shshtt написа:Те го те правителството
Министерствата на Регионалното развитие, на Спорта, Правосъдието , на Външните работи, Вътрешните работи, Труда и Инвестиционното проектиране ми се виждат лабави.
И то какво остана - ох баня, ох кеф за електората. Или си пазят читавите кадри да не изгърмят сега нахалост или е пълна скръб червената люпилня.
така:
министърът на Финансите - става, но добре, че ще го контролира Орешарски, а и досегашния му шеф, може би ще му помага поне със съвети (досегашния му шеф е доц. Стоян Александров) - тъй че за там притеснения нямам...
икономиката - там, доколкото съм чувал, нещата са сериозни, т.е. човека си разбира от работата, но... ще видим...
транспорта... хм... шеф на едно от малкото успешни държавни предприятия... бих казал, че е добре...
земеделието... радвам се, че не е онова, което се очакваше... този... бе... дано не е чист книжен плъх...
културата - този дори не съм го чувал
здравеопазването - в таз болница нямаше по едно време само скандали?
вътрешните работи - бе много противоречива работата там, ама... пък... когото набедят в това министерство, обикновено е качествен...
отбраната - политическо място... то и отбрана нямаме вече... а там има едни пари да се харчат по едни договори...
външните работи - бе, много мазен ми се вижда този още от едно време... инак е чисто политическо назначение
екологията - за нея казват, че това е истински експерт в това министерство.
правосъдието - те таз изобщо не съм я и чувал... ама аз в това министерство, изобщо в тез среди нищо не отбирам... ама ще питам утре...
спорта - хм...
образованието - пак вузовски управленец, еййййй... те, децата, при нас си исдват вече развалени, бееее...
труда - бе, мое да е турчин, ама за него съм чувал само добри думи...
инвестиционното проектиране - бе, мама му стара и аз най-после се сдобих с отделен министър

де гиди дрянова тоягаааа... като му чета на тоя творенията... той нищо нормално не е проектирал... само бардаци...
регионалното развитие - бе... не чух много ласкави отзиви за каката...
абе... ще ги видим... ма дано можем да гледаме до тогава...