А така става, когато човек не се поглежда редовно в огледалото:
БоЕВ, я горе главата!
СтраотнОStranniche написа:Един напет, гласовит приятел.
БоЕВ, я горе главата!

Тая птица, дето си я снимала- не е БоЕВ! БоЕВ е черен гарван, той се е представял в клуба.Stranniche написа:Един напет, гласовит приятел.
БоЕВ, я горе главата!

Чудесни!Stranniche написа:Един напет, гласовит приятел.
Ей, помниш куче, помниш!:blum: Безмалко вчера да метна една истинска, ама ме досрамя, щерката ме е снимала с мобилния...край, викам си, хептен ще уплаша народа. Ама така става то, обикновено съм от другата страна на фотоапарата.[unknown] написа: Тая птица, дето си я снимала- не е БоЕВ! БоЕВ е черен гарван, той се е представял в клуба.![]()
Питай го, той ще ти каже. Имаше и тема, ама не ми се рови, че беше в дира...
Не ти позволявам израза "ако позволиш"БоЕВ написа:
снимах теменужки...и ако позволиш, мога да ги пусна тук.
Тез банани се пържат и стават ммммммммммммм страОтниfrisky lioness написа: Так ми се доядоха банани...Нищо, че са залени
БоЕВ написа:Къде тва?:shocked:B-52 написа:Боев, сега след като те видях
И аз не съм те виждал на живо но предполагам че не си като тези на снимките и затова да бяга човека[unknown] написа: Тая птица, дето си я снимала- не е БоЕВ! БоЕВ е черен гарван, той се е представял в клуба.

Срещал съм се само веднъж с човек от клуба, но той почти вече не пише тук.Stranniche написа:Упс! Пуснах тази тема, защото се чудех как да повдигна настроението на БоЕВ.
Никога не съм го виждала в реалния живот. Всяка прилика с лица и действителни птици е случайна.
Ти да не цитираш моя треньор? Ама де с ама де...frisky lioness написа:СтраотнОStranniche написа:Един напет, гласовит приятел.
БоЕВ, я горе главата!:winkw:
Так ми се доядоха банани...Нищо, че са залени
Ами като го показваха по ТВ-то три месеца всяка вечер, как няма да еELBI написа: Ти да не цитираш моя треньор? Ама де с ама де...
Оня ден му казах, че е станал пословичен в цяла София. Явно е в цяла България![]()
На мястото където пътя се стеснява и започва да лъкътуши между дърветата, ме посрещнаха Каваците, бели тополи, слънцето ги беше огряло по особен начин и стояха като сребърни.Stranniche написа: Чакам теменужки!![]()

Това са хората "слонове", досега никой не е снимал жените които живеят с тах. При тях е много важно да си вържат атрибутите с въженце през кръста, иначе ги удрят през коленете и им пречат да тичат.B-52 написа:
И аз не съм те виждал на живо но предполагам че не си като тези на снимките и затова да бяга човека:rotfl24:
Благодаря ти!БоЕВ написа: Лека и ползотворна седмица! Животът е хубав, животът е магия.
Ей >ТУК<, има много и най-различни пролетни цветя, пускал съм ги по различен повод и в различни теми.vyara написа:Благодаря ти!БоЕВ написа: Лека и ползотворна седмица! Животът е хубав, животът е магия.
Пробвах и трите как изглеждат на десктопа ми и най-добре стои тази беличката срамежлива теменужка мила дружка и си я оставих.
Наистина е магия, Боев.
Боже:blink::shocked: Ти говориш за война. Нали съм ти казвала как съм го молила да се запишем в някой клуб за да учим салса или некво друго латино...Отговорът беше НЕ. Предложих и на един приятел и той НЕ. Ми викам си аз как да ходя сама, като тези танци се танцуват по двойки. Приятелят ми подари книжка:blink::? Дори си свалих и подходяща музика, ама само с четене и слушане на музика не става:( Няма дух.... Предлагах дори и на син ми, да идва с мен, та да ми партнира, ама той.....сигурно му се виждам дърта или той е още малък. Не го влечат такива работиELBI написа:
Ти га ще се включиш в групата дансещи. С г-н Фрисков, разбира се!!!

Снимките ти наистина са магически! Особено вторатаБоЕВ написа:На мястото където пътя се стеснява и започва да лъкътуши между дърветата, ме посрещнаха Каваците, бели тополи, слънцето ги беше огряло по особен начин и стояха като сребърни.Stranniche написа: Чакам теменужки!![]()
След кратък преход, навлязох в липовата гора.
Там на завет, скрити до стволовете на дърветата се бяха скрили теменужките.
Синя...
и бяла теменужка.
И там, между телата на дърветата разбрах...земята е бременна...и се ражда нов живот със вик, цветенца с листенца изправяха крехките си стъбълца, устремени към небесната синева.
Лека и ползотворна седмица! Животът е хубав, животът е магия.
Много мъже у нас се страхуват, че танците не се считат за много "мъжествено" занимание и че някой може да си помисли нещо:shy:. Тъпи предразсъдъци.frisky lioness написа: Боже:blink::shocked: Ти говориш за война. Нали съм ти казвала как съм го молила да се запишем в някой клуб за да учим салса или некво друго латино...Отговорът беше НЕ. Предложих и на един приятел и той НЕ. Ми викам си аз как да ходя сама, като тези танци се танцуват по двойки. Приятелят ми подари книжка:blink::? Дори си свалих и подходяща музика, ама само с четене и слушане на музика не става:( Няма дух.... Предлагах дори и на син ми, да идва с мен, та да ми партнира, ама той.....сигурно му се виждам дърта или той е още малък. Не го влечат такива работи
Сега съм се уговорила с една позната, кат и станат още мъъъъъничко по-големи дяцата да се запишем на народни такци![]()
![]()
П.П. Наистина ли ти е тренер? И на живо ли е толкова лъчезарен и атрактивен?
аз едно кокиченце си взехБоЕВ написа:Ей >ТУК<, има много и най-различни пролетни цветя, пускал съм ги по различен повод и в различни теми.vyara написа:Благодаря ти!БоЕВ написа: Лека и ползотворна седмица! Животът е хубав, животът е магия.
Пробвах и трите как изглеждат на десктопа ми и най-добре стои тази беличката срамежлива теменужка мила дружка и си я оставих.
Наистина е магия, Боев.
а аз съм си взела един розов шибойПипилота Шантиклер написа:
аз едно кокиченце си взех
Благодаря за пожеланието:-)Stranniche написа:
Много мъже у нас се страхуват, че танците не се считат за много "мъжествено" занимание и че някой може да си помисли нещо:shy:. Тъпи предразсъдъци.
Пожелавам ти да си намериш някой смелчага, който не се влияе толкова от масовото мислене!

Помня, помня!БоЕВ написа:Ей, помниш куче, помниш!:blum: Безмалко вчера да метна една истинска, ама ме досрамя, щерката ме е снимала с мобилния...край, викам си, хептен ще уплаша народа. Ама така става то, обикновено съм от другата страна на фотоапарата.[unknown] написа: Тая птица, дето си я снимала- не е БоЕВ! БоЕВ е черен гарван, той се е представял в клуба.![]()
Питай го, той ще ти каже. Имаше и тема, ама не ми се рови, че беше в дира...