Green Light написа:WALL-E написа:Тези избори, силно наподобяват възникването на демокрацията.
Завел Господ Адам при Ева и казал - Адаме, избери си жена!

Преди това го е завел при Лилит.
хахахa...обаче Лилит не харесала че Адам искал все да е отгоре и си вдигнала партакешите...
И за това Господ му направил жена от реброто му..да са си лика прилика и да се разбират..и да става работата...
ми Мъж...така е и в Бг политиката, мног си прав, един Адам или едни Адами си създават каквато си искат Ева/партия за да им е добре..
и точно като Адам си мислят , че са сами на този свят...и могат да си правят каквото си искат...
обаче Green те не са тези политици германци или американци спечелили изборите там, дето казваш 6тели да определят какви пари ще се инвестират в Бг
по-скоро са т.н. тайкууни, които са германцииии и американциииии, може и англичани да има...
Цирк било, не знам какво си... за някои хора демократичните избори като инструмент за постигане на цели и печелене на власт не са никакъв цирк...
Те са обмислена и печеливша стратегия...
Аз честно казано се шашардисах!....чак след тези избори разбрах... използват българските демократични система и българския народ с една единствена цел...да не вземат властта БСП!...Това е целта...Аз само това вижадам сега
20 години се появяват и си отиват т.н. партии съсдадени с тази цел...да не спечели БСП-то!...иииихааа
Пък да се питаме после къде са десните партии и политики...
И за това и правилата на играта, и Конституця, и Закони 6те променят...да не спечели БСП-то...
ихаааа
някои хора си решават проблемите с демокрацията както се видя, ама пак не сме ние