Останах.Green Light написа:ОК!Оня с броня написа: винаги съм твърдял, че можеш да мислиш, ама не искаш
само едно съветче... разгледай ги в по-продължителен период... и то гледай "широките пари"...
Ще погледна пак. Но излизам сега, сори
Интересно е, да като се зачетеш. Досега не съм се заглеждал за повече от минута.
Изводите за мен са мъгляви но все пак, щом си ме педизвикал ще трябва да кажа нещо. От последните три години 10, 11 и 12,последната сме най- зле макроикономически. Търговския баланс е най- силно отрицателен, дълга е най- голям(макар че според мен, като се вземе(брутния) като процент от наличности и нефактурирани услуги не е толкова страшно) и съвсем не е за пренебрегване това, че парите в обръщение нарастват с почти милиард а вътрешния кредит расте.
Обаче не е ли очаквано все пак? Криза.
За мен, Айвънхоу, драмата е липсата на (микро)икономи(ически показатели)ка Нека тия неща пак да са такива обаче да знам че ще се отварят петдесет завода. ТОГАВА как ще ги коментирам тия цифри? И няма ли всъщност те да изглеждат много по- зле. Вътрешния кредит би бил ужасяващ. Дълга вероятно също. Но на бас че всички до един ще викат браво.
Колко изкарах?