За кого ще гласувате, бе хора

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

за Атака :lol:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

WALL-E написа:
глас в пустиня написа:[
Бе смеете се вие, ама се гответе за "национал социализЪмът", а Волен ще е мастит коалиционен партнер.
Същите надменни чуденки се подмятаха и когато казвах, че Боко ще си тръгне с камъни.
боко шсъ върне на лаврите на бабите от село и на сички тъпи женки предпочитащи мачовци пред кифладжии кат мен дет си обичат децата и предпочитат вместо да бачкат, да си играят, готвят и т.н.
чети между редовете хорската глупост!
п.п. забравих за болен.. адски разумни неща казва, но ко не е той лицето
един нормален там да беха издигнали.. а той да се покрие
щеха да са 3-ти при тия настроения
да! точно!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Тоя път колкото и да се насилвам, убеждавам и т.н. няма да мога да си наложа да гласувам за никого.
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5668831

няма да коментирам, щото пак ще стана депресар-хейтър...
а и нали си имате глава на раменете...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Оня с броня написа:www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5668831

няма да коментирам, щото пак ще стана депресар-хейтър...
а и нали си имате глава на раменете...
Нищо не разбрах.
Нещо знаел, ама нямало да го каже преди изборите... че след изборите какъв смисъл ще има?
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Тоя линк го затворих след прочитане с усещане едновременно за облекчение и безнадеждност.

Какво следва след белите бюлетини - историята на бъдещето обаче мълчи.

Ето още нещо в тази посока:

http://www.cls-sofia.org/bg/media/-550.html
Panta rhei...
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

работата е в това, че антагонизирайки на повърхността на общото, ние с теб се явяваме не нещо друго, а симбиозна аттаракция на суб-апрополюсните емоции от страна на електората, който анихилира индивидуалната самонедостатъчност, интерпретирайки самоконцептуално определилата се реалност. стопляш ли, брато?
:lol:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

WALL-E написа:
работата е в това, че антагонизирайки на повърхността на общото, ние с теб се явяваме не нещо друго, а симбиозна аттаракция на суб-апрополюсните емоции от страна на електората, който анихилира индивидуалната самонедостатъчност, интерпретирайки самоконцептуално определилата се реалност. стопляш ли, брато?
:lol:
малиииии :pray:
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Абе отдавна се чудя - откъде у нас толкова народ за толкова партии, би трябвало всеки наоколо да е ангажиран с някоя, пък аз ни един такъв не познавам. :huhthink:
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Bella Ciao
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Анонимна анкета, която регистрира вашите виждания по определени политически и икономически теми и ги сравнява с програмите на основните политически партии. Отнема 3-4 минути. Ако не сте чели програмата на партията, за която смятате да гласувате (като мнозинството избиратели), е хубаво да направите тази анкета, за да няма после изненади тип "ама аз мислих, ама той каза". Важно е и не е трудно, всеки има мнение по тези въпроси!

Струва си, интересно е.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

55.0%
България на Гражданите...

53.3%
СДС

45.0%
ДСБ

36.7%
ГЕРБ

Не се изненадвам от моите резултати.
Преди всичко съм перверзен - 55%. Сънувам я тази крива усмивчица с тези очилца, като в аниме филм.

<лирично отклонение>
Може би е учителка по литература.
И тя, като Магича, пита - Какво е искал да каже автора?...
А аз съм ученик.
И и обеснявам, че изкуството е емоция а не теорема, че не е необходимо автора да се е опитвам да каже нещо, може просто да се вкиснал... и все в този дух... а тя ме слуша и не ми вярва... пише ми двойка и ме заключва в килера за наказание...
В килера е тъмно...
Тя се разнежва и идва да не освободи... Ех...
</лирично отклонение>

След това съм безнадежден - идеите ми се приближават до два политически трупа. Единия по араповиден(черен) от другия...
И накрая съм традиционалист, консерватор за продължаване на сегашната линия - мутро-ренесанс с отсенъчен барок...
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

И за предишните избори решавах един такъв тест. Положението не се е променило - и тогава, и сега представите ми за умното управление на една държава сочеха към една сила, а политическите ми симпатии - към диаметрално противоположна (идеологически).
Което значи, че и двете политически сили нещо някъде бъркат. :grin: Както и всичките останали, разбира се.

Много ми се искаше да направя експеримент и да отговоря на всички въпроси с "нямам мнение" - къде ли щеше да ме прати тогава?
Обаче ме домързя. Стига толкова политическа активност за днес. :lol:
Panta rhei...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Мнемозина написа:И за предишните избори решавах един такъв тест. Положението не се е променило - и тогава, и сега представите ми за умното управление на една държава сочеха към една сила, а политическите ми симпатии - към диаметрално противоположна (идеологически).
Което значи, че и двете политически сили нещо някъде бъркат. :grin: Както и всичките останали, разбира се.

