслужва не само олигархията. Работеща полЮция. Работеща и евтина държавна администрация. Среда за малкия бизнес. И куп други неща, вероятно. Или пък ни трябва Ветинари, не знам...
Знаеш, че аз съм за Ветинари.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа: Знаеш, че аз съм за Ветинари.
Предполагам :bigsmile:

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:
maggot написа: Не знам, Гасподе. Не съм убедена, че ББ е най-малкото зло. Има едно още по-малко и по времето на което страната ни наистина се усети, че тръгва на горе, но за което надали някой ще гласува и за това ми е голямата чуденка на мен.
За кое по-малко зло говориш? Няма как да е БеСеПе-то, не е царо, не е и Бойко... остава Костов да е?
Преди него имаше едно още по- малко зло, което направо на към добро клонеше - Филип Димитров. Но нека е Костов, да. Нима не е по- малко зло от Бойко?
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа:
Преди него имаше едно още по- малко зло, което направо на към добро клонеше - Филип Димитров. Но нека е Костов, да. Нима не е по- малко зло от Бойко?
Просто го няма. И него, и СеДеСе-то от време оно, няма ги.

Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Какво по дяволите значи това?!

Пак нещо съм изтървала.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Nejimaki-dori написа:Какво по дяволите значи това?!

Пак нещо съм изтървала.
Не си :)
Просто е финала на сезона и сценаристите са креативни :)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Nejimaki-dori написа:Какво по дяволите значи това?!

Пак нещо съм изтървала.
Нищо не си изтървала, освен началото на цирка :grin:

Ей ти друга част: http://www.dnes.bg/politika/2013/02/20/ ... nev.180642 :shocked:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа:
Изглеждат истински и работещи тези съвети
елементарни маркетингови похвати бе...
все пак партиите си имат (или поне позлват услугите на) социолози...
всички го правят... просто БСП май едва сега се сетиха...
ББ това нещо го ползва от 2207-ма година...

всъщност организираната дейност в тази насока я въведе ББ... неговите пр-и са едни от най-добрите... или поне бяха :winkw:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Semiramis написа:
хм...

:snacks:

за мен е изненада. прекалено лесно стана.
и ми се струва, че леко изненадва и останалите играчи.
не успяха да се подготвят, което е зле за тях, де..
страшното иде едва сега...
да му мислят тия, дето се съгласят да влезат във временното правителство...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа:
Почвам да уча немски.
повярвай ми... по-далновидно ще е да е китайски...
Bella Ciao
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

http://politics.actualno.com/Nov-protes ... 16117.html

и накрая една интересна гледна точка:
Петър Илиев пък обобщава ситуацията така: "Дали Борисов осъзнава, колко благодарен трябва да е на Станишев и Доган? Те с противността си го създадоха. Всички трезвомислещи се страхуват, че Станишев пак ще е премиер и пак ще има силна подкрепа за ГЕРБ.

Това с оставката беше много хитър ход от негова страна. Ако не беше капитулирал, омразата към него щеше да ескалира с всеки изминал ден и шансът му за нов мандат щеше да се изпари. С подаването на оставка той поддържа образа, че властта не му е самоцел и че го е грижа за проблемите на народа. Сами виждате реакцията във facebook и по медиите - всички съжаляват, че Борисов го няма. ГЕРБ ще спечели предстоящите избори може би по-убедително и от предишните. Борисов изигра страхотна маневра.

Много е унизително да избираш всеки път по-малкото зло. Нови лица в българската политика няма, до изборите няма време такива да се появят, а и да се появят никой няма да им повярва".
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

maggot написа: Нищо не си изтървала, освен началото на цирка :grin:

Ей ти друга част: http://www.dnes.bg/politika/2013/02/20/ ... nev.180642 :shocked:
Оооо, да! Ооо, да!

:snacks: :snacks: :snacks:
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

maggot написа:http://politics.actualno.com/Nov-protes ... 16117.html

Петър Илиев пък обобщава ситуацията така: "Дали Борисов осъзнава, колко благодарен трябва да е на Станишев и Доган? Те с противността си го създадоха. Всички трезвомислещи се страхуват, че Станишев пак ще е премиер и пак ще има силна подкрепа за ГЕРБ.

Това с оставката беше много хитър ход от негова страна. Ако не беше капитулирал, омразата към него щеше да ескалира с всеки изминал ден и шансът му за нов мандат щеше да се изпари. С подаването на оставка той поддържа образа, че властта не му е самоцел и че го е грижа за проблемите на народа. Сами виждате реакцията във facebook и по медиите - всички съжаляват, че Борисов го няма. ГЕРБ ще спечели предстоящите избори може би по-убедително и от предишните. Борисов изигра страхотна маневра.

Много е унизително да избираш всеки път по-малкото зло. Нови лица в българската политика няма, до изборите няма време такива да се появят, а и да се появят никой няма да им повярва".
Мдааа :(

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

maggot написа:http://politics.actualno.com/Nov-protes ... 16117.html

Дано да е така, но не вярвам. Според мен ББ е пътник.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Зех та се стреснах. Тия За и Против да не излезат довечера или утре едни срещу други?!
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

е такъв лиглю е тоя Боико!...е много елементарно бе...
тои не бил полагал асфалт, да се лее кръв по него!

