Re: ТЕ ОГРАБИХА И ГРАБЯТ БЪЛГАРИЯ

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

глас в пустиня написа:Изображение

Мислех си. Ще признаеш ли че си сгрешил, като се довери на Атака?
Ако за тях си гласувал.

Семирамис също. Не беше ли грешка да се доверите на сегашните лидери на бсп и атака, тези, които сте гласували за тях? Не искате ли оставката на Сергей Станишев/ Волен Сидеров?
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

За ваша информация, но с едно наум. Източника е фейсбук:

Сайтовете на Пеевски:

• Blitz.bg
• Vsekiden.com
• Bnews.bg
• Monitor.bg
• Inews
• econ.bg
• sporta.bg
• get.bg
• Livenews.bg
Class.bg
Afera.bg
БГНЕС

Вестниците на Пеевски:

• „Уикенд”
• „Шоу”
• „Всеки ден”
• „Телеграф”
• „Монитор”
• „Политика”
• „Новинар”
• „Борба” – Велико Търново
• „Марица” – Пловдив
• „Струма” – Благоевград
“Засада”
“Стандарт”
” Преса”
“Труд”
“24 часа”
“168 часа”
“19 минути”
“Супер 19″
“Галерия”
Europost

Телевизиите на Пеевски:

• ТВ7
• News7
• The Voice – музикална телевизия
Телевизия ALFA

Радиата на Пеевски:
• Magic
• The Voice
• “Витоша”
• “Веселина”

Списанията не Пеевски:
• „Топ Гиър”
• „Аутобилд”
• „Хелоу”
• „Уикенд за жената”
• „Биограф”
• “Тема”
“Love story”
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Green Light написа:

Ако за тях си гласувал.

Семирамис също. Не беше ли грешка да се доверите на сегашните лидери на бсп и атака, тези, които сте гласували за тях? Не искате ли оставката на Сергей Станишев/ Волен Сидеров?
как пък не!
:Wkez:
Аз не съм казвала на кого съм се доверила. Първо.
А Боев беше казал, че се е доверил на друга, не на Атака. Второ.
(99% съм сигурна - Всичко виждаааам, нищо че чета рядко :blum:)
от уважение към писалия, в случая Боев, съм си отбелязала наум какво му е мнението.
когато пропусна да забележа нещо, не е от неуважение, разбира се.

:bigsmile: а моят вот беше срещу ГЕРБ. В този смисъл - доволна съм от резултата.

Следващия път ще гласувам за ДПС.
:cool:

ПП
Много се радвам, че има протести. Няма да успея да си формулирам мисълта точно, дълго, обосновано и т.н... затова ще го направя както си мога
:grin: къде спаха докато управляваше Той?! И като се върне ще видя как ще протестирате / протестираме!!!
:shy: мислете, бе, хора..мислете ...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Semiramis написа:как пък не! ...
Червена бабичка!
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

вота ЗА или ПРОТИВ - герб или бсп нарисува тая милна и жална картинка ся според мен. определено и двете партии изработиха гласоподавателите си /за кой ли път/. хубавото е че победата и на двете централи е пирова. ся освен в съревнование да се надсират една друга не ги виждам да правят друго. хората помнят... тва с пеевсски от станишката и дпс ми доде като гръм от ясно неБе и на мене. не е само волен луд явно:shocked:
п.п. направо виждам как гоце потрива нечисти ръчички нейде в тъмното:grin:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Kent написа:вота ЗА или ПРОТИВ - герб или бсп нарисува тая милна и жална картинка ся според мен. определено и двете партии изработиха гласоподавателите си /за кой ли път/. хубавото е че победата и на двете централи е пирова. ся освен в съревнование да се надсират една друга не ги виждам да правят друго. хората помнят... тва с пеевсски от станишката и дпс ми доде като гръм от ясно неБе и на мене. не е само волен луд явно:shocked:
п.п. направо виждам как гоце потрива нечисти ръчички нейде в тъмното:grin:
Сигурно се кефи Първанов, но дали се кефи или не, мен малко ме бърка. От дни се чудя и се мая де ще му излезе края, и не виждам въобще надежда. Какво би могло да стане? Да се смъкне малко процента на бсп, да се качи малко на герб, атака да бъдат сменени с някакъв фронт и сборното сдс да хване ръка. Е тва промяна ли е?
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Green Light написа:От дни се чудя и се мая де ще му излезе края, и не виждам въобще надежда. Какво би могло да стане? Да се смъкне малко процента на бсп, да се качи малко на герб, атака да бъдат сменени с някакъв фронт и сборното сдс да хване ръка. Е тва промяна ли е?
да се смъкне доста процента на бсп;
герб да изпадне под бариерата (както ндсв си изчезна);
да влязат много на брой малки седесенца (най-добре едно, ама...)
две националистически и едно дпс (то си е твърд %, въпросът е да не остане първа сила).
и тогава ще отнеме повече време да лъснат кой от кои е всъщност.

