Протестите

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Gaspode написа: А въпросът всъщност е как. Трябват по-високи доходи и нови работни места. Как?
знаеш ли, скоро едно говедо, дето се бара икономист, че и разбирач, обясняваше във фейса, че понеже данък печалба бил 10% затова и идвали да снимат в България филми...
пълен смешник...

но... тогава сериозно се замислих... ако някой гледа макрорамката на законите ни в частта на икономика, то наистина ние би трябвало да сме рай за инвеститорите... за сериозните инвеститори...
да, обаче, защо не съм видял нито един сериозен инвеститор в България? защо не съм видял нито един водещ производител да има производство в България (не броя питейната индустрия - кока кола и бирите)...
имахме заводи за електроника, които в останалите соц.страни нямаше.
а сега известните марки телевизори, например се произвеждат в Полша, Унгария, Чехия...
изобщо КЪДЕ ПО-ДЯВОЛИТЕ СА ИСТИНСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ В БЪЛГАРИЯ?!

те това е въпросът...

п.п. знам отговора... въпросът ми беше риторичен!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Semiramis написа: хм. аз тогава (и сега) залагах, че ББ ще се задържи 10-12 години. И ще бъде и президент.
И накрая ще му платим ценните книжа. Това вече ми е по-скорошна добавка откакто чета Оня с бронята и слушам разни други хора.

за успокоение на Грийн - ще остане. :grin:

Маггот, да те питам това в коя тема да го пусна жалко, че я няма стенограмата
във вицовете? в дреболии? тука при пуканките?
не че има нещо ново, но пък добре е систематизирано..
Е па ти вече го пуснА. :lol:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа: Е па ти вече го пуснА. :lol:
:shocked: айдеееее.... :blum:

пущайте св-та
Bella Ciao
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

да бе.
да ме питаш после що няма сериозни инвеститори.
забрави.
:grin: после ще се сдърпаме, щото аз съм лява и съм за социална политика...
нтц.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

социална политика, като се изгради нормален социум. я ся ко. социално политиканстващите къткат пенсиите и цингите, егати социалната политика:shocked:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Оня с броня написа:
Kent написа:ми кажи някой великофинансови съобръжения. хората казаха мажоритарен парламент, редукция на броя на дупетатите. критиките ти са основателни, но повече от критики от тебе не съм чул.

ко значи ко значениеима, че някой няма да ни чуе ли. говорим си.:-)
искаш от мен мнение как трябва да стане ли?
първо, обаче ще "похейтъря" (Маготииииич :blum:) още съвсееем малко..
скоро тук се водеха едни дебати за корупцията на пътя... за това дали ще дадем подкуп на шапкаря или не...
помниш ли как завърши дебата?
е, НЯМА да се оправим, докато съотношението в онази тема не се промени в посока на "няма да дам подкуп"...

та... на въпроса...
колко са депутатите е изцяло без никакво значение. по тази логика можем да кажем, че е достатъчно и един да изберем и той да законодателства, управлява, съди...
важното е, че в сегашната конституция няма достатъчно силни механизми за контрол върху депутатите... или по-точно казано НЯМА ИЗОБЩО ТАКЪВ МЕХАНИЗЪМ...
затова и трябва да се въведе такъв.
единият вариант е да се въведе двукамерен парламент... с частична подмяна на членовете му в горната част... но това е система за държави с традиция, както в политиката, така и в културата на гражданите си... (под култура разбирам политическа култура и относително правилно разбиране на думата "демокрация").
другият начин, за който аз съм повече съгласен е: възможност за отзоваване на депутати. тук само да уточня, че дали е мажоритарен или не избора, няма значение... важен е механизъма и то работещ механизъм.

също така трябва да се преразгледат много внимателно механизмите за контрол на решенията и действията на отделните власти една на друга (сега имаме един парламентарен контрол на парламента над правителството и едно, евентуално, коригиращо действие на президента над законите)...

съдебната власт... това е страшното...
първо трябва да се променят отношенията вътре в нея... трябва да се увеличи децентрализацията и да може да се отзовават по-лесно съдии...
наказателно-процесуалния кодекс... това е препъникамъка на всичко... наказателния ни кодекс е един от най-тежките в света... наказателно-процесуалния ни кодекс е такава бозаааа, че разрешава на корумпираните съдии да съдят каквото си искат... т.е. прекалено малко (предимно кокошкари) стигат до наказателния кодекс...

