До там ни докараха...

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

сър Айвънхоу написа:
fuego написа:Организира се веднъж годишно - декември месец :bigsmile:
и затова ни го предлагаш в средата на януари? :rotfl24:
ще те цитирам, Айвънхоу..."чукчи е писател, не и читател"

През декември пуснах тема за отворените врати, но никои не прояви интерес да попита :-)

п.п явно и ти четеш между редовете :blum:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Nejimaki-dori написа::rotfl24::rotfl24::rotfl24:

Много ме развесели. Това ми прозвуча като рекламите на Кредисимо

Остава сега някой да се появи и да "изрецитира": "Стига глупости!"
:lol: идеята е постигната
хем при това, че съм забравила да оставя втория линк
http://www.avtora.com/news/2013/04/18/d ... la_risunka
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

яяя по-сериозно
http://www.programata.bg/?p=162&c=1&id=72327&l=1
сега национален, утре и международен
Ф.Песоа

Аватар
fuego

Мнение от fuego »

holi_day написа:яяя по-сериозно
http://www.programata.bg/?p=162&c=1&id=72327&l=1
сега национален, утре и международен
сериозно де...имат участие и в други страни :-)

за проявилите интерес:

Изложба от творби, участвали в конкурса „АКТОВА РИСУНКА” - откриване на 08.04.2014 год. от 14.00 часа
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

Мислят и първолаци да учат финанси

мислят, мислят, ама нещо не им се отдава мисленето...:blink:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Ф.Песоа

Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Имаш ли актови снимки на жена си?
Не!
Е, аз имам.
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

С голям интерес прочетох статията. Възхищавам се на умението на японците да създават спокойствие около себе си, като залагат на това още от раждането на детето.
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Може и да е OFF, но според мен връзката е очевадна...чак да ти се дореве...
https://www.youtube.com/watch?v=6BNLVezUaVQ&feature=youtube_gdata_player
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

Еврокомисията забранява детските приказки
защото формират в подрастващото поколение неверен модел за равноправието на половете в съвременния свят...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

fuego написа:Еврокомисията забранява детските приказки
защото формират в подрастващото поколение неверен модел за равноправието на половете в съвременния свят...
Прави са господа комисарите. Какви са тези лигавщини? Айде де! Ще си седи някоя си там в къщи и няма да бачка. Къде го дават това?
Има си вече перални, миялни, микровълнови, хладилници, прахосмукачки (даже автоматични такива). Работят хората и по въпроса за домашни роботи. Пък и какво са тръгнали да домакинстват, а? Това си е чиста проба сива икономика, бе! За какво си блъскат някои капиталите да правят заведения за бързо хранене? За да си готви някаква си мърла в къщи? И да хаби ценните си сили за глупости, вместо да ги отдаде за благото на обществото?
Ще кажете, че жената гледа и възпитава децата? Глупости! Бабини деветини! За какво има ясли, градини, училища, а? При това са целодневни. Там ще се погрижат за децата, ще ги възпитат, научат... За въпросната мърла остава само да им осигурява подслон и вечеря (естествено от някое заведение за бързо хранене!!!). Но и този проблем ще го решат постепенно...
Знаете ли колко загуби търпи обществото заради разни, дето излизат по майчинство, че и после болнични, за да гледат децата си, а? Направо ум ще ви зайде от сумата, дето са я сметнали господа комисарите. Затова и се работи по въпроса децата да си ги ражда държавата. От епруветка! И после сама ще си ги гледа, обучава...
Та така относно приказките... Ненужни са те. Напълно! Ехеее, какви приказки ще измислят господа комисарите. За чудо и приказ!

А вие, да вземете и да влезете в крак с новото време, а не да плачете постоянно за това кое какво било по ваше време... Вашето време е изпято... пардон, изминало...
Никакви приказки на децата повече. С раждането му купувате веднага един таблет, за да свиква с реалния живот. Никакво натискане да учи детето! За какво му е? Ей, на - подготвят програма, в която да се ограмотяват децата какви са най-добрите марки за различните стоки. Коя колко струва и кога са най-изгодните промоции.
Ще кажете - ама те ще са неграмотни и няма да могат да си намерят работа! Глупости! Учените вече са направили така машините, че и една маймуна да може да ги управлява - натискат се две-три цветни копчета и готово...

