Па!

Все същите
Аватар
Green Light

Па!

Мнение от Green Light »

Стреснах ли ви?

Човек няма къде да се лигавви, бе, хора, като изчезна това мпсто. Има хиляда места където мога да съм сериозен, глупав, досаден или уж весел, ама няма къде да се лигавя вече.
Докараха лъва пред НДК, той е бил на паметника на 1 и 6ти пехотни полкове, първа е желязната дивизия- от шопи. Много ме кефят с отношението си към войната, навремето отдавна бях прочел анекдот в статия, войник на пост някъде в Румъния вика на офицера, г-н офицер, искаш ли печено прасе за обяд? Искам, да, къде? Еми няма! Били са острието на атаките и срещу Букурещ и преди с руснаците, падали са като круши и заедно с този заядлив шопски хумор ми пускат филми всеки път като стане въпрос за тоя паметник.
Сега що го приказвам тва?

Малко като пред строя се чувствам, седя и държа речи. Здравейте, войници! И по съвпадение всеки от войниците едновременно си помисли, ако сега в отговор извикам "Да го духаш!" никой няма да забележи.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Адски ме уплаши, пу, пу! :)))))

Много ми е съвестно, че едва-едва надниквам тук и че нищо не пиша. Ако щеш вярвай, даже паролата си бях позабравила...

Обаче истината е, че нямам и какво да напиша. Сигурно е от претоварване, но даже новини не следя, почти извън света съм. Почти за нищо нямам мнение, а пък за каквото имам, не е за казване. :grin: И каквото ми се случва, не ми се разказва.
Ужас, голям смях.

Иначе така ми се хулиганее, че не е за вярване.

Мисля, че в голяма степен ме отрови фейсбукът. Каквото тук беше смешно, интересно и разведряващо, там има някакви други измерения, които не ми харесват.
Много приказки, много глупости, човек се препълва от празнота. Имам нужда от това светът да е по-малък. И по-умен, по възможност. :lol:
Panta rhei...
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

мога ли барем да те помоля за фейсбука ти, Мнемо? Ако кандисаш- там съм Elitsa Osenska. Ако не кандисаш, цялото 3о4о ще разбере. И тук, и там. :lol:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

windcolours написа:мога ли барем да те помоля за фейсбука ти, Мнемо? Ако кандисаш- там съм Elitsa Osenska. Ако не кандисаш, цялото 3о4о ще разбере. И тук, и там. :lol:
Егати! Ама тва ти ли си, счупих си мисалото да мисля, коя е тая Елица, бе да мусеневиди, ама то ни да питаш, ни нищо. Чудо е тоя ФБ
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

windcolours написа:мога ли барем да те помоля за фейсбука ти, Мнемо? Ако кандисаш- там съм Elitsa Osenska. Ако не кандисаш, цялото 3о4о ще разбере. И тук, и там. :lol:
Начи, така като поставяш нещата - веднага ще кандисам, ако изобщо си направя профил там. :)))
Няколко пъти се замислям, защото за някои неща е улеснение, обаче вътрешната ми съпротива е много силна. Затова засега само чета в профила на мъжа ми.
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа: ...засега само чета в профила на мъжа ми.
Воайорка!
Остави човека, бре! Ако до сега не е кръшкал, едва ли сега ще започне! :harhar:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

сър Айвънхоу написа:
Воайорка!
Сигурна бях че това ще се набие в нечии очи! :lol::lol::lol:

Ама поне те извадих на бял свят. :blum:

Как си, съре?
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа: Сигурна бях че това ще се набие в нечии очи! :lol::lol::lol:

Ама поне те извадих на бял свят. :blum:

Как си, съре?
Ами, като са дърпаш и не си даваш фейса, така ще е... ша ни вадиш на бял свят...

Добре съм... за сега...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

:lol: :lol:
по-долу прочетох че тя намала фейс!...Сега заради тебе ще трябва да си прави! :shocked:
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

сър Айвънхоу написа:
Воайорка!
:lol: :rotfl24: :blum: :rotfl24:

че кой пък ще е тоя мъж дето няма да пофлиртува я в фейса, я някъде другаде (сега прочетох другата тема за свинетет) ;-)
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Re: Па!

Мнение от Sweety »

Green Light написа:Стреснах ли ви?

Човек няма къде да се лигавви, бе, хора, като изчезна това мпсто. Има хиляда места където мога да съм сериозен, глупав, досаден или уж весел, ама няма къде да се лигавя вече.
Докараха лъва пред НДК, той е бил на паметника на 1 и 6ти пехотни полкове, първа е желязната дивизия- от шопи. Много ме кефят с отношението си към войната, навремето отдавна бях прочел анекдот в статия, войник на пост някъде в Румъния вика на офицера, г-н офицер, искаш ли печено прасе за обяд? Искам, да, къде? Еми няма! Били са острието на атаките и срещу Букурещ и преди с руснаците, падали са като круши и заедно с този заядлив шопски хумор ми пускат филми всеки път като стане въпрос за тоя паметник.
Сега що го приказвам тва?

Малко като пред строя се чувствам, седя и държа речи. Здравейте, войници! И по съвпадение всеки от войниците едновременно си помисли, ако сега в отговор извикам "Да го духаш!" никой няма да забележи.
:grin:
малко се лигавиш явно ;-) трябва повече и ще има реакция
Блажени са бедните духом
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Green Light написа:
Егати! Ама тва ти ли си, счупих си мисалото да мисля, коя е тая Елица, бе да мусеневиди, ама то ни да питаш, ни нищо. Чудо е тоя ФБ
ама се кефиш, като ти лайквам постовете, нали? Едно благодаря да беше казал. Никва куртоазия няма в теб!
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

windcolours написа: ама се кефиш, като ти лайквам постовете, нали? Едно благодаря да беше казал. Никва куртоазия няма в теб!
ти си непоносимо ФБ-приятелче
хич да не те приема е най-добре
като се почнат едни гъби, гъби, гъби... гледаш и лигите ти текат
после серия скали, пещери, реки, треволяци.... гледаш, гледаш и завиждаш, завиждаш
ще пропусна ония палачинки, дето ги правят 4 мъже в събота, заради вродената ми доброта няма да ги споменавам, да видите, че мисля за спокойствието в домовете на другите, да не се почнат семейни войни - видя ли бе, кви мъже има! не като теб!
с една дума, ако някой се е объркал да те присъедини като приятелче, моменталически да те отписва :blum::twisted:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

holi_day написа: ти си непоносимо ФБ-приятелче
хич да не те приема е най-добре
като се почнат едни гъби, гъби, гъби... гледаш и лигите ти текат
после серия скали, пещери, реки, треволяци.... гледаш, гледаш и завиждаш, завиждаш
ще пропусна ония палачинки, дето ги правят 4 мъже в събота, заради вродената ми доброта няма да ги споменавам, да видите, че мисля за спокойствието в домовете на другите, да не се почнат семейни войни - видя ли бе, кви мъже има! не като теб!
с една дума, ако някой се е объркал да те присъедини като приятелче, моменталически да те отписва :blum::twisted:
даваш ли си сметка какъв апокалипсис е в кухнята /и съседните помещения/ след 4-ма мъже, вихрещи се в нея??? Пак добре, че се докопах до 2 палачинки изобщо... А гъбоберът ни е жизнено нужен, че как иначе се изхранват толкова мъже????
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

windcolours написа:даваш ли си сметка какъв апокалипсис е в кухнята /и съседните помещения/ след 4-ма мъже, вихрещи се в нея??? Пак добре, че се докопах до 2 палачинки изобщо... А гъбоберът ни е жизнено нужен, че как иначе се изхранват толкова мъже????
:flower: все така прекрасна да си и в хубавата им компания!
е, неблагодарност съзирам, дето се грижат за талията ти. унищожават благородно палачинките вместо теб, а ти се оплакваш :blum:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Публикувай отговор