itcome написа: :)
Да освен, че имам право да гласувам,
имам и още едно право - да не гласувам (за разлика от циганите, турци и комунисти :).
При сегашното статукство аз не виждам дясна или лява или центриска политика, либерална или неолиберална или каквато и да е... виждам Европейски съюз и едно усукване около него.
Ако припозная политически субект, до следвашите избори - ще се о!вотя...
:)
Иначе, татко още като малък ми каза, че съм от ЦСКА...
аз пък събирайки нерви на изборите пуснах жалба до ЦИК, която бе основателна и бе разпоредено на съответната СИК да си свърши работата
наложи ми се първо да се обадя на колегите ми от общината - с една дума се разбрахме и казаха, че ще пратят човек да довърши нещата, пропуснати от тях в техническата подготовка по документацията
после са обадих в СИК, председателят си позволи да ми затвори тел, секретарят да ме попита, като му цитирах член от изборния кодекс, "друго?",
което ме амбицира и викам - ей, сега ще видите едно "друго?", като не разбирате от дума и не сте си прочели изборния кодекс и методиките
и изпрасках жалба в ЦИК
като съм права - права съм и това е
във вторник се появява на работа колежка(стажантка), която бе секретарят на същата СИК, бях решила да мълча, все пак минало е вече, как да завирам на човек грешките му в лицето
да, ама нейното сърце "юнашко" не седи мирно и ме пита "е, кво сега, успокоихте ли се"
хахаха
че като подпалих - само факти, никакви лични нападки от моя страна, само цитат и анализ на изборния кодекс
и в крайна сметка защо ако не съм била права, са предприели действия и допуснали човека до гласуване?
и като заключение - ама, вие казахте, че сме некомпетентни
аз - ами, да, така е. защото все пак приемам, че не си свършихте работата първия път поради некомпетентност, което е комплимент за вас, защото още по-зле щеше да е, ако е било заради лични интереси, свързани с изборния процес
някой път си се харесвам, да знаете