Айде, спете спокойно за утрешния ден! Не забравяйте, че европейските господа комисари мислят за вас денонощно!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Глас в пустиня

Жънем това, което сме посели!

hristiqni.com/lyubopitno-sp-804382584/185-2011-01-31-19-33-01
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

сър Айвънхоу написа:
fuego написа:Еврокомисията забранява детските приказки
Прави са господа комисарите. Какви са тези лигавщини? Айде де! Ще си седи някоя си там в къщи и няма да бачка. Къде го дават това?
Има си вече перални, миялни, микровълнови, хладилници, прахосмукачки (даже автоматични такива). Работят хората и по въпроса за домашни роботи. Пък и какво са тръгнали да домакинстват, а? Това си е чиста проба сива икономика, бе! За какво си блъскат някои капиталите да правят заведения за бързо хранене? За да си готви някаква си мърла в къщи? И да хаби ценните си сили за глупости, вместо да ги отдаде за благото на обществото?
Ще кажете, че жената гледа и възпитава децата? Глупости! Бабини деветини! За какво има ясли, градини, училища, а? При това са целодневни. Там ще се погрижат за децата, ще ги възпитат, научат... За въпросната мърла остава само да им осигурява подслон и вечеря (естествено от някое заведение за бързо хранене!!!). Но и този проблем ще го решат постепенно...
Знаете ли колко загуби търпи обществото заради разни, дето излизат по майчинство, че и после болнични, за да гледат децата си, а? Направо ум ще ви зайде от сумата, дето са я сметнали господа комисарите. Затова и се работи по въпроса децата да си ги ражда държавата. От епруветка! И после сама ще си ги гледа, обучава...
Та така относно приказките... Ненужни са те. Напълно! Ехеее, какви приказки ще измислят господа комисарите. За чудо и приказ!

А вие, да вземете и да влезете в крак с новото време, а не да плачете постоянно за това кое какво било по ваше време... Вашето време е изпято... пардон, изминало...
Никакви приказки на децата повече. С раждането му купувате веднага един таблет, за да свиква с реалния живот. Никакво натискане да учи детето! За какво му е? Ей, на - подготвят програма, в която да се ограмотяват децата какви са най-добрите марки за различните стоки. Коя колко струва и кога са най-изгодните промоции.
Ще кажете - ама те ще са неграмотни и няма да могат да си намерят работа! Глупости! Учените вече са направили така машините, че и една маймуна да може да ги управлява - натискат се две-три цветни копчета и готово...

Айде, спете спокойно за утрешния ден! Не забравяйте, че европейските господа комисари мислят за вас денонощно!
А може ли първоизточника, моля! Не Блиц, Сливенски вести и пр.

П.П. Доколкото знам към ЕК няма такъв комитет. Има Консултативен комитет за равни възможности на жените и мъжете и той определено не се занимава с детски приказки.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
Глас в пустиня

Nejimaki-dori написа: А може ли първоизточника, моля! Не Блиц, Сливенски вести и пр.

П.П. Доколкото знам към ЕК няма такъв комитет. Има Консултативен комитет за равни възможности на жените и мъжете и той определено не се занимава с детски приказки.
Не е първоизточник, но пък продължението е интересно!

chronicle.bg/spyashhiyat-krasavets/

Но комент, дет`съ вика на чист български език. :(((
Аватар
Nejimaki-dori

Глас в пустиня написа:
Nejimaki-dori написа: А може ли първоизточника, моля! Не Блиц, Сливенски вести и пр.

Не е първоизточник, но пък продължението е интересно!

chronicle.bg/spyashhiyat-krasavets/

Но комент, дет`съ вика на чист български език. :(((
Изображение
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Това не е честно! Злата кралица пак си е останала женска и мъжете са обезправени! :grin:
Panta rhei...
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

Попаднах на това и искам да го споделя :-)
Не съм математик, но съм даскал :bigsmile: та се наложи три пъти да гледам видеото. Мисля, че ще се справя с умножение на двуцифрени...за "сложните"...ще умножавам по нашенски :winkw:

Как се учи умножение в Япония
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

ето ти един по-сериозен източник... а ако те интересува първоизточника, питай този източник :winkw:
Bella Ciao
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

Подхванаха и Хитър Петър!

