моите фаворити [usmihvam se]
приятно
ПП* и спешъл тенкс на Звеневи, че ги пусна тук преди време
ППП* събота ще се скъсам от гласуване
Дай мейл - доставяме всичко! По мейлаПипилота Шантиклер написа:нямам слушалки мамка му!
много са ми любими, довечера ще ги чуя

ПП: скромния принос на нашто фемили е към 20-ина гласа
Победител в конкурса “Българската песен в Евровизия 2007” стана песента "Вода"
24 февруари 2007 | 22:15 | Агенция "Фокус"
София. Победител в тазгодишния финален кръг на конкурса “Българската песен в Евровизия 2007”, излъчван пряко по БНТ, стана песента “Вода” на Елица и Стоян Янкулов, като получи 31376 гласа.
Супер! Най-сетне! Ако не спечелим Евровизията , поне ще имаме очи да погледнем целия свят- нещо хем автентично, хем с модерен прочит!Dark_ написа:yes, yes, yes:-):-):-):-)
София. Победител в тазгодишния финален кръг на конкурса “Българската песен в Евровизия 2007”, излъчван пряко по БНТ, стана песента “Вода” на Елица и Стоян Янкулов, като получи 31376 гласа.
страшно се кефим
ППП/ и спешъл тенкс на Чавдарче с много целувки за инфото за гласуването и извиненя, че я събудих. ще имам да я черпя
Мерси! Верно, че съм го слушал! Прилича ми на техно с наплескани народни мотиви и то от тоя род, който не ми харесва особено. Успех, де! Все трябва да има и такива, които не ги харесват, нали[unknown] написа:Вода
Да ти кажа, според мен, от всички парчета-кандидати, тва е най- стойностното. И то заради народните мотиви, естествено. Явно и наш'те се усещат вече какво се харчи на запад. Не съм тръгнал да гласувам, щото тая работа /с гласуването/ нечитава ми се види. Просто е много добър /и лесен/ начин за печелене на пари. Не есемесите определят победителя, но съм доволен, че тази песен е спечелила.Green Light написа:Мерси! Верно, че съм го слушал! Прилича ми на техно с наплескани народни мотиви и то от тоя род, който не ми харесва особено. Успех, де! Все трябва да има и такива, които не ги харесват, нали[unknown] написа:Вода

Мисля, че това беше най-достойната песен! Дано да успеят поне да впечатлят преситените европейци...Dark_ написа:yes, yes, yes:-):-):-):-)
страшно се кефим
ППП/ и спешъл тенкс на Чавдарче с много целувки за инфото за гласуването и извиненя, че я събудих. ще имам да я черпя
защо?pocti_bezobidna написа:Онямях направо!
Какво правят Елица и Стунджи на тоя конкурс за блудкажи?
Ами според харесването и квалификациите. Чудно кой би казал "гола вода"? Някой, който ги харесва ли?4avdar4e написа:Грийн, недей така, това че на теб не ти харесват не ти дава правото на такива квалификации. Всеки не харесва нещо и харесва друго, но лепенето на етикети (както не веднъж съм казвала) е грозно..Green Light написа:ама песните са гола вода. Зор да сме оригинални, надуха ми главата
Ами те са съвсем друго ниво.Пипилота Шантиклер написа:защо?pocti_bezobidna написа:Онямях направо!
това е просто една голяма сцена, конкурс с огромна аудитория
ако някой търси начин да излезе от зоната на здрача това е мястото
прекрасни са елица и стоян
гласувах, но със свито сърце очаквах как някой друг ще спечели - много съм подценявала народа явно
страшно се изкефихме в къщи
каквото и да се случи на тази евровизия, за първи път имаме сериозна заявка за успех
гордея се, че ще ни представляват и искам всички да ги чуят
а пък ако спечеляяяят....ех, ех, ех!
абе чак толкоз популярни не са ощепочти безобидна написа:Ами те са съвсем друго ниво.Пипилота Шантиклер написа:защо?pocti_bezobidna написа:Онямях направо!
това е просто една голяма сцена, конкурс с огромна аудитория
ако някой търси начин да излезе от зоната на здрача това е мястото
прекрасни са елица и стоян
гласувах, но със свито сърце очаквах как някой друг ще спечели - много съм подценявала народа явно
страшно се изкефихме в къщи
каквото и да се случи на тази евровизия, за първи път имаме сериозна заявка за успех
гордея се, че ще ни представляват и искам всички да ги чуят
а пък ако спечеляяяят....ех, ех, ех!
Свирят с Ибряма и Балканските коне,
достатъчно популярни са за да имат необходимост от "голяма сцена".
Миналата година гледах Евровизията - международния конкурс - ми то пълна скръб...
По принцип предпочитам класически фолклор, и на мен ми идват твърде авангардни. Ръжевски беше споменал нещо за негърско-джаз-маймунски ритъм, който съсипва красотата на фолклора, но според мен това е начина музиката да стане лесно смилаема и слушана от повече хора. В интерес на истината ми харесаха няколко парчета, много ми пасна "Еуфория", тия барабани,...тия ритми,...направо ме удря тока...харесва ми.Green Light написа:Ами според харесването и квалификациите. Чудно кой би казал "гола вода"? Някой, който ги харесва ли?4avdar4e написа:Грийн, недей така, това че на теб не ти харесват не ти дава правото на такива квалификации. Всеки не харесва нещо и харесва друго, но лепенето на етикети (както не веднъж съм казвала) е грозно..Green Light написа:ама песните са гола вода. Зор да сме оригинални, надуха ми главата
Етикет, според мене е "глупав", "банален", "некадърен" - аз си го мисля, но понеже, нали възпитание и зъб няма да обеля
е не, Боев, не съм съгласнаБоЕВ написа:По принцип предпочитам класически фолклор, и на мен ми идват твърде авангардни. Ръжевски беше споменал нещо за негърско-джаз-маймунски ритъм, който съсипва красотата на фолклора, но според мен това е начина музиката да стане лесно смилаема и слушана от повече хора. В интерес на истината ми харесаха няколко парчета, много ми пасна "Еуфория", тия барабани,...тия ритми,...направо ме удря тока...харесва ми.Green Light написа:Ами според харесването и квалификациите. Чудно кой би казал "гола вода"? Някой, който ги харесва ли?4avdar4e написа:Грийн, недей така, това че на теб не ти харесват не ти дава правото на такива квалификации. Всеки не харесва нещо и харесва друго, но лепенето на етикети (както не веднъж съм казвала) е грозно..Green Light написа:ама песните са гола вода. Зор да сме оригинални, надуха ми главата
Етикет, според мене е "глупав", "банален", "некадърен" - аз си го мисля, но понеже, нали възпитание и зъб няма да обеля
Имам едно притеснение относно конкурса...страхувам се да не стане - вече видяно. Руслана покори публиката с подобен танц и див ритъм преди време,...ами ако сме закъснели,...ами ако го сметнат за имитация, подражаване...
Не, не. За мен това е смъкване на нивото.Пипилота Шантиклер написа: абе чак толкоз популярни не са още
мисля, че е нормално да се представяме с най-доброто
а те са и слушаеми за по-широк кръг хора, което е рядкост
музиката им е здрав отпор на чалгата
против съм да се препокрива и поощрява представата, че ориенталската и българската народна са една и съща музика. Не е така. Но малко хора могат да преведат фолклора на съвременен език, без да го осакатят до неузнаваемост.
освен така и политическия момент е удобен - нали трябва да се представим в балната зала все пак:-)
Харесаха ми!Dark(Angel) написа:пускам тук, dа чуете и видите *Вода* тук http://www.youtube.com/watch?v=xTP9Ysl6yKA
моите фаворити [usmihvam se]
приятно
ПП* и спешъл тенкс на Звеневи, че ги пусна тук преди време
ППП* събота ще се скъсам от гласуване
нда, радвам се че нямам твоя вкус, по-точно направо съм щастлива. нещата които ти харесваш са гола водаGreen Light написа: Ами според харесването и квалификациите. Чудно кой би казал "гола вода"? Някой, който ги харесва ли?
Нещо не разбирам: Що той да е виновен, че детенцето му си е счупило крака? Сори, че се бъркам, ама нали публично го обсъждате, а не на бележки, та да попитам...Dark_ написа:относно "гола вода" - аз съм добра душа и няма да си отворя устата - не е необходимо да страда семейството ти
ПП/ всъщност, леката ми неприязън към теб датира от време оно - като ти грозно се изфука как ще ходиш да караш ски на Банско и детенцето ти се върна със счупен крак. Тогава ми се искаше да се пресегна през виртуалния ефир и да те ударя с нещо тежко
ППП/ .