Бе то лесно се полага, с готовите пари от Европата, и сега като свършиха...бежжжж...

що не подаде оставка когато се изцепи с оня записаните разговори

е вярно няма по-жалка ситуаця от това да се оставиш да избираш по-малкото зло...да не става по-голямо...пу-пу!
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

а! ...и просто еи така от чисто любопитство да ви питам повечето тука...
бе защо всички сте такива яростни антикомунисти?
...
по семейни причини е едно на ръка...

защо ми се струва, че аргументите са ви по-скоро икономически, ако мога така да кажа, отколкото политически...предполагам, не на всички които са писали в тази тема де...
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Green Light написа:Зех та се стреснах. Тия За и Против да не излезат довечера или утре едни срещу други?!
ъх ма колко му е!...да станем като една Сирия :lol:
Блажени са бедните духом
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Sweety написа:а! ...и просто еи така от чисто любопитство да ви питам повечето тука...
...

защо ми се струва, че аргументите са ви по-скоро икономически, ако мога така да кажа, отколкото политически...предполагам, не на всички които са писали в тази тема де...

ами аз съм антикомунист заради куфарчетата с парите дето са раздавали след 10-ти и заради ченгеджийницата в която превърнаха държавата
комунист е бившо или настоящо ченге или протеже на такова с пари и власт
боядисани са във всички цветове и вече 23 години разграбват държавата
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Sweety написа:а! ...и просто еи така от чисто любопитство да ви питам повечето тука...
...

То има ли разлика между политика и икономика? Какво всъщност питаш не разбирам? :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

maggot написа:
...

То има ли разлика между политика и икономика? Какво всъщност питаш не разбирам? :lol:
Аааа! ми трябва да има, щом има две различни думи...тя връзката е ясна и двупосочна.
Ти например не щеш БСП, ДПС, Кунева и още кой там. Кой точно искаш? Коя е твойта партия? С кои политки се иденттифицираш?
Притесняваш се, че трябва да плащаш държавните заеми, АЕЦи и т.н.
Значи притесненията ти са от финансов характер! :lol: за бизнеса ти, икономиката и бла бла...
ако вярваш, че нещо което е справедливо и полезно за тебе, е справедливо и за останалите, хващаш се на хорото и си там! и не се въртиш като фурнаджийска лопата, щото си достоен човек.

Като я няма тази партия дето ти харесва на тебе, хващаш се, събираш няколко хиляди подписа и регистрираш нова партия.

Ако не можеш да си силен и да е на твойта, ставаш адаптивен, което е още по-добре, щото казват не оцелявали най-силните, а най-адаптивните
Последно промяна от Sweety на 21.02.13, 01:10, променено общо 1 път.
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

shshtt написа:
...

ами аз съм антикомунист заради куфарчетата с парите дето са раздавали след 10-ти и заради ченгеджийницата в която превърнаха държавата
комунист е бившо или настоящо ченге или протеже на такова с пари и власт
боядисани са във всички цветове и вече 23 години разграбват държавата
а да куфарчетата! чували сме за тях и за още по-важните тефтерчета с контакти и имена в комплект с куфарчетата...ОК
така е за боядисаните явно както казваш...
за едни е разграбване, а за други е приватизация-така необходима за всяко човешко общество и същество :winkw:
Блажени са бедните духом
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

абе.. а ко стана с Изаура?!
:lol::rotfl24:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Sweety написа:аргументите са ви по-скоро икономически, ако мога така да кажа, отколкото политически
Изображение
Изображение
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Sweety написа: Аааа! ми трябва да има, щом има две различни думи...тя връзката е ясна и двупосочна.
Ти например не щеш БСП, ДПС, Кунева и още кой там. Кой точно искаш? Коя е твойта партия? С кои политки се иденттифицираш?
Притесняваш се, че трябва да плащаш държавните заеми, АЕЦи и т.н.
Значи притесненията ти са от финансов характер! :lol: за бизнеса ти, икономиката и бла бла...
ако вярваш, че нещо което е справедливо и полезно за тебе, е справедливо и за останалите, хващаш се на хорото и си там! и не се въртиш като фурнаджийска лопата, щото си достоен човек.

Като я няма тази партия дето ти харесва на тебе, хващаш се, събираш няколко хиляди подписа и регистрираш нова партия.

Ако не можеш да си силен и да е на твойта, ставаш адаптивен, което е още по-добре, щото казват не оцелявали най-силните, а най-адаптивните
Явно не си чела внимателно.
Разбрахме вече, че партиите не стават за нищо, освен за замитане и покриване на далаверите и размиване на отговорността.
Не партия - хора трябват.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

БСП-Спасител-БСП-Спасител...
Роднина-Милицонер-Роднина :)

Карбовски:
http://www.standartnews.com/celebrity_c ... 78704.html
Кърти, чисти, извозва...
Публикувай отговор