Световното, давайте прогнози
- Green Light
Световното, давайте прогнози
Давайте!
Довечера са
Бразилия: Хърватия - аз давам 1:0 (Бразилците ще са по- уплашени от хърватите)
Утре:
Мексико: Камерун 0:2 (Знам, не ми се карайте. Просто залагам на "пренавиването".)
Испания:Холандия 0:0 (Тва ще е скука)
Чили:Австралия 2:0 (Тук ако не бият чилийците, никъде няма да бият, така че ще е кървав мач)
Айде, оле, оле, оле!
Довечера са
Утре:
Мексико: Камерун 0:2 (Знам, не ми се карайте. Просто залагам на "пренавиването".)
Чили:Австралия 2:0 (Тук ако не бият чилийците, никъде няма да бият, така че ще е кървав мач)
Айде, оле, оле, оле!
Re: Световното, давайте прогнози
хърватияGreen Light написа:Давайте!
Довечера са
Утре:
Айде, оле, оле, оле!
мексико
испания
чили
just perfect
Равен (ма им помогнал съдията чух на Бразилия, сигурно Green го е подкупил начиbead_ написа: хърватия
мексико
испания
чили
Равен
Испания
Чили
- Green Light
Бейби на дузпата искаше да убие някого. До края с децата се пазехме да не произнасяме думата Бразилия. И виках за хърватите. Без да искам, така се получи отсамосебе си.Remmivs написа:Равен (ма им помогнал съдията чух на Бразилия, сигурно Green го е подкупил начиbead_ написа: хърватия
мексико
испания
чили)
Равен
Испания
Чили
- Green Light
Ти пък!? Чак пък "Хърватия"bead_ написа:хърватияGreen Light написа:Давайте!
Довечера са
Утре:
Айде, оле, оле, оле!
мексико
испания
чили
- Глас в пустиня
е, искаше ми се пък. ама тва не е като да тропна за една чанта фурлаGreen Light написа:
Ти пък!? Чак пък "Хърватия"
...на тва световно съм предимно за европейски отборчета
just perfect
- Green Light
- Green Light
До това първенство всички(целия свят) викаха за Бразилия. Сега и нататък - всички против! Отврат някаква. Щели да ги линчуват ако паднат, щели да сринат икономиката, стадионите щели да са празни, апокалипсиса щял да дойде.... Ами като не носят на бой да не играят, бе! Или поне световно да не организират.
- Green Light
Да, така е, сори! Обаче как да смятам при тоя дъжд. Международното положение също е много нестабилно, а се задава и газова криза, избори и минаване към един учебник по предмет. Еми много ми е тежко.Remmivs написа:тото
дори не знам познал ли съм
един мач не съм гледал още поради спецификата на седмицата
а и Грийн не смята кой какво колко
само вика за хърватите
- Green Light
Тънко познаване, от тънък познавач.Мнемозина написа:Абе винаги съм се чудела тайно и чак сега ми идва наум да питам: вие тия прогнози как ги правите - поради тънко познаване на състоянията и подготовката на отборите или като както се познават числата от тотото?
За Бийд ми е ясно, че става въпрос за чанта.
Много ясно!
- Green Light
Ами с Аржентина? Алеле леле. Ще има отказали се съдии, според мен. Аз да съм и да ме питат искаш ли да свириш Бразилия- Аржентина, веднага се отказвам. Аз не съм съдия, ще кажа, бъркате ме с брат ми, аз съм водопроводчик тука, е тая батерия капе.Kent написа:ку се срещнат с бундестима или с ингилизите съдията ще трябва да е
.................3D извънземен порцеланов растителен гей с тъжни очи и с брада естествено
- Green Light
Вибрация- Здрасти, бе! Можеш ли да говориш?
Не- шепна- сори, шти върна обаждане.
след час
Опа- викам! Казвай сега!
Бе за малко да се събереме класа, почти стана организацията, обаче егати мача 4:0, братче, не мога да ви събера. Ти не можеш да говориш, Краси не вдига, Змея прегракнал, Албанеца на заведение.... Ти къде беше?
...
Никога не ходете на театър по време на световно. Невъзможно е да обясните къде сте били!
след час
Опа- викам! Казвай сега!
Бе за малко да се събереме класа, почти стана организацията, обаче егати мача 4:0, братче, не мога да ви събера. Ти не можеш да говориш, Краси не вдига, Змея прегракнал, Албанеца на заведение.... Ти къде беше?
...
Никога не ходете на театър по време на световно. Невъзможно е да обясните къде сте били!
софия моно? да, прав си, не казвай... шти излезе лошо имеGreen Light написа:Вибрация- Здрасти, бе! Можеш ли да говориш?
след час
Опа- викам! Казвай сега!
...
just perfect
- Piqndurnik
- Green Light
OFF
OFFPiqndurnik написа:Вчера в Испания излязла карикатура, на която новият крал Филип казва:Gaspode написа:Испания е аут...
- Благодаря ви момчета, че си идвате навреме за коронацията ми.
Пияндурник, дай торент линк към някой готин/ смешен немскоговорящ сериал!
- Piqndurnik
Re: OFF
Представа си нямам.Green Light написа: OFF
Пияндурник, дай торент линк към някой готин/ смешен немскоговорящ сериал!
Наздраве 
- Глас в пустиня
Последно промяна от Kent на 14.07.14, 17:00, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.