Секс без митове – част четвърта
- Green Light
Секс без митове – част четвърта
Искам тука да направя едно важно изявление и декларация. И развенчаване, освен това. Идея си нямам от първите три части на това четиво обаче четвъртата не е верна. Направо е вредна. В никакъв случай няма да четете такива неща, понеже може да си навредите. На вас, значи и на другите хора също може да навредите. На мъже и момчета предимно. Развенчавам, значи, развеначаването на един мит!
Е тва пишат!
Мит: Мъжете винаги са готови за секс
Да, ако са на 17 и току що са се разделили с първата си приятелка. Но минат ли средата на двадесетте си години, мъжете започват да мислят и за други неща, освен за секс.
И те, както и жените, се смачкват от напрежението, от работата, от мрънкащия шеф или проблемите с колата и хич не им е до секс.
Обикновено в такива моменти жените имат навик да обвиняват себе си или връзката, защото всички ние живеем с мисълта, че мъжете искат секс денонощно.
Не е така, момичета, успокойте се. Понякога и те имат нужда да бъдат само гушнати.
Това не е верно! НЕ Е ВЕРНО! Няма да вярвате на такива неща! Позор!
http://sex.tialoto.bg/article.php?id=7572
Е тва пишат!
Мит: Мъжете винаги са готови за секс
Да, ако са на 17 и току що са се разделили с първата си приятелка. Но минат ли средата на двадесетте си години, мъжете започват да мислят и за други неща, освен за секс.
И те, както и жените, се смачкват от напрежението, от работата, от мрънкащия шеф или проблемите с колата и хич не им е до секс.
Обикновено в такива моменти жените имат навик да обвиняват себе си или връзката, защото всички ние живеем с мисълта, че мъжете искат секс денонощно.
Не е така, момичета, успокойте се. Понякога и те имат нужда да бъдат само гушнати.
Това не е верно! НЕ Е ВЕРНО! Няма да вярвате на такива неща! Позор!
http://sex.tialoto.bg/article.php?id=7572
Последно промяна от Green Light на 11.12.08, 13:43, променено общо 2 пъти.
Re: Секс без митове – част четвърта
хъм, и аз имам такива подозрения, но все пак изтърпявате стоически и гушкането. в името на по-голяма цел.
just perfect
а уж размера нямал значение, аbead_ написа:хъм, и аз имам такива подозрения, но все пак изтърпявате стоически и гушкането. в името на по-голяма цел.
тая работа с размера е част от митологията около секса:winkw: който иска - вярва.jazz написа:а уж размера нямал значение, аbead_ написа:хъм, и аз имам такива подозрения, но все пак изтърпявате стоически и гушкането. в името на по-голяма цел.
just perfect
един приятел казвашеbead_ написа:тая работа с размера е част от митологията около секса:winkw: който иска - вярва.
не е важно колко е голяма магическата пръчка
а какви магии прави
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мъдрецjazz написа:един приятел казвашеbead_ написа:тая работа с размера е част от митологията около секса:winkw: който иска - вярва.
не е важно колко е голяма магическата пръчка
а какви магии прави
бих казала

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
какъв съм азfrisky lioness написа: Мъдрец
бих казала
да кажа
малката вероятно прави малки магииjazz написа: а какви магии прави
голямата сигурно прави големи магии
just perfect
ааааааааbead_ написа:малката вероятно прави малки магии
голямата сигурно прави големи магии
няма да ме прекарваш
изкажа ли мнение
и съм изгоря
ийдър уей
- frisky lioness
- Обратна връзка:
bead_ написа:малката вероятно прави малки магарииjazz написа: а какви магии прави
голямата сигурно прави големи магарии

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
хъм, че асоциативно мислене имаш - каже ти човек магическа пръчка и веднага за магаре ти хрумне!!:winkw:frisky lioness написа:bead_ написа:малката вероятно прави малки магарииjazz написа: а какви магии прави
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не от пръчката, беbead_ написа:
хъм, че асоциативно мислене имаш - каже ти човек магическа пръчка и веднага за магаре ти хрумне!!:winkw:
"магии"-"магарии"
по скоро е игра на думи:winkw:
а иначе като каза пръчка, та се сетих за онази приказка, че кучето (ли беше) скачало според тоягата:-)

аджък де.frisky lioness написа:["магии"-"магарии"
по скоро е игра на думи:winkw:
just perfect
- Green Light
Пак бива, де! Има някои кажеш им магическа пръчка и те веднага направо, риш, за кон им хрумва. Тва.bead_ написа:хъм, че асоциативно мислене имаш - каже ти човек магическа пръчка и веднага за магаре ти хрумне!!:winkw:frisky lioness написа:bead_ написа:малката вероятно прави малки магарииjazz написа: а какви магии прави
- Green Light
аааа, знам ги тия! даже за кон, язден от негър се сещат...Green Light написа: те веднага направо, риш, за кон им хрумва. Тва.
не сме от тия, как' сийке:winkw:
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
...и не си безработенjazz написа:цитираш избирателноbead_ написа:ей, питбул! ти като захапеш и не пускаш, бре...jazz написа: е пия и ям каквото сервираш
без никакви, ама никакви претенции
аз не съм от германия
и няма да се задържа 6 дни

- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
а ако после имаjazz написа:що да не си струваfrisky lioness написа: ама за 6 дни не си струва
все пак
6 дена айляк
и на чужд гръб
винаги си струва
цяла година безработен, а?
Глей кви съкращения стават по целиот свят

- Dark Angel
Ми...Green Light написа: И те, както и жените, се смачкват от напрежението, от работата, от мрънкащия шеф или проблемите с колата и хич не им е до секс.
Макар, че за мен и по други причини. Ако не е с подходящия и дълготраен партньор...пиши го бегало.
Ама те и ся си признавам..
Еле па кога бившата каза "махам си спиралата и ич ми не дреме за тебе" малко преди да улетат нещата у зала 3. Те тогава кат математик веднага видех едно дробно число с 10 под чертата...
Има си го тоя ефект бе Грийни. Няма кво да си ровим кратуните у песъка. Това, че приказваме наляво-надясно е едно, това дет вършим друго.. Стреса си е стрес. Ама те у тоя момент обаче се вижда партньора ти партньор ли е или на петела шията.
- Green Light
МЪЖжжж написа:Ми...Green Light написа: И те, както и жените, се смачкват от напрежението, от работата, от мрънкащия шеф или проблемите с колата и хич не им е до секс.верно си е да го ххх
Макар, че за мен и по други причини. Ако не е с подходящия и дълготраен партньор...пиши го бегало.
Ама те и ся си признавам..И у миналото си имаше моменти дет ми се не прави. Ми не прави ми се бре!
Еле па кога бившата каза "махам си спиралата и ич ми не дреме за тебе" малко преди да улетат нещата у зала 3. Те тогава кат математик веднага видех едно дробно число с 10 под чертата...
Има си го тоя ефект бе Грийни. Няма кво да си ровим кратуните у песъка. Това, че приказваме наляво-надясно е едно, това дет вършим друго.. Стреса си е стрес. Ама те у тоя момент обаче се вижда партньора ти партньор ли е или на петела шията.Ко разбираш що ти думам...
Бе, недей да признаваш, бе!
Брато, де да знам, какво да ти кажа. Ако си го обичаш гаджето и ако то си те обича тебе. Е така без драми и без фойерверки разни, ами обикновенно, така, да си се обичате. Тогава, май стреса и умората хич не ти дремят на желанието. Трима души да си сгазил през деня и пет фирми да си фалирал, пак вечерта кво ше правиш и как иначе да го свалиш тоя стрес?
- Marygold_vn
Извинете, че се намесвам в мъжкия ви разговор - но това ми се наби в очите...Green Light написа::
Ако си го обичаш гаджето и ако то си те обича тебе. Е така без драми и без фойерверки разни, ами обикновенно, така, да си се обичате.
А то е дефицитно , Грийн, не дефицит ми направо вакуум има...
Наскоро прочетох на едно друго място, че секса бил самотно занимание...
Пък има и друго - то тва като го има - даже и не забелязваш секса - и ич не ти дреме - сексиш ли се и колко често го правиш...
Май стана доста тъжно за преди Коледа
Весела Заколеда, Рандолф!
Silence must be heard...
- Dark Angel
е те в тия ти редове се крие простата истина на 100 %-вата готовностGreen Light написа: Ако си го обичаш гаджето и ако то си те обича тебе. Е така без драми и без фойерверки разни, ами обикновенно, така, да си се обичате. Тогава, май стреса и умората хич не ти дремят на желанието. Трима души да си сгазил през деня и пет фирми да си фалирал, пак вечерта кво ше правиш и как иначе да го свалиш тоя стрес?
- Green Light
Ама никога не се получава гладко. Ръбесто ни е съществуването. И това трябва да кажем, Мариголд! Бая синки имаме и аз и Бейби, хич не ни е гладко. Ела па тая година направо искри кремъчни имаше, така се блъскахме. И това трябва да кажем.
Амур Купидонов има и прашка, освен лък. И освен стрели, има и една торба с павета.

Амур Купидонов има и прашка, освен лък. И освен стрели, има и една торба с павета.
-
чаокаоготакома
Ей, пърдящият: много пърдиш!
Последно промяна от чаокаоготакома на 23.04.13, 13:43, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
а твоите годинки 13 ли са?чаокаоготакома написа:Ей, пърдяща секс машина (Green Light)! Звучиш ми познато....как ти е истинското име? Тото? Колко са ти истинските години? 14?
и защо, по дяволите, админите допуснат непълнолетни пъпчиви пубери тук?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
ще го разкарат, не бой се, не могат все тук да висятОня с броня написа:а твоите годинки 13 ли са?чаокаоготакома написа:Ей, пърдяща секс машина (Green Light)! Звучиш ми познато....как ти е истинското име? Тото? Колко са ти истинските години? 14?
и защо, по дяволите, админите допуснат непълнолетни пъпчиви пубери тук?
объркало се е нещо момчето къде е попаднало и как да се държи
- сър Айвънхоу
според мен е момиче...shshtt написа:
ще го разкарат, не бой се, не могат все тук да висят
объркало се е нещо момчето къде е попаднало и как да се държи
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao