............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 08:09, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Някакви простотии бяха, ала харей кришна. Как да си влияем върху негативните емоции и т.н.Мнемозина написа:Ей това е - който не бди, изпуска...[unknown] написа:Сутринта имаше някакви сектански писания, ама аз преди да им отговоря и магот ги трийна...Мнемозина написа:...или ще отваряш работа на администраторите...

Ами как ще си влияем - позитивно![unknown] написа:Някакви простотии бяха, ала харей кришна. Как да си влияем върху негативните емоции и т.н.Мнемозина написа:Ей това е - който не бди, изпуска...[unknown] написа:Сутринта имаше някакви сектански писания, ама аз преди да им отговоря и магот ги трийна...Мнемозина написа:...или ще отваряш работа на администраторите...
Ние това си го знаем.
Panta rhei...
Ние си го знаем, ама явно ония не знаят, че знаем.Мнемозина написа:Ами как ще си влияем - позитивно![unknown] написа:Някакви простотии бяха, ала харей кришна. Как да си влияем върху негативните емоции и т.н.Мнемозина написа:Ей това е - който не бди, изпуска...[unknown] написа:Сутринта имаше някакви сектански писания, ама аз преди да им отговоря и магот ги трийна...Мнемозина написа:...или ще отваряш работа на администраторите...
Ние това си го знаем.

На мен би ми било
интересно какъв ще е аватара на abomination. С този ник. 
А онези май ги трийнах аз. Сори.
Re: На мен би ми било
Ще го преживеем.Remmivs написа:интересно какъв ще е аватара на abomination. С този ник.
Незнайния ще ни ги преразкаже.
Panta rhei...
Предположих, че е Магот, защото тя беше регистрирана в момента.Remmivs написа:

Да бе, да...Ще преразказвам... На ония сайта им беше с матрял за няколко дена четене... Не, мерси.Мнемозина написа:
Незнайния ще ни ги преразкаже.

И правилно. Тя върши повечето работа. Аз само мързелувам.[unknown] написа:Предположих, че е Магот, защото тя беше регистрирана в момента.