Теория на коспирацията

Все същите
Аватар
itcome

Теория на коспирацията

Мнение от itcome »

На стената ми във Фейсбук все по често изкачат мнения на хора, последователи на една или друга конспиративна теория.

Едни вярват че следите на самолетите, носят смъртоносни химикали или вируси, други че съществува план за затриването на Българите, трети че банда зли кокошки искат да изпият бирата им, докато са разсеяни.

Коя ви е любимата конспирация и какво е отношението ви към тези теории?

М?
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Харпата? :)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Green Light

Re: Теория на коспирацията

Мнение от Green Light »

itcome написа:На стената ми във Фейсбук все по често изкачат мнения на хора, последователи на една или друга конспиративна теория.

Едни вярват че следите на самолетите, носят смъртоносни химикали или вируси, други че съществува план за затриването на Българите, трети че банда зли кокошки искат да изпият бирата им, докато са разсеяни.

Коя ви е любимата конспирация и какво е отношението ви към тези теории?

М?
Че психопати управляват големите важни корпорации, институции и света. Искам да кажа в медицинския смисъл на думата, а не употребена като обида. Има едно конспиративно филмче по темата, много го обичам.
И за царичината дупка все се каня да поровя, но не защото ми е любимо или нещо, ами понеже нищо не знам. Използвам ч като нарицателно, но нямам идея каква е работата там.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Green Light написа:
itcome написа:...

М?
Че психопати управляват големите важни корпорации, институции и света. Искам да кажа в медицинския смисъл на думата, а не употребена като обида. Има едно конспиративно филмче по темата, много го обичам.
И за царичината дупка все се каня да поровя, но не защото ми е любимо или нещо, ами понеже нищо не знам. Използвам ч като нарицателно, но нямам идея каква е работата там.
Грийн аз бях преди две седмици в Розмонд. Ако знаеш от един потулен в мистерии инцидент, хамериканците що пари правят. Понички, картички, значки и музики - всико е на извънземни...

Кое е филнчето?
Харпата, като не го настроят и малко кофти става... в Америка най-сушавата година- тук ни удави. :)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

itcome написа:
Green Light написа:
itcome написа:...

М?
Грийн аз бях преди две седмици в Розмонд. Ако знаеш от един потулен в мистерии инцидент, хамериканците що пари правят. Понички, картички, значки и музики - всико е на извънземни...

Кое е филнчето?
Харпата, като не го настроят и малко кофти става... в Америка най-сушавата година- тук ни удави. :)
https://www.youtube.com/watch?v=TWrqR_-04Uw

не е лошо.
Какъв е тоя харпа?
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Кърти, чисти, извозва...
Публикувай отговор