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Green Light написа:
Червена бабичка!
:hammer:

а ти постоянно буташ Оня напред!!!
Остави го да потъне де!
Щял да му се качи %!!!

- съгласна съм с Кент. ББ се опитва да мине за десен и това автоматично води до Анти-ГЕРБ = ляво.

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Semiramis написа:
Green Light написа:От дни се чудя и се мая де ще му излезе края, и не виждам въобще надежда. Какво би могло да стане? Да се смъкне малко процента на бсп, да се качи малко на герб, атака да бъдат сменени с някакъв фронт и сборното сдс да хване ръка. Е тва промяна ли е?
да се смъкне доста процента на бсп;
да влязат много на брой малки седесенца (най-добре едно, ама...)
две националистически и едно дпс (то си е твърд %, въпросът е да не остане първа сила).
и тогава ще отнеме повече време да лъснат кой от кои е всъщност.

Ама това са сънища, бе Семирамис! БСП не пада под 20%. 22 бяха 1997ма. Сега дори не е такова положението.
22 бсп
30 герб
10 дпс
5-10 националисти
5-10 седесари

и тва е.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Semiramis написа:
Green Light написа:
Червена бабичка!
:hammer:

а ти постоянно буташ Оня напред!!!
Остави го да потъне де!
Щял да му се качи %!!!

- съгласна съм с Кент. ББ се опитва да мине за десен и това автоматично води до Анти-ГЕРБ = ляво.

Не го бутам. Казах, че няма да се уморя да повтарям, но се уморих и вече не ми се повтаря: ГЕРБ е зло, да не говорим, че е излагация. Не съм гласувал за тях. Просто БСП са по- голямо зло. Ти гласуваш против едното, аз (не) гласувам против другото, е тва ли ни е избора, и докога.

Майтапя те с червената бабичка, нали разбираш. Тия, в чиито речник са думи като "червени боклуци", са зло съизмеримо с горните. Тва още в първия ден на протестите го казах.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Ти нямаш грам вяра, Грийн.
Това е стар и утъпкан път, но не отчита % на тези, които биха измели всички досегашни политици. А този % се покачва и е непредвидим към момента.
Аз, с левите убеждения, да ти вярвам в синята идея! До там се докарахме! Стегни се!
Т.е и двамата сме с промити мозъци, но по различен начин. :grin: Поради което спирам да спамя в темата, че да остане място за грабителите.

:beer:

ПП
Аааа...добрееее ...прочетох ти и горния пост. Всичко е наред, значи. :bigsmile:

Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Лошото е, че и да се появи някой свестен, сегашните задружно ще обърнат лайнометите срещу него.
Наздраве :cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Piqndurnik написа:Лошото е, че и да се появи някой свестен, сегашните задружно ще обърнат лайнометите срещу него.
Квото става срещу Плевнелиев. Усещам се, че все повече му симпатизирам.

Стигнаха ли до теб, в Германия сутрешните изцепки на Сидеров?
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Прочетох в дирника.
С Петър Стоянов навремето успяха.
Наздраве :cool:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Green Light написа:

Ако за тях си гласувал.

