Че-сти-то!windcolours написа:Фук фук! Приети сме в желаното ТУЕС на първо класиране!:bigsmile:
...
Много sick това училище бе, и аз не бях чувала за него
П.С. sick значи много много много готино!
Green - първа немска, Гаспод - СМГ английски, на Амаранта й нямам телефона иначе да й бях звъннала вчера :)windcolours написа:Green, Gaspode, Amaranta?????????????????????????
малийййй... като знам някои тук какви са на тема децата им.. горките даскалЯ дето ще преподават в 8-ми клас...snowprincess написа:браво на децата
и да не се нервите много ако в 8 клас почнат да ви носят по-слаби оценки
даскалЯта добре знаят как да се справят с родителитесър Айвънхоу написа:малийййй... като знам някои тук какви са на тема децата им.. горките даскалЯ дето ще преподават в 8-ми клас...snowprincess написа:браво на децата
Те курсовете няма да помогнат. Трябва ви "декодер" или в по-лошия случай "нов телевизор", защото "сигналът" отдавна е друг.fuego написа:даскалЯта добре знаят как да се справят с родителитесър Айвънхоу написа: малийййй... като знам някои тук какви са на тема децата им.. горките даскалЯ дето ще преподават в 8-ми клас...
тази година минахме курс на тема "Работа с родители"
всички сме така, бе, става шок и ужас как мойто най-умно получава ниски оценкисър Айвънхоу написа:малийййй... като знам някои тук какви са на тема децата им.. горките даскалЯ дето ще преподават в 8-ми клас...snowprincess написа:браво на децата

Сигналът винаги е един и същ...моето дете е най...най...най....Nejimaki-dori написа:
Те курсовете няма да помогнат. Трябва ви "декодер" или в по-лошия случай "нов телевизор", защото "сигналът" отдавна е друг.
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!Амаранта написа:Уинди, какво стана, приеха ли го твоя син в СП?
да отваряме ли шампанското вече?
Честито на всички родители (на децата е ясно, че не им пука особено... е, малко са се понадули, ама все пак е даскало) и браво на тях, че са отгледали умни наследници!shshtt написа:Ехаааааа ЧЕСТИТО на зочовските родители!!! Грийн, Гаспод, Амаранта, УендиАбе наше лошо нема бре!
Да са живи издрави дечковците и все така успешни!
![]()