Дневник Гринлайт
- Green Light
Дневник Гринлайт
18.02.13
90 килограма. Прасе с прасе! Процент мазнини ще измеря в сряда.
Фитнес 1 час:
1)Ренегатско - 4 серии с 27,5 кг
2)Напади - 4 серии с 55 кг
3)Кейбъл пуш-пул - 3 серии с 51 кг
4)Гут моринг - 3 серии с 40 кг
5)Набирания - 3 серии 4/3/3
6)Лицеви - 3 серии по десет
Стена
Закуските от тук нататък приблизително: - три яйца, 100 грама сирене, домат.
Обяд- около 200 грама свинско. Салата. Горе долу това ще е и на вечеря.
Ограничавам въглехидратите. Много салата, сирена, животинска храна.
С картите веднъж седмично ще има ядки.
Ще водя дневника понеделник/сряда
Ще пиша нарушенията.
Хвана ме амбицията.
90 килограма. Прасе с прасе! Процент мазнини ще измеря в сряда.
Фитнес 1 час:
Стена
Закуските от тук нататък приблизително: - три яйца, 100 грама сирене, домат.
Обяд- около 200 грама свинско. Салата. Горе долу това ще е и на вечеря.
Ограничавам въглехидратите. Много салата, сирена, животинска храна.
С картите веднъж седмично ще има ядки.
Ще пиша нарушенията.
Хвана ме амбицията.
Re: Дневник Гринлайт
а през останалите четири дни?!?Green Light написа:
just perfect
- Nejimaki-dori
- Green Light
- Green Light
Мънди и уен.. вендсд... бе и сряда ходя на фитнес и си знам тт данните, та затва ще пиша само тогава. Иначе аз съм железен седем дни двайсет и четири часа. От вчера тва.bead_ написа:а през останалите четири дни?!?Green Light написа:
- сър Айвънхоу
аха, викаш: утре и вдругиден стават четири дни, а?Green Light написа:Иначе аз съм железен седем дни двайсет и четири часа. От вчера тва.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
бравоGreen Light написа:Фитнес 1 час:
Стена
а ние искаме да стане без да се изпотим
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Green Light
Хе. Нали го знаеш вица - червеното вино е полезно за здравето, а здравето е нужно за да се пие водка.holi_day написа:бравоGreen Light написа:Фитнес 1 час:
Стена
а ние искаме да стане без да се изпотим
Фитнеса е само за тонус. С два часа седмично нищо не се случва, освен един мускулен тонус. А тонуса е нужен в тоя живот за да успееш с всякакво усилие на волята. Като например диета.
- Green Light
20.02.13
88 килограма. Не е учудващо. Аз си бях толкова. Сладкото, хляба и глезотиите бяха два три дни и са задържали вода. Сега три дена правилно хранене са освободили водата само. 88 килограма са началната точка
Процент мазнини 15,5 Тва е срамота!
Фитнес 1 час:
1)Мъртва тяга - 4 серии със 100кг.
2)Странична преса - 4 серии 2х25кг.; 2х22,5кг.
3)Напади - 3 серии с 50кг.
4)Ренегатско - 3 серии с 25 кг.
5)Суинг - 3 серии с 38кг
Стена
Закуските ги спазвам- яйца. Умирам за яйца.
Обяда също е ок, около 100-200 грама свинско. После, обаче около 4 озверявам и ям пак. Пак към 150-200 грама месо или супа. Вечерята тоже. Много салата- зеле преди всичко. Много вода, много чай.
88 килограма. Не е учудващо. Аз си бях толкова. Сладкото, хляба и глезотиите бяха два три дни и са задържали вода. Сега три дена правилно хранене са освободили водата само. 88 килограма са началната точка
Фитнес 1 час:
5)Суинг - 3 серии с 38кг
Стена
Обяда също е ок, около 100-200 грама свинско. После, обаче около 4 озверявам и ям пак. Пак към 150-200 грама месо или супа. Вечерята тоже. Много салата- зеле преди всичко. Много вода, много чай.
Последно промяна от Green Light на 27.02.13, 16:39, променено общо 1 път.