Много ми се искаше да направя експеримент и да отговоря на всички въпроси с "нямам мнение" - къде ли щеше да ме прати тогава?
Обаче ме домързя. Стига толкова политическа активност за днес. :lol:
Ако на всичко отговориш с "Нямам мнение", директно те праща в лоното на БСП. :lol:
Хм. Що ли? :blink:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа: Ако на всичко отговориш с "Нямам мнение", директно те праща в лоното на БСП. :lol:
отговорът е само един: беееее... :grin:
Bella Ciao
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

37.0% -България на гражданите
33.8% - ДСБ
24.5% - СДС
21.3% - ГЕРБ
...

Може пък и да не гласувам :wbee:
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

И моята подредба е като на Итком. Ма, честно да ви кажа, за първи път чувам за това движение - България на гражданите. От това по-ясен сигнал за политическата ми грамотност -здраве му кажи :lol:
напълно шокирана съм от резултата, де- след ДБГ следват СДС и ДСБ, с които през ум не би ми минало,че имам идеологическа близост с тях . Ох, голям смях!
Последно промяна от windcolours на 17.04.13, 07:32, променено общо 1 път.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

как да гласувам за "българия за гражданите", като съм селянин :lol:
магич, на теста, ни една партия не ми мина 21% доверие.. :lol: явно съм кэрт вонэгът :grin:
викайте стражите! :lol::cool:
Аватар
Nejimaki-dori

maggot написа:
Ако на всичко отговориш с "Нямам мнение", директно те праща в лоното на БСП. :lol:
Не е съвсем точно, защото няма проценти. Просто са подредени партиите, може и в лоното на ГЕРБ да си. Те са следващите.:blum:
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
ELBI

Re: За кого ще гласувате, бе хора

Мнение от ELBI »

Green Light написа:М?
И ще гласувате ли?

Аз клоня към ГЕРБ

Най малкото зло

Но не съм решил. За това питам. Бих минал от негласуващите, но ме боли че от това печелят бесепарите
Нещо станаха ужасно нагли БСП-то. Просто се самозабравиха - заливат ни от всякъде с каква ли не помия, а те - чисти, неопетнение, направо кат бебенца... И са най-големите царе (наред с малките им брадчеди ДПС) на пропагандата. Първо лъжат и клеветят, после мажат, а ако случайно изкочат фактите (щот те все изкачат в един момент) - минават на друга лъжа и повтарят пъравата като доказана... пфу
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Голяма атака на Де Се @Бе във фейса. Всички спонсорирани линкове. Цъкам да движа глобалната икономиката (Марк З.) с 5- цента отгоре.
Напиня се пак да е в парламента.
Много ми е черен този... много.

Може и нещо хубаво да казва, но просто не мога да го слушам.
Също като: Яне, Сергей, Лютви, Бойко, Миглена. /реда е случаен, но се оглавява винаги от тъмния субект/
Говорят си.

Имаше едно филмче за Ирландската тиганена революция, сравняваха властта с болест. Ако я диржиш много време болестта може да те убие, ако е за кратко и върху повече хора, болестта се разпределя и не може да те покуси.
Професия политик... WTF?
Ходиш даваш своя принос за обществото и след това си се занимаваш с каквото там си се занимаваш... като казарма, ама... пусто хубаво било, казват :)

п.п.
Една майка пред блока се жалваше - какво толкова и слагат в тая бира, та мъжа ми оглупява, не мога да разбера... та и аз - какво толкова и слагат на тая политика, не мога да разбера :)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

itcome написа: Имаше едно филмче за Ирландската тиганена революция, сравняваха властта с болест. Ако я диржиш много време болестта може да те убие, ако е за кратко и върху повече хора, болестта се разпределя и не може да те покуси.
Професия политик... WTF?
Ходиш даваш своя принос за обществото и след това си се занимаваш с каквото там си се занимаваш... като казарма, ама... пусто хубаво било, казват :)

п.п.
Една майка пред блока се жалваше - какво толкова и слагат в тая бира, та мъжа ми оглупява, не мога да разбера... та и аз - какво толкова и слагат на тая политика, не мога да разбера :)
Аз пък не мога да си представя нормален човек да си зареже работата за четири години и да хукне да се занимава с политика.
Това или трябва да ти е професия, или изобщо да не се захващаш. Това - от лична гледна точка.
От обществена... не знам. Няма оправия.

Власт. Власт са й сложили, нищо интересно. :lol:
Panta rhei...
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Исландия е разбира се...

клавиатури..

