3о4о

Все същите
Аватар
Kent
Обратна връзка:

3о4о

Мнение от Kent »

Много хубава идея. Са му викат - проект. Не само, че остана, ами се допързаля до лични контакти, връзки, майтапи, раздели, ты меня уважаешь? охкане, хвалби, мърморене.... и проч.
Допързаля се и до фейса. И се пързаля нататък.

п.п. Никога не издаде - едно голямо Пуфффффф:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
сър Айвънхоу

Re: 3о4о

Мнение от сър Айвънхоу »

Kent написа:Много хубава идея. Са му викат - проект. Не само, че остана, ами се допързаля до лични контакти, връзки, майтапи, раздели, ты меня уважаешь? охкане, хвалби, мърморене.... и проч.

"Кадрите решават всичко!" :blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Kent написа:Много хубава идея. Са му викат - проект. Не само, че остана, ами се допързаля до лични контакти, връзки, майтапи, раздели, ты меня уважаешь? охкане, хвалби, мърморене.... и проч.

Е издаде, как да не издаде? Момента е дискусионен, но че издаде пуф, доказателството е, че днес тук няма никого.
Не знам какво имаш предвид с това че е във Фейсбук или че живее по някакъв начин Зочо? Мисля, че свърши, а аз си въобразявах, че ще е вечно.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Аз често поглеждам, но просто няма какво да кажа. Явно съм поодъртял.
Наздраве :cool:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Прилича ми на двойка, в която двамата постоянно си говорят, ама постоянно. И в един момент откриват, че са изчерпали темите. И замълчават, загледани в различни посоки.

Интересно, ако се пуснат същите теми, дали ще се пишат същите коментари. Или народът е преживял някаква степен на еволюция и, преминал някой друг житейски катарзис, гласовете ще пеят други песни.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Колко години станаха 10 или повече на 3о4о. Мисля, че си е добре в контекст с неща които са по-лесни /пак фейса визирам/. И това не е тематичен форум, те са вечни но с различни хора. Това е просто тъй, нюанс от начините на общуване. Има си огънче и то гори. На Камен бряг има едно малко огънче и гори и там от сума ти и години се събират чат пат дори разни хора. Мина се пика на тълпите, но пак ще се събират.

А в 3о4о по-добре огънче, отколкото клада или крематориум като през 2008 примерно. Аз нали съм тука. А аз не съм някъде където не капе, като изсъхне се премествам.
п.п. вече е студено, но ми се мрежалее в главата среща- 3о4о на Камен бряг, примерно ранната есен на 2018 "Да лайкнем огънчето" хахахаха. То сигур няма да стане, и аз къвто съм организатор, но пък знае ли чиляк...
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Piqndurnik написа:Аз често поглеждам, но просто няма какво да кажа. Явно съм поодъртял.
В Германия ли си още?
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Kent написа:Колко години станаха 10 или повече на 3о4о. Мисля, че си е добре в контекст с неща които са по-лесни /пак фейса визирам/. И това не е тематичен форум, те са вечни но с различни хора. Това е просто тъй, нюанс от начините на общуване. Има си огънче и то гори. На Камен бряг има едно малко огънче и гори и там от сума ти и години се събират чат пат дори разни хора. Мина се пика на тълпите, но пак ще се събират.

А в 3о4о по-добре огънче, отколкото клада или крематориум като през 2008 примерно. Аз нали съм тука. А аз не съм някъде където не капе, като изсъхне се премествам.
п.п. вече е студено, но ми се мрежалее в главата среща- 3о4о на Камен бряг, примерно ранната есен на 2018 "Да лайкнем огънчето" хахахаха. То сигур няма да стане, и аз къвто съм организатор, но пък знае ли чиляк...
Сефте чувам. Огънче.

Ами пробвай, де да знаеш...
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002003731619
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Публикувай отговор