разкъсано от толкова противоречия и събрано от егоизма си, равномерно и безмислено биещо като чистачките на предното стъкло миг след като дъжът е спрял
... а утре отново ще се смея...
формата на сърцето ми
формата на сърцето ми
just perfect
- Green Light
Re: формата на сърцето ми
Значи е спатия днес сърцето ти. А утре обратно купа. Върви си животаbead_ написа:разкъсано от толкова противоречия и събрано от егоизма си, равномерно и безмислено биещо като чистачките на предното стъкло миг след като дъжът е спрял
и както в белота
се боря да хвана ръка.
Но имам прозрение
(то няма значение),
че често печеля сълза
Така че, обаче-
не мога да плача,
навярно съм вече голям,
вървя си и локвите
просто прескачам.
Аз пътя отдавна го знам.
Поздрави, Бийд!
о, съвсем не е. но беше объркване и тъга. добре, че отмина...shshtt написа:ехааааа това си е стихотворение
знаеш ли, понякога постъпваме лошо. и дори да намерим оправдание, вътрешно в себе си знаем, че сме били страхливи, или егости, или подли и направо гадни! защото сте ми едновременно толкова близки и толкова далечни мога да си призная пред вас, че макар да се смятам да добра, щедра, справедлива (кой пък не го мисли за себе си!!!??) имам и лоши моменти. толкова е изненадващо, че чак се стряскам!
just perfect
Re: формата на сърцето ми
прекрасен поздрав. трогната съм! а този с картите... само му гледам виртуозните пръсти и си ги представям по гръбнака ми...Green Light написа:Значи е спатия днес сърцето ти. А утре обратно купа. Върви си животаbead_ написа:разкъсано от толкова противоречия и събрано от егоизма си, равномерно и безмислено биещо като чистачките на предното стъкло миг след като дъжът е спрял
и както в белота
се боря да хвана ръка.
Но имам прозрение
(то няма значение),
че често печеля сълза
Така че, обаче-
не мога да плача,
навярно съм вече голям,
вървя си и локвите
просто прескачам.
Аз пътя отдавна го знам.