Чужденецът

Все същите
Аватар
Semiramis

Чужденецът

Мнение от Semiramis »

Гледахте ли го снощи? :bigsmile:
Какво мислите за него? Хареса ли ви?

моите коментари:

Много ми хареса, въпреки че имах резерви, признавам си. Тая мацка, която щеше да говори на диалект ми се струваше, че няма как да са я направили сполучлива, но според мен се е получило.
:grin: кандидат-тъстът беше невероятно сполучлив и много естествен. За вечерта с майката на французина и днес се смея. И на Асен Блатечки с "разкарайте го тоя англичанин" ..
Всъщност ми се стори, че това е много сладък филм, който ще гледам пак. Прокрадва се една тъмна сенчица, че може да е някакъв изкривен мой патриотизъм... ама може и да не е от това.
Много ми е интересно как са превеждали мацката с тоя убийствен диалект. Добре избран, според мен - и на нас ни е дразнещ, но пък с македонски примерно нямаше да е с тоя елемент на изолираност, а с пернишки щяха да отупат и мацката няколко пъти. Та.

Минуси - Българска школа - откъде ли са научили, че добрият филм има нормален звук, когато се говори, а на моменти бясно търсиш дистанционното, за да намалиш музикалния акцент!!! Френския мотив ми беше скучен и .. банален.

За сюжета ми беше интересно какво би казал чужденец и погледнах в http://www.imdb.com/title/tt2170623/ ...да, пише че бил нелеп. И разни други гадни неща пише .. Как да обясниш на чужденец всъщност, че е напълно нормално са си се обличаш "по модата" и да си ужасно назад в много други неща. И що бил нямал джипиес французина. Е, то тука само така си намираме селата...

1 коментар за филма има - този, гадния. От: valks-bg . който до сега е написал само този коментар в сайта. че и подробен.
тадааам
1 положителен от българин и 1 от някой друг, който е останал неприятно изненадан.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Гледах го още като се завъртя по кината. И в неделя му хвърлях по едно око докато се мотолявих.
Нищо особено - минава и заминава филмето без някаква следа - ни добра ни лоша.

:)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Реших,че сме правили филм по Камю....
пу пу:lol:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Публикувай отговор