- snowprincess
тоя кантар как пък мери мазнинитеGreen Light написа:20.03.13
Фитнес 1 час:
5)Суинг - 3 серии с 38кг
Стена
ако двама се качат и са 88 кг, но единият ако е кинта и пеесе, а другият 2 метра висок, все един и същ процент ли ще покаже

- Green Light
с калипер?! брейййGreen Light написа:Не, мазнините ги мери фитнес треньорът с калипер. Мерят се гънки, На гърба, на корема, на крака. Точно е.snowprincess написа: тоя кантар как пък мери мазнините
ако двама се качат и са 88 кг, но единият ако е кинта и пеесе, а другият 2 метра висок, все един и същ процент ли ще покаже
хаха...това много забавно се е получило...
значи колко години там бяха комунистите не успяха да сменят шублер с калипер, ама ей ти стана последните двайсетина година...лол
е и ти си един немски възпитаник
стискам палци и на тебе!
Блажени са бедните духом
- Green Light
Ей, образ. Поне разбрах какво значи caliperSweety написа: хаха...това много забавно се е получило...
значи колко години там бяха комунистите не успяха да сменят шублер с калипер, ама ей ти стана последните двайсетина година...лол![]()
![]()
е и ти си един немски възпитаник![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
стискам палци и на тебе!
Не е да не си права, ама си голема драка, да знаеш.
Тия младежи във фитнеса му викат калипер на това. До сега не бях светнал, че верно си е шублер. Аз на шублера си казвам шублер. А тая дума калипер не я знаех и без да се замислям особено реших, че е фитнес някакъв специален уред и си викам, леле как ще я шашна сега Сноу. Пък то било шублер.
Човек не мож да блесне малко бе, от тебе.
- Green Light
25.02.13
87,5 килограма.
Процент мазнини след месец ще ги премеря, няма смисъл да се мерят често. Процент, процент и половина ако са надолу за месец, берекет версим.
Фитнес 1 час:
1)Набирания - 4серии: 5-5-3-2
2)Скрипец(тва си е пак набиране) - 2серии: 75 кг; 65 кг - Гро-гя-сах.
3)Клек - 5 серии с 80 кг - не умрях
4)Лежанката на Милко - 4 серии с 25кг. - защо не умрях на клека
5)Суинг - 4 серии с 38кг
Стена
Голям зор ми беше фитнеса тоя път.
Закуските ОК
Обяда около 1
Хапка около 4
Вечеря около 7
Бейби направи едни фантастични добруджанки, в къщи се избиваме за тях. Не ми стана ясно как, обаче не ядох. Спазвам си всичко- же-ле-зен, номер едно, направо съм връх, супер, супер, супер пич!
87,5 килограма.
Процент мазнини след месец ще ги премеря, няма смисъл да се мерят често. Процент, процент и половина ако са надолу за месец, берекет версим.
Фитнес 1 час:
1)Набирания - 4серии: 5-5-3-2
2)Скрипец(тва си е пак набиране) - 2серии: 75 кг; 65 кг - Гро-гя-сах.
3)Клек - 5 серии с 80 кг - не умрях
4)Лежанката на Милко - 4 серии с 25кг. - защо не умрях на клека
5)Суинг - 4 серии с 38кг
Стена
Голям зор ми беше фитнеса тоя път.
Закуските ОК
Обяда около 1
Хапка около 4
Вечеря около 7
Бейби направи едни фантастични добруджанки, в къщи се избиваме за тях. Не ми стана ясно как, обаче не ядох. Спазвам си всичко- же-ле-зен, номер едно, направо съм връх, супер, супер, супер пич!
Последно промяна от Green Light на 27.02.13, 16:39, променено общо 1 път.
- Green Light
- Green Light
Интересувал съм се. Защо съм се интересувал не е толкова важно.shshtt написа:кой ти каза да ги пиеш тия витаминиGreen Light написа:Да напиша и хранителните добвки.
Всеки ден сутрин.
Рибено масло
вит D
вит А
вит C
Отвреме, навреме вечер
Цинк
вит B
в смисъл защо?
За останалите вимини как да е, може с тях, може и без тях, обаче за рибеното масло съм твърдо убеден, че е много важно. Впрочем тук просто няма две мнения. Много трудно ще намериш човек, който да казва, че не трябва да се пие. Евентуално го заменят с ленено олио, но така или иначе е много важно. Тва са Омега 3 киселини. Организма ги използва, но няма откъде да си ги набави.
След сума изчетени неща и разпитани лекари стигнах до извода, че хранителните добавки на растителна основа са напълно излишни. Чисти витамини в определените им дневни дози и рибено масло. Това е.
хм, и твойте хора вкъщи ли ги пият?