има и още, но... ще стана от хейтър - досадник :blum:
Няма да станеш досадник. Интересно е това което си писал. Моята забележка е, че е смо в посока на контрола. Искаш контрол над депутатите, контрол над съдиите. Не трябва да е прекален, според мен. Прекаления контрол ще парализира инициативата.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

maggot написа:... Той не е политически, набий си го в тиквата.
...
Икономически е. Тва е 100%.
Няма пари
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Оня с броня написа:
Gaspode написа: А въпросът всъщност е как. Трябват по-високи доходи и нови работни места. Как?
знаеш ли, скоро едно говедо, дето се бара икономист, че и разбирач, обясняваше във фейса, че понеже данък печалба бил 10% затова и идвали да снимат в България филми...
пълен смешник...

но... тогава сериозно се замислих... ако някой гледа макрорамката на законите ни в частта на икономика, то наистина ние би трябвало да сме рай за инвеститорите... за сериозните инвеститори...
да, обаче, защо не съм видял нито един сериозен инвеститор в България? защо не съм видял нито един водещ производител да има производство в България (не броя питейната индустрия - кока кола и бирите)...
имахме заводи за електроника, които в останалите соц.страни нямаше.
а сега известните марки телевизори, например се произвеждат в Полша, Унгария, Чехия...
изобщо КЪДЕ ПО-ДЯВОЛИТЕ СА ИСТИНСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ В БЪЛГАРИЯ?!

те това е въпросът...

Ми аз пък не знам отговора. Или го знам, знам ли :bigsmile:
Ма може па моя отговор да е различен от твоя... да земем да сравним ли?

При нас всичко е направено с идеята да се доят предприемачите. Разрешителни, лицензи, подпис от тоя или оня, всичко. Големите неща пък без пари под масата не стават. Готовите се продават зарад едната комисионна - нещо, струващо милиард се продава за милион за да се вземе комисионна от 100К. Ся като го написах и се сетих, че май си има една думичка за това - корупция. На всички нива и повсеместна. Съчетано с липса на правосъдие.
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Semiramis написа:да бе.
да ме питаш после що няма сериозни инвеститори.
забрави.
:grin: после ще се сдърпаме, щото аз съм лява и съм за социална политика...
нтц.
Лява си и си за социална политика? Твоята партия е всяка друга, но не и БСП. :-)
Всъщност единствените, които известно време си вярваха, че са за това бяха Атака. Но и те вече не са, така че ти е тежък случая.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:
Оня с броня написа:

те това е въпросът...

При нас всичко е направено с идеята да се доят предприемачите. Разрешителни, лицензи, подпис от тоя или оня, всичко. Големите неща пък без пари под масата не стават. Готовите се продават зарад едната комисионна - нещо, струващо милиард се продава за милион за да се вземе комисионна от 100К. Ся като го написах и се сетих, че май си има една думичка за това - корупция. На всички нива и повсеместна. Съчетано с липса на правосъдие.
Нека и аз да оставя нещо за сравнение. Според мен ни липсва нещо наречено структурна политика. Тоест декларация и политически консенсус за това кое ще развивавме.
20 години зелена енергия
50 години корабостроене
Оловно цинково производство
газодобив
транспорт
високи технологии
банково дело
алкохолен туризъм
...

Такова нещо липсва. Ако го имаше, тогава човек може да си направи сметката. Ще вложа толкова. Разходите ми за хора, сгради, корупция, на жена ми шапките ще са толкова и толкова. И на десетата година ще видя слънцето.

Без такъв широко дискутиран и утвърден план за структурна политика, не само инвеститори а и никакъв бизнес не може да се развие.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Оня с броня написа: пущайте св-та
Нищо не разбираш! ББ си подаде оставката, щото има вакантно място. За папа.

Не знам гледахте ли гласуването, бомбата дето ББ хвърли и последвалата обиколка около парламента?
Единственото, което попречи тази оставка да бъде още по-драматично величествена, е липсата на лента за прерязване.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Оня с броня написа:
Kent написа:ми кажи някой великофинансови съобръжения. хората казаха мажоритарен парламент, редукция на броя на дупетатите. критиките ти са основателни, но повече от критики от тебе не съм чул.

