Много съм разтревожена от това
Много съм разтревожена от това
ДПС иска 4 часа турски език в училище и законът бил минал на първо четене.
Това не бива да се допуска според мен.
Искам да протестирам някъде. Поне във фейсбук.
http://www.gledaigo.com/%D0%B4%D0%BF%D1 ... %B7%D0%B0/
- сър Айвънхоу
Re: Много съм разтревожена от това
"образователният министър Сергей Игнатов"??? партенки разни...shshtt написа:ДПС иска 4 часа турски език в училище и законът бил минал на първо четене.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
да, така се оказа:bigsmile:Оня с броня написа:"образователният министър Сергей Игнатов"??? партенки разни...shshtt написа:ДПС иска 4 часа турски език в училище и законът бил минал на първо четене.
- сър Айвънхоу
но това не пречи целия фейс да полудее на тази тема...shshtt написа:
да, така се оказа:bigsmile:
стадо, какво да го правиш... на където задрънка звънеца, на там търчат овчиците...
Bella Ciao
Bella Ciao
беееееее:blum:Оня с броня написа:но това не пречи целия фейс да полудее на тази тема...shshtt написа:
стадо, какво да го правиш... на където задрънка звънеца, на там търчат овчиците...
- сър Айвънхоу
убре, мари! де гиди тояга дренова, де!shshtt написа: беееееее:blum:
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Ако турчетата останат неграмотни по малко турци ли ще се чувстват?shshtt написа:ДПС иска 4 часа турски език в училище и законът бил минал на първо четене.
неглас в пустиня написа:Ако турчетата останат неграмотни по малко турци ли ще се чувстват?shshtt написа:ДПС иска 4 часа турски език в училище и законът бил минал на първо четене.
обаче по-важния въпрос е как да научат български и да не живеят като чужденци в собствената си държава
те ли?shshtt написа:не
обаче по-важния въпрос е как да научат български и да не живеят като чужденци в собствената си държава
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
разбирам намека ти, но от моето до тяхното знаене на български език разликата е от небето до земятаholi_day написа:те ли?shshtt написа:не
така че, ако турците могат да говорят и пишат на български език поне колкото мен, мисля че това ще е огромен успех за бг образованието
хе! ми той овчаря е за таковане...Оня с броня написа:но това не пречи целия фейс да полудее на тази тема...shshtt написа:
ма наистина ли пускат такива партенки?!
Блажени са бедните духом
- Глас в пустиня
Странно, как така, на пръв поглед, образовани и интелигентни люде, се ловят на лозунги и пропаганда. По същия начин и подкрепата за възродителния процес беше почти 100%...Нищо, де, йезуитското е там, че отказваме на другите това, което горещо желаем за себе си: www.focus-news.net/?id=f24584 Или може би не знаеш, че България граничи със себе си и българи в нужда има в четирите посоки на света?shshtt написа:неглас в пустиня написа:Ако турчетата останат неграмотни по малко турци ли ще се чувстват?shshtt написа:ДПС иска 4 часа турски език в училище и законът бил минал на първо четене.
пп Всичко това което "светската" ни държава не даде на турчетата, те ще го получат в джамията.
Децата, които днес учат турски в училище, утре като станат пенсионери ще могат да гледат сапунките без субтитри!
just perfect
чети тука ако искаш, че нещо не ми се говори в момента :)глас в пустиня написа:
Странно, как така, на пръв поглед, образовани и интелигентни люде, се ловят на лозунги и пропаганда. По същия начин и подкрепата за възродителния процес беше почти 100%...Нищо, де, йезуитското е там, че отказваме на другите това, което горещо желаем за себе си: www.focus-news.net/?id=f24584 Или може би не знаеш, че България граничи със себе си и българи в нужда има в четирите посоки на света?
пп Всичко това което "светската" ни държава не даде на турчетата, те ще го получат в джамията.
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board= ... sb=5&part=
- сър Айвънхоу
прав е Боев, колко лесно се вързват интелигентни хора...shshtt написа: чети тука ако искаш, че нещо не ми се говори в момента :)
и къде точно, в кой линк видя официален сайт, на който е написано това твърдение?
ТИ, лично, влезе ли на сайта на парламента и ТИ, лично, видя ли такъв проектозакон и да е гласуван на първо четене?
инак, вярвайте на ченгетата от "Труд" и на разни герберастки отрепки по форумите и фейса...
и още нещо, Боев е абсолютно прав!
а вие, като боледувате от модерния в момента изкилиферчен шовинизъм, не мога да ви мисля...
Bella Ciao
Bella Ciao
Оня с броня написа:прав е Боев, колко лесно се вързват интелигентни хора...shshtt написа: чети тука ако искаш, че нещо не ми се говори в момента :)
и къде точно, в кой линк видя официален сайт, на който е написано това твърдение?
ТИ, лично, влезе ли на сайта на парламента и ТИ, лично, видя ли такъв проектозакон и да е гласуван на първо четене?
