https://www.youtube.com/watch?v=As89OKUAX3U
Спомних си га и аз рецитирах така :)
За лошия Рейгън...
Младежки пориви 2016
Младежки пориви 2016
Кърти, чисти, извозва...
- Green Light
Re: Младежки пориви 2016
itcome написа:https://www.youtube.com/watch?v=As89OKUAX3U
Спомних си га и аз рецитирах така :)
За лошия Рейгън...
Мой президент предупреждал тебя, но твои СМИ пререиначали, лгли и сгустали краски.
Еми горките. Не е смешно, горките руснаци.
Вчера беше годишнина от рождението на Висоцки.
Есть телевизор - подайте трибуну,-
Так проору - разнесется на мили!
Он - не окно, я в окно и не плюну,-
Мне будто дверь в целый мир прорубили.
Сигурно клипчето е насочено към украинците с които искат да живеят мирно ама без едни територии. Към грузинците... и към още други републики наоколо.
Искат сигурно да живеят в мир с Прибалтика... за които един приближен на мой президент викаше, да си ги приберат, ако нам какво си...
Може би младежите говорят и на турците... нищо че им летят с бойни самолети над териториите и някакви с РПГ та са на мостика на корабите на Босфора.
Разбира се... може и да е директно обръщение към финците...
Искат сигурно да живеят в мир с Прибалтика... за които един приближен на мой президент викаше, да си ги приберат, ако нам какво си...
Може би младежите говорят и на турците... нищо че им летят с бойни самолети над териториите и някакви с РПГ та са на мостика на корабите на Босфора.
Разбира се... може и да е директно обръщение към финците...
Кърти, чисти, извозва...
- Green Light
Ами верни неща казват- руские не хотят войни. Има и инсинуации например за западните СМИ, но любопитно ти, например би ли се сетил да се обръщаш към руския народ за да обясняваш, че не искаш война, че си миролюбив и искаш да живееш в мир. Ако някой ти говори, че те мразят и се страхуват от теб и заради това ти пречат да живееш богато - да, но на теб едва ли някой ти говори това. Ти по- скоро чуваш обратното- "как можахме да влезем в тъпанарското нато и още по- тъпанарския ес", "колко сме смотани, колко сме зле, сами си пречим и т.н."Gaspode написа:Ако махнем патоса, "мой президент" и прочее, нещо невярно ли казват?
Чии СМИ, според теб, техните или нашите "промиват мозъци"
Има съвсем нов филм на ББС за Путин. Интересен е.
Чии СМИ промиват мозъци е отговор, не е въпрос. Каква друга роля имат СМИ-тата, освен да промиват мозъци?
Раша в момента е демонизирана целенасочено. Оказа се, че двуполюсния модел е имал предимства, най-вече с това, че "врагът не спи" е супер удобно оправдание за всичко. След разпадането на този модел, без ясен външен враг, нещата станаха по-трудни. Раша в момента отново е супер удобна за тази роля, определено не без свое участие, съгласен съм.
От друга страна, хората си гледат интересите. Рашъните имам изнапредвид. А "ЕС и цялата демократична общност" са супер двулични и прилагат без никакви угризения двоен стандарт.
Сал ние нямаме свои национални интереси и се люшкаме като махало напред-назад.
Дай линк към филма на ББЦ. Излизат кви ле не неща при търсене...
Раша в момента е демонизирана целенасочено. Оказа се, че двуполюсния модел е имал предимства, най-вече с това, че "врагът не спи" е супер удобно оправдание за всичко. След разпадането на този модел, без ясен външен враг, нещата станаха по-трудни. Раша в момента отново е супер удобна за тази роля, определено не без свое участие, съгласен съм.
От друга страна, хората си гледат интересите. Рашъните имам изнапредвид. А "ЕС и цялата демократична общност" са супер двулични и прилагат без никакви угризения двоен стандарт.
- Green Light
Сългасен за всичко. Умря спора.Gaspode написа:Чии СМИ промиват мозъци е отговор, не е въпрос. Каква друга роля имат СМИ-тата, освен да промиват мозъци?
BBC Putin's Secret Riches Тайные богатства Путина
Взимам си думите назадGreen Light написа:Сългасен за всичко. Умря спора.Gaspode написа:Чии СМИ промиват мозъци е отговор, не е въпрос. Каква друга роля имат СМИ-тата, освен да промиват мозъци?
BBC Putin's Secret Riches Тайные богатства Путина
Дай да поспорим още малце