За тези, които...
- сър Айвънхоу
За тези, които...
все още си мислят, че ББ говори истината...
та? дека са многото пътища?
и, оти ги ручахме жабетата....
и да пророкувам (нали съм хейтър-депресар) - НЯМА да възстановят от ЕС вложените до момента пари за магистралите, строени при ББ...
та? дека са многото пътища?
и, оти ги ручахме жабетата....
и да пророкувам (нали съм хейтър-депресар) - НЯМА да възстановят от ЕС вложените до момента пари за магистралите, строени при ББ...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
"Дрьн-дрьн Пнке ле, баба ти на припек" - би казал пенсионера баща ми ако беше прочел това.
Поредната неудачница опитваща се да печели дивиденти чрез оплюване.
Обаче бьлгарите се сьбуждат. И аз сьм една от тях и хич не ме интересува какво казваш, а какво правиш!
Та, с какво може на дело да се похвали тази особа и за какво се бори (освен министерски стол)?
Обаче бьлгарите се сьбуждат. И аз сьм една от тях и хич не ме интересува какво казваш, а какво правиш!
Та, с какво може на дело да се похвали тази особа и за какво се бори (освен министерски стол)?
Ми че тя беше министър досега.Mery написа:"Дрьн-дрьн Пнке ле, баба ти на припек" - би казал пенсионера баща ми ако беше прочел това.
Panta rhei...
Усладило й се е! Пак?Мнемозина написа:Ми че тя беше министър досега.Mery написа:"Дрьн-дрьн Пнке ле, баба ти на припек" - би казал пенсионера баща ми ако беше прочел това.
- сър Айвънхоу
как 9 става 19...
а, ако сте достатъчно заинтересовани за бъдещето на България (както всички тук се опитвате да се изкарате), то е добре да прегледате законите, които сегашния парламент гласува от началото на годината до сега... ще останете впечатлени...
п.п. и, моля, не ми излизайте с номера, че не давам "факти" и говоря "с недомлъвки". достатъчно сте образовани, за да можете да намерите нужната си информация...
п.п. а доколко ще я разберете, това, вече АЗ НЕ МОГА да ви помогна!
а, ако сте достатъчно заинтересовани за бъдещето на България (както всички тук се опитвате да се изкарате), то е добре да прегледате законите, които сегашния парламент гласува от началото на годината до сега... ще останете впечатлени...
п.п. и, моля, не ми излизайте с номера, че не давам "факти" и говоря "с недомлъвки". достатъчно сте образовани, за да можете да намерите нужната си информация...
п.п. а доколко ще я разберете, това, вече АЗ НЕ МОГА да ви помогна!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
опнал, или опънал?... шото второто няма да ти хареса, сигурен съм...WALL-E написа:бих я опнал
Bella Ciao
Bella Ciao
лелеле, ще излезе вярно, че има прилика между симпатизантите на Герб и БСПMery написа:"Дрьн-дрьн Пнке ле, баба ти на припек" - би казал пенсионера баща ми ако беше прочел това.
навремето баща ми така диво защитаваше всичко, което пишеше в Дума и така и не погледна и потърси друг ъгъл към нещата.
аз лично мисля, че има с какво да се похвали тази особа, само да не беше министър от това правителство :)
Мери, ти дори и другарите на Бойко плюеш, бе! Споко, той сам не може да управлява, трябват му и другарчета :)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
Re: За тези, които...
и сега има финансови санкции за много проектиОня с броня написа:и да пророкувам (нали съм хейтър-депресар) - НЯМА да възстановят от ЕС вложените до момента пари за магистралите, строени при ББ...
ще го измислят под една или др.форма
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
лелеле:(holi_day написа:и сега има финансови санкции за много проектиОня с броня написа:и да пророкувам (нали съм хейтър-депресар) - НЯМА да възстановят от ЕС вложените до момента пари за магистралите, строени при ББ...
- Green Light
ОДОБРЕНИ плащания не могат да бъдат спрени. Има си механизъм за тези неща.holi_day написа:
...
- сър Айвънхоу
изказа се експерта!Green Light написа:ОДОБРЕНИ плащания не могат да бъдат спрени. Има си механизъм за тези неща.holi_day написа:
...
п.п. маготич, извинявам се, но не можах да се сдържа...
Bella Ciao
Bella Ciao
е добре де, не можеш ли да попиташ човешки какво има предвид, ами трябва да си саркастиченОня с броня написа:изказа се експерта!Green Light написа:ОДОБРЕНИ плащания не могат да бъдат спрени. Има си механизъм за тези неща.holi_day написа:
...
п.п. маготич, извинявам се, но не можах да се сдържа...
Не знам дали е за тая тема, ако не е, гледайте си работата.
Но е хубаво.
http://reduta.bg/v2/article/%D0%BD%D0%B ... 0%B8%D1%8F
Но е хубаво.
http://reduta.bg/v2/article/%D0%BD%D0%B ... 0%B8%D1%8F
Panta rhei...
- Глас в пустиня