разпитвам те, за да реша имаме ли нужда от това
странно ми е това за рибеното масло, как организма имал нужда пък нямал откъде да си го набави - той за всичко си има механизми
на мен пък една приятелка лекарка ми каза, че след 40 е хубаво всеки ден по 1 аспирин да се пие
но не съм сигурна за какво каза че е полезно - май нещо че действа съдоразширяващо и предотвратява разни инсулти ли или дрги страхотии
ама не сме го приложили още
възпитана съм в неприязън към всякакви лекарства и го пренесах и в мойто семейство
странно ми е това за рибеното масло, как организма имал нужда пък нямал откъде да си го набави - той за всичко си има механизми
на мен пък една приятелка лекарка ми каза, че след 40 е хубаво всеки ден по 1 аспирин да се пие
но не съм сигурна за какво каза че е полезно - май нещо че действа съдоразширяващо и предотвратява разни инсулти ли или дрги страхотии
възпитана съм в неприязън към всякакви лекарства и го пренесах и в мойто семейство
След 40 кръвта започва да се сгъстява. Аспирина освен че разширява кръвоносните съдове, ами и разрежда кръвта, така че да движи по-леко в тялото.shshtt написа:хм, и твойте хора вкъщи ли ги пият?
За рибеното масло и аз съм чела, и винаги съм се чудела как така организма има нужда от Омега-3 киселини, пък няма откъде да си ги набави, освен ако не е насила (с изрично пиене на рибено масло).
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
Да, всички ги пиемеshshtt написа:хм, и твойте хора вкъщи ли ги пият?
- Green Light
Е, честна дума, сега!maggot написа:След 40 кръвта започва да се сгъстява. Аспирина освен че разширява кръвоносните съдове, ами и разрежда кръвта, така че да движи по-леко в тялото.shshtt написа:хм, и твойте хора вкъщи ли ги пият?
За рибеното масло и аз съм чела, и винаги съм се чудела как така организма има нужда от Омега-3 киселини, пък няма откъде да си ги набави, освен ако не е насила (с изрично пиене на рибено масло).
Може и с ядене на риба. Обаче трябва да изям толкова, че да се отровя с фосфор.
Ние произвеждаме едни чудесии наречени простагландини. Без омега 3 не ги произвеждаме в нужния баланс и от това страда кръвоносна система и кости. А също и мозък.
- Green Light
http://www.barleansbg.com/literature_8.html
Тва е рекламна статия, сори. Но според мен - вярна. Единственото което имам като забележка е, че макар да посочва вредата от растителните мазнини, рекламира именно това. Аз предпочитам рибеното пред лененото масло.
Цитат:
Системи и функции на тялото, зависещи от есенциалните мастни киселини
Произвеждане на стероиди и синтез на хормони
Регулация на налягането в окото, ставите и кръвоносните съдове
Регулация и отговор при болезнено възпаление и подуване
Посредничество при имунен отговор
Регулация на телесните секреции и техния вискозитет
Разширение или стеснение на кръвоносните съдове
Регулация на вторичната циркулация
Насочване на ендокринните хормони към техните клетки-цели
Регулация на гладкия мускул и независимите рефлекси
Основните съставни части на клетъчните мембрани
Регулация на скоростта на делене на клетките (митоза)
Поддръжка на гладкостта и твърдостта на клетъчните мембрани
Регулация на вливането и отливането на субстанции в и навън от клетката
Важно за транспорта на кислорода от червените кръвни клетки към тъканите на тялото
Регулация на функцията на бъбреците и баланс на течностите
Важно при запазването на подвижни на наситените мазнини в кръвния поток
Предпазване на кръвните клетки от удар една в друга (в случай на атеросклерозна плака и кръвни съсиреци, в случай на сърдечен удар)
Посредничество при освобождаването на про-възпалителни субстанции от клетката, които могат да предизвикат алергични състояния
Служат като първична енергиен източник за сърдечния мускул
Регулация на трансмисията на нервите
Стимулация на производство на стероиди
Тва е рекламна статия, сори. Но според мен - вярна. Единственото което имам като забележка е, че макар да посочва вредата от растителните мазнини, рекламира именно това. Аз предпочитам рибеното пред лененото масло.