Атака никога не са ми били в таргета, а партия която иска да рестартира белЯне и да реабилитира всички рубладжийски проекти просто ме губи като електорална единица. :-)
Нещо повече - смятам, че атака и вмро на ченгето каракачанов бяха създадени с едничката цел да опорочат и смажат традиционният български национализъм.
Изображение
Ние сме големите длъжници на днешна България. Ние сме виновни психично болен купен-продаден безумец да бъде наричан националист. Волен Сидеров, този демократ проклет, това чучело сглобено от БКП и ДС тъпче и гази върху трупа на българския национализъм, върху трупа на някогашна България защото НИЕ, българските НАЦИОНАЛИСТИ си стоим и си траем! Да изгоним това говедо от българския национализъм и да го върнем където му е мястото - в кенефа на Държавна сигурност!
Естестевно че няма да споделя кого и от къде копирам и надявам се да ми простиш. :grin:

Иначе, ако си забелязал, не коментирам политическите събития от избирането на новият парламент и това не е от гузна съвет, а защото не съм представен в него. За първи път на тези избори допуснах грешка, не гласувах в истинският смисъл на думата - пуснах невалидна бюлетина с едничката цел да не вкарам някой друг като яне и сИдЕр, боко и цеко в нс, за да няма никой възможност да управлява еднолично. Коалиционните(сношения) са нетрайни, особено днес, и това ми дава(ше) надежда, че ще се намери необходимото време за "ново дясно" или пък някой друг (националистически) проект.
И честно казано не съм сгрешил, както и линка на принцесата по горе го доказва - сиреч, мойте действия(бездействия, грешки) позволиха да се обедини дясното. Днес на протест са "успелите", "красивите", "умните"..., тия не са като ония(от февруарските протести срещу герберастията) - бедни, прости, безперспективни - лош матрЯл. :-)

Не, не съм сгрешил Грийни, просто нямам думата!
До следващите избори(които няма да са толкова далече пак според прогнозите ми).:winkw:

www.youtube.com/watch?v=b_NerxY0O48
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:...
30 герб
....
Много са.
А дъпъсуту изгуби подкрепата на ердоган- сиреч, ако чака само на гласове от бг....
Аватар
Глас в пустиня

Semiramis написа:...
....
Практиката до момента е такава - Ваньо, Мони, а сега и боко от герберистан - да нямат втори мандат, а след неубедително представяне в следващите нъсъта просто си умират сами.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Смешно е. Всички сме направили правилното, а? Тези, които гласуваха за бсп или срещу греб, тези които гласуваха за герб или по- точно срещу бесепе и тези, които не гласувахме сме постъпили както трябва. Всичко е наред, ние сме прави.
Ами тогава кой избра Пеевски?
Смях.

"Сърцето на глупака е в дома на смеха"
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Semiramis написа:...
....
ми, а, дано!
но първо да свалят бариерата
да влязат малки партии и да се спре с това безпринципно коалиране, договаряне, продаване и пр.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

странно как всичко, което е честно като идея изглежда толкова наивно
Ф.Песоа

Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Станишев нагло излъга, че не е познавал СИК-аджията Иван Иванов (СНИМКИ)
http://www.pernik1.com/%D1%81%D1%82%D0% ... D0%BB.html
Ф.Песоа

Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:Смешно е. Всички сме направили правилното, а? Тези, които гласуваха за бсп или срещу греб, тези които гласуваха за герб или по- точно срещу бесепе и тези, които не гласувахме сме постъпили както трябва. Всичко е наред, ние сме прави.
Смях.

Ти какво очакваше?
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

аз гласувах за дсб и ся спя спокойно
тоя радан кънев също не ми изглежда прост
или лош, ше видиме де еманациите на дясното скоро:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Green Light написа:Смешно е. Всички сме направили правилното, а? Тези, които гласуваха за бсп или срещу греб, тези които гласуваха за герб или по- точно срещу бесепе и тези, които не гласувахме сме постъпили както трябва. Всичко е наред, ние сме прави.
Смях.

Ами да, няма как да не призная, че и ти си напълно прав :blum:

Без майтап.

И изобщо, на никого не му върши работа някаква си глупава правота.

