Една успешна година завършва

Все същите
Аватар
Green Light

Една успешна година завършва

Мнение от Green Light »

Една успешна година завършва! Приемам поздравления и салюти. Е салюти може да няма, понеже се стрескам от силни звуци. Не ги обичам. В къщи Бейби и децата ходят бавно и на пръсти. Еми да се съобразяват в края на краищата с успехите на Главата на тва семейство! Не обичам даже и средно-силни звуци или изобщо нещо неочаквано. Един човек наскоро на един паркинг ми каза господине докато отварях вратата на колата и аз приклекнах от шока. Така ли се казва господине на хората?!
Не мога много хубаво да си връзвам обувките от нерви, няма нощ, да не се събуждам и после да не мога да заспя до сутринта, но пък успех ли е да го опишеш.
В банковата ми сметка има 120 лева, задълженията ми са амнайсе хиляди, не амнадесет са. Даже, всъщност... но това изобщо не може да ме впечтли, защото имам успех, а успешният човек е господар на положението.
Тези от познатите ми, които все още ми говорят, внимателно ме наблюдават когато са в една стая с мен и гледат да не ми застават с гръб. Сума народ въобще не ми вдига телефона. Опитвал съм по всяко време на деня. В широкото понятие на думата. Но повечето все още ми отговарят.
Сега чакам мейл. Седя си най- спокойно и късам на малки парченца един стар календар. Или визитка ли е това, не се различава вече. Сигурно не е нищо важно. Прегризал съм и кабелчето на слушалките, преди малко видях, не съм се усетил въобще. Много важно, един успешен човек, може да си купи едни слушалки, какво толкова.
Успешен човек, седи на успешното си бюро, пред успешния си компютър, в края на тази успешна година!
Аватар
holi_day

Re: Една успешна година завършва

Мнение от holi_day »

никой не е писал по темата, щото не си пуснал пълната версия, а някакъв цензуриран вариант
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

хакнах компа на грийн... колко му беше и измъкнах пълния вариант
Green Light написа:Една успешна година завършва! Приемам поздравления и салати. Е, салати може да няма, може само плата с мезета! И хубаво уиски! Музика? И музика. - Блъфирам, че се стрескам от силни звуци и Не ги обичам. В къщи Бейби и децата ходят бавно и на пръсти и ми угаждат, угаждат. Аз се разтапям от кеф, но не го показвам. Еми да се съобразяват в края на краищата с успехите на Главата на тва семейство! Не обичам да ми правят скромни жестове, само в размер "мега". Приемам добре и средно-силни звуци или изобщо нещо неочаквано. Един човек наскоро на един паркинг ми каза господине докато отварях вратата на колата и аз приклекнах от шока. Така ли се казва господине на хората?! Ами да ми казват уважително и прехласнато "Шефе!" с добавка съответния поглед!
Не мога много хубаво да си връзвам обувките от нерви, няма нощ, да не се събуждам и после да не мога да заспя до сутринта, но пък успех ли е да го опишеш. Кофти спя с вързани китки, умаляват ми ръцете просто. Хваля се, не се оплаквам! Споко! Така един път с таблата на леглото се наложи да пристигна на работа. Ключът бе изчезнал... Мани... Не бе голям резил, но още се помни.
Данъчните ги метнах пак. В банковата ми сметка има 120 лева, задълженията ми са амнайсе хиляди, не амнадесет са. Даже, всъщност... но това изобщо не може да ме впечатли, защото имам успех, а успешният човек е господар на положението.
Тези от познатите ми, които все още ми говорят, внимателно ме наблюдават когато са в една стая с мен и гледат да не ми застават с гръб. Сума народ въобще не ми вдига телефона. Опитвал съм по всяко време на деня. В широкото понятие на думата. Но повечето все още ми отговарят. А с някои си говорим телепатично. Открай време.
Сега чакам мейл и няколко банкови превода. Седя си най- спокойно и късам на малки парченца един стар календар, за да залича следите. Или визитка ли е това, дано не се различава вече. Сигурно не е нищо важно. Прегризал съм и кабелчето на слушалките, преди малко видях, не съм се усетил въобще. Много важно, един успешен човек, може да си купи едни слушалки, какво толкова. Ще избера модел с яко уплътняване, щото така и така ги ползвам за шумозаглушители.
Успешен човек, седи на успешното си бюро, пред успешния си компютър, в края на тази успешна година!
И преди поредица на успешни години!
Имам планове, Това е важното! Успехите са само задължителна част от тях!
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

holi_day написа:хакнах компа на грийн... колко му беше и измъкнах пълния вариант
A!
Отговор!
Отговоооор!
:-)

Значи, само преди две седмици да ми беше написала че нещо си ми нпаравила на компютъра, направо щеше да видиш как ми избива пяна на устата. Не се шегувам, щеше да се стича от постинга ми.
Лаптопа ми отказа в най- най- момента, на най- най- напрежение, когато най- нали... бе сещай се. Не подозирах, сигурен бях, че е саботаж. Тия, викам си, се усетиха каква мощ и потенциал съм и решиха да ме ликвидират. По едно време се усетих, че не мога да говоря нормално от нерви и ми мина през ума дали да не отида до Пирогов за всеки случай.
Ама се размина.

Иначе си права, така е всичко.
Имам и планове, и мечти. Успехите са част от плановете, а част от мечтите са тъп нож, трион и бодлива тел, вместо въже.

Хепи Холидейс
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

победите не учат на нищо
даже развалят
разстягаш се
значи растеш
наздраве
:wine:

да изпратим тази година с една моя много любима песен дето ти пасва на темата :blum:

ама на краля

https://www.youtube.com/watch?v=PP8HO9TGkbw
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:...
Я па тоя!
В края на годината не се правят равносметки, само си разваля човек празниците. :lol:
Празниците освен това може да се развалят от прекалено празнуване, уморява се човек така.

По празниците човек трябва да мисли дали се пише "мас" или "маз" и ако е "мас", маСлините постни ли са или не. :lol::lol::lol:
Panta rhei...
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Всичко зависи от това как мериш успехите. И кога. Годината, все пак, едва започна :bigsmile:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Vetinari resumed his seat. 'Mister Lipwig, the world lives between those who say it cannot be done and those who say that it can. And in my experience, those who say it can be done are usually telling the truth. It's just a matter of thinking creatively. ... Now, don't let me detain you.'*
И въпрос на мотивация също, бих казал аз, а Ветинари би го премълчал многозначително :grin:
Старт тинкинг, май френд :)

* Ич не ме бива по преводите, ама ще се пробвам:
Ветинари седна на мястото си. "Господин Ментелик, светът живее между тези, които казват, че нещо не може да бъде направено, и тези, които казват, че може. И според моят опит, тези, които казват, че може, обикновено казват истината. Всичко е само въпрос на изобретателно мислене. ... А сега не ми позволявайте да Ви задържам повече." **

** Цитатът е от "Изпусни парата" :grin:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Публикувай отговор