Цитат:
Системи и функции на тялото, зависещи от есенциалните мастни киселини
Произвеждане на стероиди и синтез на хормони
Регулация на налягането в окото, ставите и кръвоносните съдове
Регулация и отговор при болезнено възпаление и подуване
Посредничество при имунен отговор
Регулация на телесните секреции и техния вискозитет
Разширение или стеснение на кръвоносните съдове
Регулация на вторичната циркулация
Насочване на ендокринните хормони към техните клетки-цели
Регулация на гладкия мускул и независимите рефлекси
Основните съставни части на клетъчните мембрани
Регулация на скоростта на делене на клетките (митоза)
Поддръжка на гладкостта и твърдостта на клетъчните мембрани
Регулация на вливането и отливането на субстанции в и навън от клетката
Важно за транспорта на кислорода от червените кръвни клетки към тъканите на тялото
Регулация на функцията на бъбреците и баланс на течностите
Важно при запазването на подвижни на наситените мазнини в кръвния поток
Предпазване на кръвните клетки от удар една в друга (в случай на атеросклерозна плака и кръвни съсиреци, в случай на сърдечен удар)
Посредничество при освобождаването на про-възпалителни субстанции от клетката, които могат да предизвикат алергични състояния
Служат като първична енергиен източник за сърдечния мускул
Регулация на трансмисията на нервите
Стимулация на производство на стероиди
- Green Light
Да, така е.maggot написа:Убу де, а какво рибено масло взимаш?
Доколкото съм чела не всички са ОК, имало и някакви със смески.
Аз от NOW съм си ги избрал всички витамини и рибено масло. Уж го контролират там в Америката. До нас са ми, освен всичко.
http://www.fitneshrani.com/ultra-omega-3/
Аз пия Ултра Омега 3. Тва на линка е без "ултра"-та тоест трябва да се пият по повече хапчета, пък аз искам само сутрин, няма цял ден да го мисля..
Взимам голяма разфасовка и преследвам в къщи всички да пият. Писнал съм им ужасно.
Ама не съм готов да ти кажа колко дражета, колко струва и т.н. 90 кинта май беше. Стига за два месеца за 4мата.
Линка ти е точно за Ултра Омега 3 и пише, че чини 50 кинта, бре!Green Light написа: Да, така е.
Аз от NOW съм си ги избрал всички витамини и рибено масло. Уж го контролират там в Америката. До нас са ми, освен всичко.
Аз пия Ултра Омега 3. Тва на линка е без "ултра"-та тоест трябва да се пият по повече хапчета, пък аз искам само сутрин, няма цял ден да го мисля..
Взимам голяма разфасовка и преследвам в къщи всички да пият. Писнал съм им ужасно.
Ама не съм готов да ти кажа колко дражета, колко струва и т.н. 90 кинта май беше. Стига за два месеца за 4мата.
Ще взема да си поръчам и аз.
Не знам доколко цялото дърдорене на тема рибено масло е вярно, ама поне не вреди. Май.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
- Green Light
27.02.13
87,5 килограма.
Фитнес 1 час:
1)Ренегатско - 4серии: 27,5 кг и 3х 30 кг
2)Клек - 5 серии: първа с 80 кг плюс 4х 85
3)Странична преса. 4 серии: 2х25кг; 2х22,5кг
4)Гут морнинг - 4 серии с 40 кг
5)Набирания - 4 серии: 5-4-3-2
Всичко ми е ток като хранене.
Досега не съм писал за вода, но се подразбира. Пия по 2 литра минимум. 2,5 по- точно
87,5 килограма.
Фитнес 1 час:
1)Ренегатско - 4серии: 27,5 кг и 3х 30 кг
2)Клек - 5 серии: първа с 80 кг плюс 4х 85
3)Странична преса. 4 серии: 2х25кг; 2х22,5кг
4)Гут морнинг - 4 серии с 40 кг
5)Набирания - 4 серии: 5-4-3-2
Всичко ми е ток като хранене.
Досега не съм писал за вода, но се подразбира. Пия по 2 литра минимум. 2,5 по- точно
- Глас в пустиня
Ще пробваме и ние.Green Light написа:Да, така е.maggot написа:Убу де, а какво рибено масло взимаш?
- Green Light
- Green Light
- Green Light
Много по - здравословно е приема на Омега 3 да се набави с консумацията на риба. Най-богата на тези мазнини е сьомгата. Освен това е богата на протеини и бедна на наситени мазнини. Съдържа много витамин А и Д, а от минералите - цинк, фосфор, селен.Green Light написа:Да, така е.maggot написа:Убу де, а какво рибено масло взимаш?
- Green Light
- Green Light