Земята отвъд
- Green Light
Земята отвъд
"Земята отвъд" е фентъзи поредица*, която описва нова десета** планета скрита от нас зад Слънцето. Заради еднаквата си маса и орбита със Земята, тя не вляе на другите небесни тела така, че да може да бъде открита по техните орбити. Героите на поредицата могат да се пренасят между Земята и Отвъд, и попадат в ситуации на средноивековието с полуголи мадами обечени с кожени каишки. И други неща без значение.
И воала:
Нова неизвестна голяма планета в Слънчевата система
*в бг превод от Ремиус
**или девета според модерното схващане, че Плутон не е планета
И воала:
Нова неизвестна голяма планета в Слънчевата система
*в бг превод от Ремиус
**или девета според модерното схващане, че Плутон не е планета
- Piqndurnik
Re: Земята отвъд
Ако Плутон продължаваше да е планета, тази трябва да е поне двадесета - в последно време бая ледени камъни откриха, дето се шматкат по тоя край. Някои са даже по-големи от Плутон.Green Light написа: **или девета според модерното схващане, че Плутон не е планета
Наздраве 
- Green Light
Бе де да знам. Мен си ми е терсене.Piqndurnik написа:Ако Плутон продължаваше да е планета, тази трябва да е поне двадесета - в последно време бая ледени камъни откриха, дето се шматкат по тоя край. Някои са даже по-големи от Плутон.Green Light написа: **или девета според модерното схващане, че Плутон не е планета
За Меркурий тогава кво да кажем? Той не беше ли по- малък?
Далеч от очите, далеч от сърцето :)Green Light написа:
Бе де да знам. Мен си ми е терсене.
За Меркурий тогава кво да кажем? Той не беше ли по- малък?
По- голям е Меркурия.
Кърти, чисти, извозва...
- Green Light
- windcolours
по едно време не реабилитираха ли Плутон? Или съм чела някой от жълтите псевдо-научни вестници?
Последно промяна от windcolours на 26.01.16, 00:12, променено общо 1 път.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- windcolours
- Green Light
Ми не знам дали си казала, то ти самата ако не помниш, кой друг ще ти се грижи за какво си казала и какво не си. Записвай си в края на краищата.Мнемозина написа:Ииии, казах ли ви да не пропускате "Гранд хотел Будапеща"?
Аз го гледах, де. Приятно много. На фона на грандоманските холивудски излагации на 2015та, припомнянето на този род филми е направо светлина в мрака.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И от какво, че не става ясно?Green Light написа:
Бе де да знам. Мен си ми е терсене.
От това, че там има полу голи мадами само по каишки, ли? Странно....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.