............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 08:10, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Чаве, Ржевски,
Съжалявам, но не мога да помогна много. Едно време бяха 5 английски, 1 френска и 1 немска. Филко беше в немската с класна Василева (строга, но справедлива[unknown] написа:още един въпрос във връзка с с тази тема.
Нашите приятели са записали хлапето в 81-во у-ще. Благодаря за съвета.Следващият въпрос: При кой учител да го запишат, защото имат избор, а паралелките са седем?
Може би Лени ще помогне повече, защото нейното дете в момента учи там.
Мерси!4avdar4e написа:Съжалявам, но не мога да помогна много. Едно време бяха 5 английски, 1 френска и 1 немска. Филко беше в немската с класна Василева (строга, но справедлива[unknown] написа:още един въпрос във връзка с с тази тема.
Нашите приятели са записали хлапето в 81-во у-ще. Благодаря за съвета.Следващият въпрос: При кой учител да го запишат, защото имат избор, а паралелките са седем?
) Едната от английските паралелки се водеше от моя колежка от СУ, Ангелина, ама не й повня фамилията. Хлапетата много я обичаха. Тва е инфо отпреди 3-4 години обаче...
Може би Лени ще помогне повече, защото нейното дете в момента учи там.

- поручик Ржевски
Ами от времето кога аз съм завършил бая вода е изтекла... просто не знам какво да те посъветвам.[unknown] написа:още един въпрос във връзка с с тази тема.
И това, което ме посъветвахте ми беше от голяма полза. Благодаря още веднъж.поручик Ржевски написа:Ами от времето кога аз съм завършил бая вода е изтекла... просто не знам какво да те посъветвам.[unknown] написа:още един въпрос във връзка с с тази тема.