пак ще го споделя:

https://www.youtube.com/watch?v=gnPQBmc ... r_embedded
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа:
Нещо станаха ужасно нагли БСП-то. Просто се самозабравиха - заливат ни от всякъде с каква ли не помия, а те - чисти, неопетнение, направо кат бебенца... И са най-големите царе (наред с малките им брадчеди ДПС) на пропагандата. Първо лъжат и клеветят, после мажат, а ако случайно изкочат фактите (щот те все изкачат в един момент) - минават на друга лъжа и повтарят пъравата като доказана... пфу
Само внимавайте като гоните БСП-то да не докарате пак ГЕРБ, че не мога да ви мисля тогава! :twisted:

Боже, каква помия, какъв цирк!
Panta rhei...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:М?
И ще гласувате ли?

Аз клоня към ГЕРБ

Най малкото зло

Но не съм решил. За това питам. Бих минал от негласуващите, но ме боли че от това печелят бесепарите
няма да гласувам. изобщо не ме боли кой ще спечели, т.е. точно толкова, колкото тях ги боли за мен :bigsmile:
just perfect
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Green Light написа:
Аз клоня към ГЕРБ

Най малкото зло
голямо зло са
никога за тях
Ф.Песоа

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Даже не е смешно вече. Това даже вече не е цирк.
Мръсната подлост на бесепарите и грозотата на герб.
Отдавна не ме интересува за кого ще гласувате, мога само да напиша какво ми се иска. Иска ми се да има начин протеста ни да бъде изразен в това герб и бесепе, дсб, сдс, меглена, яне, и волен да не получат нито един глас. Нула човека да гласуват за тях на тези избори.
Йоло Денев - премиер!
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Аз ще гласувам за ГЕРБ, но ако трябва да се определи символ за корупция, арогантност. кадрови парашутизъм, политическо лицемерие и пр. Тогава бих ги подрепила. В случая става въпрос за ибори не на символи. :blum::blum::blum:
Ф.Песоа

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Размишлявате ли, а?

Ако днес кажа тук за кого ще гласувам дали ще се брои за предизборна агитация? :blum:
Panta rhei...
Аватар
Nejimaki-dori

Гласувах! Но не знам за кого :roll:. Когато излязат резултатите ще разбера. Слънчев и усмихнат ден ви пожелавам!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Аз още не съм, но всъщност мога ли да знам?

Колкото и да обичам ГЕРБ да се оплескват, тук нещо ми намирисва. За колко време се попълват и подпечатват 350 хиляди бюлетини и от колко души?
Без да си задавам въпроси за транспортирането им после.
От друга страна - такъв брак е нереален, казват всички, занимаващи се с печатарска дейност. А и са били опаковани за изнасяне, рекоха от прокуратурата.
Просто не е за вярване...

:huhthink:
Panta rhei...
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Не гласувах разбира се... 54%... по проучвания... спечелихме :)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

itcome написа:Не гласувах разбира се... 54%... по проучвания... спечелихме :)
И аз не гласувах, но по мое мнение загубихме.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

holi_day написа:Аз ще гласувам за ГЕРБ, но ако трябва да се определи символ за корупция, арогантност. кадрови парашутизъм, политическо лицемерие и пр. Тогава бих ги подрепила. В случая става въпрос за ибори не на символи. :blum::blum::blum:
Чудя се какво да ти кажа. Разбирам те. Но пък мисля, че това са думите, които бяха цел на внушението на мафията бсп.
В крайна сметка на мен ми стана ясно, че бесепе са престъпници, които викат - дръжте престъпника. На теб това стана ли ти ясно?
Ако има нещо, което ме разсмиваше все пак, това бяха стойките на ББ, попаднал неочаквано в ролята на жертва.
Сега какво ще стане не знам, но мисля, че ще е стабилно, дълговечно и много лошо. Сделка с гаранции.
Доверието изчезна от България. Политическите сили нямат доверие една на друга, джентълменски споразумения са невъзможни и естествено няма да могат да управляват ако не се унищожават едни други. Народа няма доверие на медиите, протестиращите нямат доверие на лидерите си. Аз не вярвам че тук пишете искрено, вие нямате доверие на мен.
Хайде всички само да гледаме какво ще стане.
СиЧ Стой и чекай.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Nejimaki-dori написа:Гласувах! Но не знам за кого :roll:. Когато излязат резултатите ще разбера. Слънчев и усмихнат ден ви пожелавам!
Това не го разбрах. Шега е, ясно. Аааа, "каквото пуснеш, излиза герб" тва ли е?
Ами ако не пуснеш?
бсп?
аз съм тоя случай- излязоха резултатите и на- разбрах. хихихи

Слъчнево да ти е и на теб.
Публикувай отговор