Art
- snowprincess
- Green Light
Нахаканата мацка с цигара е малко момиче. 8 или 9г. Не си се загледала.Sweety написа:ей, стига де...знаем го този виц...за изкуството и балерината
първо една мацка, ама ни се вижда като две
после нахакана мацка с цигара
и накрая...неоправено легло![]()
но леглото до прозореца е ново за мене,интересно... не съм виждала такава спалня!
благодарим!
http://vk.com/album-26953_3901268
Всичките са режисирани.
П.П. Цигарата, например е дъвка
- Глас в пустиня
Тоя реве или за затвор или за лудница. Трябва да му забранят да снима и да го съдят за педофилия и блудство.Green Light написа:
Нахаканата мацка с цигара е малко момиче. 8 или 9г. Не си се загледала.
Всичките са режисирани.
- Green Light
Майка им е фотографа. Както и да е. Не ми харесват подробни обяснения, даже заглавията често са излишни. Гледаш, виждаш, чувстваш. Излишно беше да пускам линк, аз дори не съм ги разглеждал всички снимки от изложбата. Сали пуши цигара е това което ме бодна мен, това пуснах. Изложбата да си я пуска който искаглас в пустиня написа:Тоя реве или за затвор или за лудница. Трябва да му забранят да снима и да го съдят за педофилия и блудство.Green Light написа:
Всичките са режисирани.
Бря! Някой е станал нагоре с дупето сабахлянGreen Light написа:Майка им е фотографа. Както и да е. Не ми харесват подробни обяснения, даже заглавията често са излишни. Гледаш, виждаш, чувстваш. Излишно беше да пускам линк, аз дори не съм ги разглеждал всички снимки от изложбата. Сали пуши цигара е това което ме бодна мен, това пуснах. Изложбата да си я пуска който искаглас в пустиня написа:Тоя реве или за затвор или за лудница. Трябва да му забранят да снима и да го съдят за педофилия и блудство.Green Light написа:
Всичките са режисирани.
Ние пък си гледаме и коментираме квото си искаме и благодарим за възможността за което:blum:
ето ти малко нещо да погледаш за оправяне на настроението - Thought of You - by Ryan Woodward
- Green Light
"Майка им" в моя пост не е пустосване. Написах, че майката на тези деца ги е снимала и значи не е "тоя" ами е "тая". (И вероятно в такъв случай категорично е за лудницата.)shshtt написа:Бря! Някой е станал нагоре с дупето сабахлянGreen Light написа:Майка им е фотографа.глас в пустиня написа:
Тоя реве или за затвор или за лудница. Трябва да му забранят да снима и да го съдят за педофилия и блудство.
Ние пък си гледаме и коментираме квото си искаме и благодарим за възможността за което:blum:
ето ти малко нещо да погледаш за оправяне на настроението - Thought of You - by Ryan Woodward
Освен това мислех, че ще е интересно да кажа, че такива неща не ме интересуват. Един два пъти усетих, че когато прочета заглавието СЛЕД като съм разгледал произведението, това някак слага рамка на въображението ми. Не искам да чета заглавия или обяснения. Или пък да ги давам по отношение на снимка, картина или клип тук. Изобщо не ме интересува изложбата на тази жена, хареса ми снимката, дисхармонията и това което аз мисля, когато я гледам.
Не съм станал с дупето на горе, приказвайте си, включвам се. Вс е ОК
не, не е ОК, чувствам гоGreen Light написа:
"Майка им" в моя пост не е пустосване. Написах, че майката на тези деца ги е снимала и значи не е "тоя" ами е "тая". (И вероятно в такъв случай категорично е за лудницата.)
Освен това мислех, че ще е интересно да кажа, че такива неща не ме интересуват. Един два пъти усетих, че когато прочета заглавието СЛЕД като съм разгледал произведението, това някак слага рамка на въображението ми. Не искам да чета заглавия или обяснения. Или пък да ги давам по отношение на снимка, картина или клип тук. Изобщо не ме интересува изложбата на тази жена, хареса ми снимката, дисхармонията и това което аз мисля, когато я гледам.
Не съм станал с дупето на горе, приказвайте си, включвам се. Вс е ОК
спря да се усмихваш от известно време, да се шегуваш и въобще не си себе си /или поне онова което ние тук познаваме от себе-то ти/
прегръдки грийни, скоро да ти се оправят напрегнатостите и добър развой на каквото там те тревожи:bigsmile:
-
чаокаоготакома
- Глас в пустиня
Убуу де, ко се газираш?! Имаш късмет, че магича не я киризи изложбата щото щеше да те бръсне с големата гъба.Green Light написа:Майка им е фотографа. Както и да е. Не ми харесват подробни обяснения, даже заглавията често са излишни. Гледаш, виждаш, чувстваш. Излишно беше да пускам линк, аз дори не съм ги разглеждал всички снимки от изложбата. Сали пуши цигара е това което ме бодна мен, това пуснах. Изложбата да си я пуска който искаглас в пустиня написа:
Тоя реве или за затвор или за лудница. Трябва да му забранят да снима и да го съдят за педофилия и блудство.
- Глас в пустиня
lol...загледах се още първия път и видях, че емалко момиче...цигарата че е дъвка, няма как да се види...но това не е важноGreen Light написа:Нахаканата мацка с цигара е малко момиче. 8 или 9г. Не си се загледала.Sweety написа:ей, стига де...знаем го този виц...за изкуството и балерината
първо една мацка, ама ни се вижда като две
после нахакана мацка с цигара
и накрая...неоправено легло![]()
но леглото до прозореца е ново за мене,интересно... не съм виждала такава спалня!
благодарим!
Всичките са режисирани.
всъщност искам да ти кажа, че първите снимки много ми харесаха
провокативни, каквото нали е едно от определенията на изкуството
снимката с леглото е романтично очарователна, в събота гледах The reader и този филм още ми бъркаше в мозъка, замислих си, че не съм виждала спалня с легло до прозореца...леглото го слагаме да гледаме през прозореца, на тази снимка гледаме леглото И прозореца.
Love, sex...sex, love...life!...няма смисъл, ежедневна рационалност, само усещания и впечатления..
еротичния подтекст е лесно намираем в тези снимки...дори в тези "приличните" преди линка който си пуснал...
но доста от тези са смущаващи, вярно е
Модерния човек е много оттегчен, сигурно такъв е бил и преди един век...всичко което успее да ни впечатли и замисли е добре дошло...изкуство
Четох в един встник как британците не успели да намерят никой в UK който да купи една от ранните картини на Пикасо 'Дете с гълъб' от ранния му период. Притежавал е някой британец много години, той решил да я продава, обаче само кралското семейство в Катар решили , че за нея си струва да платят 50 милиона...бриатнците явно са и се нагледали...и на мене не ми е интерсна като за 50 милиона
Блажени са бедните духом
- Житената Питка
- BOFH
- Green Light