Пак не разбирам.Remmivs написа:какво те учудва, незнайни. Ти все пак си доктор.

PMS[unknown] написа:Пак не разбирам.Remmivs написа:какво те учудва, незнайни. Ти все пак си доктор.
Аз я разбирам. Не, той не е виновен, просто тогава се получи така, че беше голямо разказване, подготовка, да не кажа фукане, че ще ходи. После - това... Кофти работа, но разбирам какво иска да каже Дарки, сори, че не мога да го обясня по-добре. Нали се сещаш: да повикаш сам злото...[unknown] написа: Нещо не разбирам: Що той да е виновен, че детенцето му си е счупило крака? Сори, че се бъркам, ама нали публично го обсъждате, а не на бележки, та да попитам...
а бележки - какви бележки, нали Сър Администратор ще ме плесне веднага през пръстите ако напиша нещо на някой от двора[unknown] написа: Нещо не разбирам: Що той да е виновен, че детенцето му си е счупило крака? Сори, че се бъркам, ама нали публично го обсъждате, а не на бележки, та да попитам...
това аз, лично и персонално съм Даркpocti_bezobidna написа:И аз почти нищо не разбрах.
Но това не е Дарки - това първо и поста е изключително грозен.
Що за реторика, гостенино?
Дразни те това, че някой ходи на Банско, да?
Сега разбирам.Dark_ написа:а бележки - какви бележки, нали Сър Администратор ще ме плесне веднага през пръстите ако напиша нещо на някой от двора[unknown] написа: Нещо не разбирам: Що той да е виновен, че детенцето му си е счупило крака? Сори, че се бъркам, ама нали публично го обсъждате, а не на бележки, та да попитам...
тогава, тогава го помня - похвали се той, нещо от сорта "е, завиждайте бе, аз отивам на ски, ще летя по белите писти и ще пийвам по механите... Завиждайтееее" - стана ми странно, помислих си, че това ще го прочетат десетки хора и все някой ще завиди и после забравих. и след няколко дена човека съобщи че детенце със счупен крак се приббрало. Вярваш ли Незнайни, но като го прочетох си казах, че някой много е завидял...
вероятно повечето от Вас ще намерят това суеверие смешно

Хех, относно хвалбите не знам, всъщност знам кой е по-голям самохвалко.4avdar4e написа:Аз я разбирам. Не, той не е виновен, просто тогава се получи така, че беше голямо разказване, подготовка, да не кажа фукане, че ще ходи. После - това... Кофти работа, но разбирам какво иска да каже Дарки, сори, че не мога да го обясня по-добре. Нали се сещаш: да повикаш сам злото...[unknown] написа: Нещо не разбирам: Що той да е виновен, че детенцето му си е счупило крака? Сори, че се бъркам, ама нали публично го обсъждате, а не на бележки, та да попитам...