Цирк
Цирк
Напоследък се чуствам като жонгльор в цирка. Започнал съм лежерно с две топки. Хващам ритъма. Асистент(ката) ми подава трета топка, четвърта... Постепенно отново влизам в ритъм. Поотпускам се даже. И изведнъж забелязвам, че някои от топките не са топки, а ножове. За щастие не изпускам ритъма. Публиката остава с вчепетление, че това е част от номера... Тъкмо се поуспокоявам и виждам как още няколко ножа летят към мен. И един моторен трион. Темпото става все по-високо. Не знам колко още ще устискам. А публиката е раздвоена - част от тях искат да успея, друга част искат да видят кръв и отрязани пръсти по манежа. Засега държа, не се предавам. До кога ли?
Re: Цирк
Пробвай да почнеш да мяташ ножовете обратно към асистентката. Без да губиш ритъма.
Като патило ти го казвам, обаче пък това е от съветите, дето винаги щедро можеш да ги дадеш на някой друг...
Като патило ти го казвам, обаче пък това е от съветите, дето винаги щедро можеш да ги дадеш на някой друг...
Panta rhei...
Асистентката в случая е въображаема фигура. По-скоро предметите идват от различни посоки, появяват се нови, и така. При мятане обратно съществува риска да ти върнат предмета, че и нови да добавят. Изобще не е лесна работа :)Мнемозина написа:Пробвай да почнеш да мяташ ножовете обратно към асистентката. Без да губиш ритъма.
Ааа... тогава имам новина за теб: спешно ти трябва асистентка.Gaspode написа:
Асистентката в случая е въображаема фигура. По-скоро предметите идват от различни посоки, появяват се нови, и така. При мятане обратно съществува риска да ти върнат предмета, че и нови да добавят. Изобще не е лесна работа :)
Иначе те разбирам, де, и аз за това си похленчвам. Нещо се смахна светът. Ама все пак... опитвам да оставям някои от предметите ей така да ме подминат. Когато мога и които мога.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Споко, просто така стоят нещата...Мнемозина написа:Ааа... тогава имам новина за теб: спешно ти трябва асистентка.Gaspode написа:
Асистентката в случая е въображаема фигура. По-скоро предметите идват от различни посоки, появяват се нови, и така. При мятане обратно съществува риска да ти върнат предмета, че и нови да добавят. Изобще не е лесна работа :):lol::lol:
Иначе те разбирам, де, и аз за това си похленчвам. Нещо се смахна светът. Ама все пак... опитвам да оставям някои от предметите ей така да ме подминат. Когато мога и които мога.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
като четох ми се струва, че си се качил на въртележката, обаче (което е добре) в голяма степен контролираш движението йGaspode написа:Напоследък се чуствам като жонгльор в цирка...
ускорението е близо до граничното, но в рамките на допустимото за съоръжението хех
справяш се! зор, ама още не ти се е завило свят
който много работи, после и здраво разпуска или успява да съчетае нещата
друго си е като си кажеш, че скоро ще има гмуркания и да видиш как бързо ще ошеташ половината задачи
аз за едно цамбуркане на чудеса съм способна, та ти ли за по-екстремни преживявания
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Мда. Най-организирано работя като съм затрупан с работа. Иначе все намирам начин да отложа нещо за другата седмица :)holi_day написа: друго си е като си кажеш, че скоро ще има гмуркания и да видиш как бързо ще ошеташ половината задачи
аз за едно цамбуркане на чудеса съм способна, та ти ли за по-екстремни преживявания
А гмуркането си е начин - водата куршуми спира, та едни ножове ли няма да спре?
никой не ти е обещавал, че полигамията е леснаGaspode написа:Напоследък се чуствам като жонгльор в цирка. Започнал съм лежерно с две топки. Хващам ритъма. Асистент(ката) ми подава трета топка, четвърта... Постепенно отново влизам в ритъм. Поотпускам се даже. И изведнъж забелязвам, че някои от топките не са топки, а ножове. За щастие не изпускам ритъма. Публиката остава с вчепетление, че това е част от номера... Тъкмо се поуспокоявам и виждам как още няколко ножа летят към мен. И един моторен трион. Темпото става все по-високо. Не знам колко още ще устискам. А публиката е раздвоена - част от тях искат да успея, друга част искат да видят кръв и отрязани пръсти по манежа. Засега държа, не се предавам. До кога ли?
just perfect
Delegate or die
As simple as that.
Иначе - всички сми в цирка. Кои повече, кои по-малко... Но пък е по-добре от как го беше казал Паркинсън
Иначе - всички сми в цирка. Кои повече, кои по-малко... Но пък е по-добре от как го беше казал Паркинсън
А, тва го бях пропуснал. Уф, И това. Е не е лесно...bead_ написа: никой не ти е обещавал, че полигамията е лесна
Re: Delegate or die
Тва не беше ли болест неква бе?Remmivs написа:As simple as that.
Освен това тоя много неща е казал. Цяла книга имам в къщи. Някъде...
- Green Light
Бе добре звучиш, ОК си! Сега ти е момента и за един освежаващ ремонт.Gaspode написа:Напоследък се чуствам като жонгльор в цирка. Започнал съм лежерно с две топки. Хващам ритъма. Асистент(ката) ми подава трета топка, четвърта... Постепенно отново влизам в ритъм. Поотпускам се даже. И изведнъж забелязвам, че някои от топките не са топки, а ножове. За щастие не изпускам ритъма. Публиката остава с вчепетление, че това е част от номера... Тъкмо се поуспокоявам и виждам как още няколко ножа летят към мен. И един моторен трион. Темпото става все по-високо. Не знам колко още ще устискам. А публиката е раздвоена - част от тях искат да успея, друга част искат да видят кръв и отрязани пръсти по манежа. Засега държа, не се предавам. До кога ли?
С такива приятели врагове не ми трябват.Green Light написа: Бе добре звучиш, ОК си! Сега ти е момента и за един освежаващ ремонт.
- Green Light
И с други пак не ти трябват, мене ако питаш.Gaspode написа:С такива приятели врагове не ми трябват.Green Light написа: Бе добре звучиш, ОК си! Сега ти е момента и за един освежаващ ремонт.
Re: Delegate or die
Мне. Не беше. Е. Ама това е друго. В книгата. Има една глава. За мързела. Май и за гласуването. Имаше.Gaspode написа:Тва не беше ли болест неква бе?
Освен това тоя много неща е казал. Цяла книга имам в къщи. Някъде...