За новините и телевизиите въобще няма какво да споменавам- поглеждаш и получаваш депресията направо венозно- с депресарска медицинска система някаква. Естествено, че никой вече не гледа телевизия, а и вестниците от всякакво естество издъхват в мъки по същата причина. Не искам черни новини. Последен пристан на електронната ни душа е фейсбук, да се свети името му. Там, обаче десетки емигрирали приятели един през друг описват смешната жалка България за сметка на великолепието и здравия разум навън. Как ние тук чакаме да променим нещата с гласуване за едни и същи и така нататък. Също така има и неизменен брой 5-6 дневно споделяния за плана за унищожаване чрез емиграция или чрез циганите със и без бурки... ислямска държава и Путин- къде без него.
Аз все пак, от около три месеца, се научих, че мога да отбелязвам какво искам да виждам и какво не. Супер! Отрязах емигрантите. Черногледите, хейтърите. Расистите(и негрите), националистите, русофилите и русофобите, политиканите, пролетари, седесари, еколози, икономически анализатори и борците за човешките права.
Днес се сетих за това, като се поуморих, и ми стана много приятно. Потрих ръце. Я чакай, викам си, да вдигна поглед и да позяпам фейсбук. И верно- готина купонджийска група се гмурка на Малдивите, един приятел снима палми в Индия, друг - разцъфнало алое в Палермо, кръщене в Родопите, предстоящо бънжи, делтапланериски снимки на красив фон, потни бири § горещ плаж, фонтан пред красива сграда в Австралия...
А на мен ми е студено, имам планина от задачи, боли ме главата и подсмърчам!
Някой знае ли как да върна черногледите хейтъри пак обратно?
Депресарски електронности
- Green Light
- Green Light
Re: Депресарски електронности
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Re: Депресарски електронности
Докарай ги тука.Green Light написа: ...
Някой знае ли как да върна черногледите хейтъри пак обратно?
Panta rhei...
A distraught man approached the Zen master. "Please, Master, I feel lost, desperate. I don't know who I am. Please, show me my true self!" But the teacher just looked away without responding. The man began to plead and beg, but still the master gave no reply. Finally giving up in frustration, the man turned to leave. At that moment the master called out to him by name. "Yes!" the man said as he spun back around. "There it is!" exclaimed the master.