ко значи ко значениеима, че някой няма да ни чуе ли. говорим си.:-)
искаш от мен мнение как трябва да стане ли?
:blum:
ей доживях да си кажеш мнението в прав текст!
приеми че не всички са екстрасенси и трябва по-дълго да им се обяснява
като на мен, не те разбирам иначе...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа: Не трябва да е прекален, според мен. Прекаления контрол ще парализира инициативата.
знам... все пак специалността ми е "контрол и анализ"...
но, пък ти много добре знаеш, че във всяка система трябва да има и контролна функция... и регулираща после...
за съжаление, при нас регулиращата функция е единствено тази, дето е сега на улицата... ама главното й предназначение е да изпуска парата...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа:
Gaspode написа:
Оня с броня написа:

те това е въпросът...

Нека и аз да оставя нещо за сравнение. Според мен ни липсва нещо наречено структурна политика. Тоест декларация и политически консенсус за това кое ще развивавме.
20 години зелена енергия
50 години корабостроене
газодобив
транспорт
високи технологии
банково дело
алкохолен туризъм
...

Такова нещо липсва. Ако го имаше, тогава човек може да си направи сметката. Ще вложа толкова. Разходите ми за хора, сгради, корупция, на жена ми шапките ще са толкова и толкова. И на десетата година ще видя слънцето.

Без такъв широко дискутиран и утвърден план за структурна политика, не само инвеститори а и никакъв бизнес не може да се развие.
извинявам се за многото мнения едно в друго, но... е важно да се проследи темата...

Грийни, дяволски си прав... точно това ни трябва, но замислил ли си се защо ги няма? няма ги заради това, за което пише Гаспода...
Bella Ciao
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Оня с броня написа:
Green Light написа:
Gaspode написа: Ми аз пък не знам отговора. Или го знам, знам ли :bigsmile:

20 години зелена енергия
50 години корабостроене
газодобив
транспорт
високи технологии
банково дело
алкохолен туризъм
...

извинявам се за многото мнения едно в друго, но... е важно да се проследи темата...

Грийни, дяволски си прав... точно това ни трябва, но замислил ли си се защо ги няма? няма ги заради това, за което пише Гаспода...
освен това, което казва Гаспода, освен куфарчетата в началото, вие знаете ли, че партийното поръчение е било всичко да се съсипе и фалира, чували ли сте за 7 генерала, ако има още какво да се съсипва, ако още не сме стигнали дъното, не чакайте скоро да тръгнем нагоре
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Аз не съм чувал. Пиши ако ти се пише.
Но съм скептик за такива неща. Според мен си се краде без план. За бий се народе.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Оня с броня написа:

Еми то няма нужда от много дълбоко замисляне. Това е ясно.
Ти искаш да ме приобщиш към редиците на честните и почтените ли? Да спра с корупцията и да почна борба с КАТ..?
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

snowprincess написа: освен това, което казва Гаспода, освен куфарчетата в началото, вие знаете ли, че партийното поръчение е било всичко да се съсипе и фалира, чували ли сте за 7 генерала, ако има още какво да се съсипва, ако още не сме стигнали дъното, не чакайте скоро да тръгнем нагоре
не, това е мит... сбор от едни други неща...
свързани с ново преразпределение на България спрямо Великите сили...
отделно и планът "Ран&Ът"...
а отделно генералите "оперативно управляват", т.е. прокарват решенията на пленумите на едни други...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

питахте как я виждам работата... ето как...

радвам се, че има такъв младеж, който е написал толкова добре това, което трябва да бъде! очарован съм!
Bella Ciao
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Потресающо!
Такъв изблик на народна любов към лидера, като днес пред парламента, съм гледал единствено в репортажите от Северна Корея.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Кейнс
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Оня с броня написа:
snowprincess написа: освен това, което казва Гаспода, освен куфарчетата в началото, вие знаете ли, че партийното поръчение е било всичко да се съсипе и фалира, чували ли сте за 7 генерала, ако има още какво да се съсипва, ако още не сме стигнали дъното, не чакайте скоро да тръгнем нагоре
не, това е мит... сбор от едни други неща...
свързани с ново преразпределение на България спрямо Великите сили...
отделно и планът "Ран&Ът"...
а отделно генералите "оперативно управляват", т.е. прокарват решенията на пленумите на едни други...
кое е мит? аз познавам хора започнали с партийни пари, ти вероятно също
чел ли си това? сигурна съм, че знаеш тези неща, но просто се закачам за теб, за да ги пусна :kiss:

http://lubamanolova.info/component/tag/ ... 0%BE%D0%B2
Изображение
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Оня с броня написа:питахте как я виждам работата... ето как...