Не мога да кажа, че много разбирам от политики и прочее, обаче, мен лично тези, последните протести много ме радват -
ако не за друго, поне показаха, че е пълно с нормални, интелигентни и живеещи със сравнително добър стандарт хора, на които им пука.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ето, най-после някой написа това, което ме гложди около протестите. Права е, макар че не е. :lol:

Протест и патос
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:Ето, най-после някой написа това, което ме гложди около протестите. Права е, макар че не е. :lol:

Протест и патос

Изображение

Протеста е патетичен по рождение. Признавам, че може да одобряваш причините за протеста, а да не одобряваш патоса, но това просто означава, че не одобряваш протеста. Така, че изречение харесвам протеста, но не харесвам патоса, не е правилно. Ако не харесваш патоса, тогава ти искаш хората да седнат зад маса и да решат проблемите. Масите може да са бюра, хората да са служители в министерството. Харесвам протеста, без да харесвам патоса, значи - предпочитам да пиша писма.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:
Мнемозина написа:Ето, най-после някой написа това, което ме гложди около протестите. Права е, макар че не е. :lol:

Протест и патос

Изображение

Протеста е патетичен по рождение. Признавам, че може да одобряваш причините за протеста, а да не одобряваш патоса, но това просто означава, че не одобряваш протеста. Така, че изречение харесвам протеста, но не харесвам патоса, не е правилно. Ако не харесваш патоса, тогава ти искаш хората да седнат зад маса и да решат проблемите. Масите може да са бюра, хората да са служители в министерството. Харесвам протеста, без да харесвам патоса, значи - предпочитам да пиша писма.
Ми не, не означава това.
Тоест ясно е, че протестът си има свой патос, но това, което се присламчи към него допълнително, не ми харесва.
Понеже ме мързи да обяснявам, ще ти цитирам какво писа един познат във фейсбук:

"Да пием кафе пред парламента, а защо да не пийнем и сок от моркови? Нещо замирисва на лайфстайл журнал, капиталци и меки китки".

Има и продължение, нецензурно. :lol:

Има един особен род маниакалнолиберални интелектуалци, които понякога много харесвам, но в ей такива случаи прекрачват някаква граница и също по някакъв начин опошляват нещата.
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Бе то такава плетеница от граници, мадам, че няма начин да сториш каквото и да е, без да настъпиш някоя.

Харесва ми на мен.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:Бе то такава плетеница от граници, мадам, че няма начин да сториш каквото и да е, без да настъпиш някоя.

Харесва ми на мен.
Кое ти харесва? :lol: Протестите ли?
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Bella Ciao
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

http://offnews.bg/index.php/218496/balg ... omna-lihva

Да, наистина нямаме никакво време.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Заради изтичащото време ли сума ти народ се е юрнал да прави партии?! И това при положение, че има планове за намаляване на партийните субсидии. Илиана Раева и Саша Безуханова ме хвърлят в дълбок смут. :duno:
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Nejimaki-dori написа:Заради изтичащото време ли сума ти народ се е юрнал да прави партии?! И това при положение, че има планове за намаляване на партийните субсидии. Илиана Раева и Саша Безуханова ме хвърлят в дълбок смут. :duno:
:lol: най-вероятно е защото и последните пари изтичат. Та се бутат ку може да ги лапнат.
А най-тъпото е, че дори да се появи някой с най- чисти намерения, никой няма да му повярва.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа: :lol: най-вероятно е защото и последните пари изтичат.
повярвай ми, няма такова нещо, като "последни пари", когато става на въпрос за държавната копанка...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

двама видни борци за права и свободи...
Истинското зло е, че управлението на държавата на всички нива и във всички власти се поверява на хора, които участват в меко казано „нечистоплътни от морална гледна точка” изяви. Истинското зло е, че имената им се свързват с престъпления според Наказателния кодекс на Република България, но вместо да бъдат разследвани те заемат висши държавни постове. Истинското зло е, че някой в държавата си играе с огъня и продължава да пали фитила, което може да доведе до ужасни и непредвидими последици за мира и реда в страната.
Bella Ciao
Публикувай отговор