Положителен герой ли е?
Аватар
Nejimaki-dori

сър Айвънхоу написа:

ето ти един по-сериозен източник... а ако те интересува първоизточника, питай този източник :winkw:
Не е иСтОчникът т'ва. Копи-пейст на предишното. И всички го поФтарАт като латерни. Че и коментират и становище дават. Пък имаме претенции към младите. То тези от които се учат грам мозък нямат.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Nejimaki-dori написа:
сър Айвънхоу написа:

Не е иСтОчникът т'ва. Копи-пейст на предишното. И всички го поФтарАт като латерни. Че и коментират и становище дават. Пък имаме претенции към младите. То тези от които се учат грам мозък нямат.
ми задай официален въпрос откъде я имат информацията, бе... ко ни мъчиш тука... ама-ха...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

fuego написа:Подхванаха и Хитър Петър!

Положителен герой ли е?
и са прави... и не са...
Bella Ciao
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

приказките за хитър петър комай са единствените чисто български приказки, дори конкурента му настраддин ходжа май е мултинационален герой /при това и с живял прототип май/. не е редно да се трие безрабзборно ученическата програма но
1. издигането на бедноста в култ
2. бедния винаги е прав
3. бедноста може и трябва да се компенсира с тарикътлък и хитрост
е тея три неща ми идват в повече
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Nejimaki-dori

сър Айвънхоу написа:
Nejimaki-dori написа:
ми задай официален въпрос откъде я имат информацията, бе... ко ни мъчиш тука... ама-ха...
Ми мъча ви за да се замислите, а не само да повтаряте като папагали бе ... ама-ха. Ама се усещам, че явно няма да стане. Я поне по едно винце да си налеем, а? :wine:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Kent написа:приказките за хитър петър комай са единствените чисто български приказки, дори конкурента му настраддин ходжа май е мултинационален герой /при това и с живял прототип май/. не е редно да се трие безрабзборно ученическата програма но
1. издигането на бедноста в култ
2. бедния винаги е прав
3. бедноста може и трябва да се компенсира с тарикътлък и хитрост
е тея три неща ми идват в повече
:good:
Bella Ciao
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Ми мъча ви за да се замислите, а не само да повтаряте като папагали бе ... ама-ха. Ама се усещам, че явно няма да стане. Я поне по едно винце да си налеем, а? :wine:
кой ти пие винце посред зима бе:blink:
бирата хората сбира
наздравИ :beer:
:lol:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Съвсем официално ви моля: не пускайте повече от три мнения на ден общо, че съм отвикнала от такова темпо.
Какво е това - 10 постинга само днес! Че и в една и съща тема, съвсем се стресирах. :mad:

Вино, вино днес - Трифон Зарезан е по новия стил, те тия празници и по двата календара трябва да се честват. :grin:
Panta rhei...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

кой луд
ще зарязва
жлезите на лозите
на първи февруари
егати новия стил
:cool:
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

Kent написа:кой луд
ще зарязва
жлезите на лозите
на първи февруари
егати новия стил

:goodpost:

Трифон Зарезан се празнува на 14.02
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

Трудна работа.
ПедагоК трудно ще намерят. Пък и кандидаТ да не кандидатствАТ...

Изображение
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

Мнемозина написа:Съвсем официално ви моля: не пускайте повече от три мнения на ден общо, че съм отвикнала от такова темпо.
Какво е това - 10 постинга само днес! Че и в една и съща тема, съвсем се стресирах. :mad:

Вино, вино днес - Трифон Зарезан е по новия стил, те тия празници и по двата календара трябва да се честват. :grin:
На 01.02 пияни, на 14.02 - от любоФ пияни :grin:

Наздраве на празнуващите! :wine:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Kent написа:кой луд
ще зарязва
жлезите на лозите
на първи февруари
егати новия стил
Кой па ти говори за зарязване на лози?

И млъкнете вече! :grin:
Panta rhei...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

fuego написа:Трудна работа.
ПедагоК трудно ще намерят. Пък и кандидаТ да не кандидатствАТ...

[img]http://s27.postimg.or
g/5y7nom69b/402108_10151045275101647_1268827267_n.jpg[/img]
1. на какво да го обучи
2. допълнително ясно, а основно ко да владей? камасутра, некромантинг, флинтнапинг??? фистинг:lol:
2а. ще се върти, как ще се върти, на ... ?
Аватар
Глас в пустиня

Nejimaki-dori написа:
Изображение
Забавно е - к`во? :)))
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:Това не е честно! Злата кралица пак си е останала женска и мъжете са обезправени! :grin:
Че то аз за мъже нищо не прочетох! :roll:
Аватар
Глас в пустиня

Nejimaki-dori написа:... То тези от които се учат грам мозък нямат.
лайк!
Публикувай отговор