Ех, Безобидна, трябваше да се сетиш!wishes написа:
Девет и не знам си колко още седмици и половина
Филмите с червената боя
Re: Филмите с червената боя
- Stranniche
- Обратна връзка:
По Пазолини не си падам, но не съм напускала салона.pocti_bezobidna написа:"Калигула" беше грешка. И на мен ми се случва чат-пат да сбъркам филма.wishes написа:Мда, Калигула е много интересен, мога да ти препоръчам още доста подобни заглавияpocti_bezobidna написа: Аз пък съм претенциозна към това, окето гледам. И затова предпочитам да гледам в салон, а не на телевизор. "Калигула" го издържах от начало докрай, ама това е нищо в сравнение с Пазолини например (който е педал ха-ха)
Не разбирам какво му харесвате на Джеки Чан...
Май никога не съм си излизала от филм. Преди около две години се натресох на една японска претенциозна простотия със силно фройдиско-феминистичен уклон, бях приклещена в средата на реда, инак щях да си изляза.
Зависи какво разбираш под "подобни". Началото на "Необратимо"?
Обаче съм излизала от "Междузвездни войни". Издържала съм сигурно ок. 15-20 минути скука.
Верно?!Stranniche написа:
Обаче съм излизала от "Междузвездни войни". Издържала съм сигурно ок. 15-20 минути скука.
от кои серии тва - старите или новите?
Любим ми е на мене - хубава приказка. Инфантилясвам акто го гледам...
Леле, тва и аз не го разбирамpocti_bezobidna написа:Верно?!Stranniche написа:
Е ако човек не обича фантастика, няма как да го грабне... Но пък и аз пак си го прегледах наскоро. "Звездни Войни", де. Първите серии (пардон - втората част от незнамсиколкологията - дето ги изснимаха първи) съм ги гледала по около 10-ина-15 пъти всяка. Виж, тия новите ни мъ кефят. Мноу политика и излишно бъбрене според мен.pocti_bezobidna написа:Верно?!Stranniche написа:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Беше от старите - "Империята отвръща на удара". Не си падам много по фантастиката. (Като изключение Робърт Шекли ми е любимецmaggot написа:Е ако човек не обича фантастика, няма как да го грабне... Но пък и аз пак си го прегледах наскоро. "Звездни Войни", де. Първите серии (пардон - втората част от незнамсиколкологията - дето ги изснимаха първи) съм ги гледала по около 10-ина-15 пъти всяка. Виж, тия новите ни мъ кефят. Мноу политика и излишно бъбрене според мен.pocti_bezobidna написа:Верно?!Stranniche написа:
- Dark Angel
о даStranniche написа:....... (Като изключение Робърт Шекли ми е любимец.) ..........
любим
Аяяя! Империята ми е баш любимата серия!Stranniche написа: "Империята отвръща на удара". Не си падам много по фантастиката. (Като изключение Робърт Шекли ми е любимец.) Но наскоро Съкровището си купи всички серии на "Междузвездни войни"на DVD сега ме облъчва с тях. Чак сега почнах да се заглеждам по малко.
Како се захласвах да знайш! Наизуст я знайх!
Наскоро ги даваха по ТВто - седях и гледах кретенски ухилена до уши,
още пмня ключови реплики наизуст.
А по фантастика не си падам много-много.