радвам се, че има такъв младеж, който е написал толкова добре това, което трябва да бъде! очарован съм!
Хе хе... моята идея за данъчните облекчения, вместо детски надбавки.
Убеден съм, че има хора, които могат да поставят началото на наш - български модел политическа система.
Ципи - пейста доказано не работи на Балканите.
Общо взето - като всяка наука - учиш основите, достиженията и изключенията, за да я приложиш на мястото което искаш - както искаш :)
Готино!
п.п. Сега ако някой напише и другото ми верую, че не всеки може да гласува - да го споделите ей :)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

глас в пустиня написа:Кейнс
:good:
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

snowprincess написа: кое е мит? аз познавам хора започнали с партийни пари, ти вероятно също
чел ли си това? сигурна съм, че знаеш тези неща, но просто се закачам за теб, за да ги пусна :kiss:

говорех за поръката да се унищожи всичко... за куфарите знам...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

itcome написа: п.п. Сега ако някой напише и другото ми верую, че не всеки може да гласува - да го споделите ей :)
а те за това ще получиш :smackbum:
Bella Ciao
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Оня с броня написа:
snowprincess написа: кое е мит? аз познавам хора започнали с партийни пари, ти вероятно също

говорех за поръката да се унищожи всичко... за куфарите знам...
един ден ще се разбере дали е мит или истина
Изображение
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Оня с броня написа:
itcome написа: п.п. Сега ако някой напише и другото ми верую, че не всеки може да гласува - да го споделите ей :)
Доста добре улегнало убеждение ми е. Бих искал да могат да гласуват хора с принос към обществото. Някакъв.
Данъци, постижения, активност, служба.

Как така ще вземаш социални помощи - пък и ще гласуваш.
Как тъй 18 - и готово - глас. Къркай бира, ще гласуваш като си полезен на обществото.
Ако не можеш да си подредиш собствения живот, защо ще искаш да участваш уредбата на обществения?
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

харно пълнолетен, плащаш данъци и неосъждан. картинката ще се промени доста. ама няма да стане. по вероятния вариант е задължително гласуване за всички пълнолетни без запрещение и газ. който се отклони глоби, май в гърция е така.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

maggot написа:
Gaspode написа: Че последните години не сме ли пак на заеми? И то без АЕЦ-ове разни? Икономиката цъфти и връзва, изнаосът е в пъти над вноса и търговският ни баланс е за пример. Разликата е само чии интереси обслужваме. Никога своите, за съжаление.
Нови не сме взимали. Изплащаме стари, от предходните фалити. То за тва и цъфтим и връзваме, щото все някой дето повече гледа собствения си джоб без да му пука, ни управлява.
И сами си го избираме.
Преди десетина дни с тържествен тон Министерството на финансите обяви, че са извършени плащания по старата 10-годишна емисия на глобални облигации . Месеци преди това (на 08/07/2012 г.) беше финализирана нова, 5-годишна емисия на еврооблигации. Първата сделка е дело на правителството на НДСВ с главен архитект министър Милен Велчев; втората е заслуга на ГЕРБ и е изпълнена под ръководството на министър Симеон Дянков.
Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

има вече и служебно правителство:cool:

http://offnews.bg/index.php/162386/fejs ... avitelstvo
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Kent написа:има вече и служебно правителство:cool:

http://offnews.bg/index.php/162386/fejs ... avitelstvo
:rotfl24: уф... цвиля направо тука... :rotfl24:

а коментарите отдолу просто къртят мифки егати...
Bella Ciao
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

що ше се кандидатираш ли:lol:
други желащи? :grin:
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

като на всеки протест със сериозна тема, се минава към план-Б
като продължи малко повече от 3 дни- плаща се на 20-50 лумпени от агитките
/то и без да им се плаща се кефят, но по принцип средствата са за консумативи :lol:/
и се действа заедно с определени началници на полицайчетата и група "терминатори",
склонни по психологически профил да бият наред
терминаторите тръгват и бият нормалните ора- "мелница"
другите ги молят..бе утре не съм дежурен и ше съм на протеста, нали нема а ме биеш?!
/агиткаджиите са тренирани кат у бейрут, знаят как да се скрият в тълпата и как да избегнат палките/
нормалните граждани протестиращи нито са подготвени, нито могат да бегат
сценария действа вече 24 години станааа :lol:

не, не яхнаха протеста партиите, яхнаха ги кукловодите от енергийната мафия
политиците ча ся се усетиха да яхат кат се синхронизираха с централите си
затова всички учудени и с реакции кат на умрела котка :lol:

стигне ли се до монополите или некое от 200-те фамилии
се играят сценарии
бб си зе шапката
а! ся кой ше бори за исканията? следващите 4 месеца.. :lol:
а! познахте! никой. ма и той не беше ръгнал.. :lol:

тия протести ли? ми и те кат ония..
но баба Ванга го разказа дълго преди да се случи
сега ще почне да се разплита чорапа
и няма да е сега, нито веднага
просто почва да се разплита
а ние ще го духаме

единствения ефект е, когато е редовно, че "фамилиите" малко отпускат каиша на модерното робство за да се чувства плебеса малко по-доволен и малко по-победител
за да "заспи" за още няколко години

п.п. някой забеляза ли тихомълком колко струва бензиня тия дни? :rotfl24:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

itcome написа: Доста добре улегнало убеждение ми е. Бих искал да могат да гласуват хора с принос към обществото. Някакъв.

Как тъй 18 - и готово - глас. Къркай бира, ще гласуваш като си полезен на обществото.
Ако не можеш да си подредиш собствения живот, защо ще искаш да участваш уредбата на обществения?
+1
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

WALL-E написа:като на всеки протест със сериозна тема, се минава към план-Б
като продължи малко повече от 3 дни- плаща се на 20-50 лумпени от агитките
/то и без да им се плаща се кефят, но по принцип средствата са за консумативи :lol:/
и се действа заедно с определени началници на полицайчетата и група "терминатори",
склонни по психологически профил да бият наред
терминаторите тръгват и бият нормалните ора- "мелница"
Тери Пратчет написа:"Ченгетата винаги са малцинство, затова можеш да си ченге само когато хората са съгласни. Ако променят гледната си точка и им светне, че си поредният типичен идиот със значка, която не струва и едно пени, накрая се превръщаш в петно на паважа." - Нощна стража
:bigsmile:

Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

maggot написа:
itcome написа: Доста добре улегнало убеждение ми е. Бих искал да могат да гласуват хора с принос към обществото. Някакъв.

+1
Мда. Това за данъчните облекчения е удар в десятката. И за глаДуването също. Сигурен съм, че има и други. Всъщност не е необходимо, мисля, да знаем точно какъв ще бъде тоя нов ред, дето ще замени стария. Важното е лека-полека да се движим в правилната посока. Последните години, ако се движим въупште, е все в погрешна посока...

Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа: Искаш контрол над депутатите, контрол над съдиите. Не трябва да е прекален, според мен. Прекаления контрол ще парализира инициативата.
Каква инициатива може да прояви един депутат или един съдия при положение, че всичко, абсолютно всяка процедура, всяка стъпка или решение са регламентирани, всяко нещо е облечено в закон, т.е. те са служители, работници на Държавата, които следва да прилагат закон на всяка крачка. А инициативата за промени в закона не идва от депутатите, идва от нечии интереси. Те обаче само облужват тези външни частни интереси и "инициативи", неотчитайки моя и твоя интерес на данъкоплатци, поставени все пред свършен факт, щото ние с тебе не сме "инициативни" и не ги контролираме.

Те са си изчислили всичко и така са си оплели кошницата, че никой да не може да ги смени, както и да гласува, а те само да си се въртят на който когато си му дойде реда.
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:
Green Light написа: Искаш контрол над депутатите, контрол над съдиите. Не трябва да е прекален, според мен. Прекаления контрол ще парализира инициативата.
Каква инициатива може да прояви един депутат или един съдия при положение, че всичко, абсолютно всяка процедура, всяка стъпка или решение са регламентирани, всяко нещо е облечено в закон, т.е. те са служители, работници на Държавата, които следва да прилагат закон на всяка крачка. А инициативата за промени в закона не идва от депутатите, идва от нечии интереси. Те обаче само облужват тези външни частни интереси и "инициативи", неотчитайки моя и твоя интерес на данъкоплатци, поставени все пред свършен факт, щото ние с тебе не сме "инициативни" и не ги контролираме.

Те са си изчислили всичко и така са си оплели кошницата, че никой да не може да ги смени, както и да гласува, а те само да си се въртят на който когато си му дойде реда.
Да няма прекалености, това казвам. Прекален контрол, прекалена свобода... прекаленостите пречат, макар че във времена на протести са желани и изглеждат нужни.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

itcome написа:
Оня с броня написа:
Доста добре улегнало убеждение ми е. Бих искал да могат да гласуват хора с принос към обществото. Някакъв.

Съгласен. Само да кажа, че това вече е "Управление на заслужилите" а не "Управление на народа"
Публикувай отговор