инак, вярвайте на ченгетата от "Труд" и на разни герберастки отрепки по форумите и фейса...
а вие, като боледувате от модерния в момента изкилиферчен шовинизъм, не мога да ви мисля...
давам темата, защото там въпросът е добре разгърнат и за който се интересува наистина може да е полезен
не става дума само за политическите манипулации, а и за конкретика по темата за "майчиния" език в училище
разклоненията са си сами по себе си отделни теми, стига някой да вижда смисъл да ги разработва
аз за себе си вече имам яснота
то темата тръгна именно от там, че не намерих инфоОня с броня написа:прав е Боев, колко лесно се вързват интелигентни хора...shshtt написа: чети тука ако искаш, че нещо не ми се говори в момента :)
- windcolours
именно де.глас в пустиня написа:[пп Всичко това което "светската" ни държава не даде на турчетата, те ще го получат в джамията.
Ако ще учат турски, по-добре е това да стане под надзора на МОН, отколкото да го изучават в съмнителни институции, където подозрителни учители ще им пълнят главите с кой знае какво
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- сър Айвънхоу
кое му е абсолютишето?Оня с броня написа:абсолютише!Мнемозина написа:Правилният ход.:lol::lol:
ако е по 1 час седмично бива, ама ако е повече, само претоварват децата, вместо да вземат да си оправят учебниците, което си е истинската голяма болка на образованието вече 23 години
да мисли човек се учи по всички уч. дисциплини
може и да не съм права, не знам вече
- сър Айвънхоу
ей, карай го по-леко, че с толкова притеснения, ще вземеш да си развалиш здраветоshshtt написа: кое му е абсолютишето?
ако е по 1 час седмично бива, ама ако е повече, само претоварват децата, вместо да вземат да си оправят учебниците, което си е истинската голяма болка на образованието вече 23 години
аз лично бих се притеснил, защо в "официалните" български медии липсва тази информация ??? (само да уточня, че това е пряко свързано със здравето на хората, особено тези с лабилно кръвно налягане и проблеми в сърдечно-съдовата система изобщо!!!)
Bella Ciao
Bella Ciao
Оня с броня написа:ей, карай го по-леко, че с толкова притеснения, ще вземеш да си развалиш здраветоshshtt написа: кое му е абсолютишето?
аз лично бих се притеснил, защо в "официалните" български медии липсва тази информация ??? (само да уточня, че това е пряко свързано със здравето на хората, особено тези с лабилно кръвно налягане и проблеми в сърдечно-съдовата система изобщо!!!)
А аз съм разтревожена от много повече неща.
Като се почне от есхумирането на Белене и се стигне до подобна дреболия:
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... _slujbite/
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
много сте ми сладки, когато демонстрирате късата си и едностранчива паметmaggot написа:А аз съм разтревожена от много повече неща.
Bella Ciao
Bella Ciao
Викаш да подкрепяме това, че поне да почувстваме някакво удоволствие от изнасилването, а? Душата той, оптимистична...Оня с броня написа:
много сте ми сладки, когато демонстрирате късата си и едностранчива памет
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
глей пък тука какво става... тия ченгета никнат като гъби бе...maggot написа:Викаш да подкрепяме това, че поне да почувстваме някакво удоволствие от изнасилването, а? Душата той, оптимистична...Оня с броня написа:
много сте ми сладки, когато демонстрирате късата си и едностранчива памет
п.п. не, че не се знаеше за тия мекерета, ама...
Bella Ciao
Bella Ciao
Това са неновините, бе, ти пък сега. Майтап, демек.shshtt написа:кое му е абсолютишето?Оня с броня написа:абсолютише!Мнемозина написа:Правилният ход.:lol::lol:
Panta rhei...
Последно промяна от fuego на 10.06.13, 20:46, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
щий румънеще! да сте видеще кравеще на мостеще?fuego написа:дойде ред на още един език...да ни е честит...
Bella Ciao
Bella Ciao
бине о ръу....накрая българският ще е трети по значимостсър Айвънхоу написа:щий румънеще! да сте видеще кравеще на мостеще?fuego написа:дойде ред на още един език...да ни е честит...
- сър Айвънхоу
че фаче? бе... според мен ще е петия, ако броим всички заявки...fuego написа:
бине о ръу....накрая българският ще е трети по значимост
Bella Ciao
Bella Ciao
бине фачи....сър Айвънхоу написа:че фаче? бе... според мен ще е петия, ако броим всички заявки...fuego написа:
бине о ръу....накрая българският ще е трети по значимост
след написаното се замислих...
днес в коридора чух разговор между двама ученика: "колко изкара на матурите? ооо, супер съм, по БЕЛ имам 3,17, но по английски 5,29?!?!?!...."
- Green Light
вън от темата
Мнемозина написа:Правилният ход.:lol::lol:

Снимката е интересна. На пръв поглед е олигофрен. А на втори - не.