https://sovapsychologist.com/2017/11/18 ... -surdq-se/
Не ти говоря! Сърдя се!
Не ти говоря! Сърдя се!
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Green Light
Re: Не ти говоря! Сърдя се!
Готино, но малко вън от темата - забелязала ли си че все повече научни и наукоподобни статии, лекции и теми изобщо завършват с "тия неща са пълна загадка и ние идея си нямаме какво всъщност става". Тва ми прави все по-дълбоко значение и взех да го търся, и го намирам. Слушам едни лекции на ТТС. Няма значение по какво. Не за разговора, а по принцип няма значение- каквито ми попаднат такива слушам. Антропология, история, физика, биология, чакат ме лингвистика, философия... сещаш се. Та във всички, без изключение, това е налично. "Ние си мислим, че може би е така, но всъщност идея си нямаме."holi_day написа:Играта - Не ти говоря! Сърдя се!
Може би в крайчеца на съзнанието си се досещаме какви арогантни самовлюбени кръгли нули сме все пак, когато величествено "обясняваме всичко за света"
Сори че не по темата, то аз кога ли па по темата говоря. Впрочем тука самата тема малко ме втриса де. Представям си, например, как казвам на Бейби, която се чумери, но "все още настоява, че няма нищо и тогава аз казвам много искрено: ”Толкова се радвам да чуя това. Поради някаква причина си мислех, че нещо си ми ядосана.”"
Ела ми тогава да видиш ти арогантност ли е, кръгла нула ли е или какво е цялата работа..!
"Женското "Не се сърдя," е като зъболекарското "Няма да боли"…"
Ф.Песоа
Ф.Песоа
О, Холи, мерси! Толкова добре написана статия! Вземам си я като настолно четивоо - толкова често се цупя и ми се цупят.holi_day написа:Играта - Не ти говоря! Сърдя се!
shshtt написа:
преди много години бях голяма сръдла
поизлекувах се, като майка ми каза нещо на тази тема и се познах в изречението и се засрамих
сега не се сърдя, ама пак съм бунтарка на моменти
и си отстоявам моето без цупене
Ф.Песоа
Ф.Песоа
забравих да ти кажа, че често си спомням твоето стихотворение за приятелствотоshshtt написа: О, Холи, мерси! Толкова добре написана статия! Вземам си я като настолно четивоо - толкова често се цупя и ми се цупят.
много добре е написано
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
Дай го насам! Не го помняholi_day написа:забравих да ти кажа, че често си спомням твоето стихотворение за приятелствотоshshtt написа: О, Холи, мерси! Толкова добре написана статия! Вземам си я като настолно четивоо - толкова често се цупя и ми се цупят.
много добре е написано
Green Light написа:Дай го насам! Не го помня
shshtt написа:Близост
той разбира
той прощава
той чака
да дойдеш на себе си
защото приятелят е брат
и за него си
незаменим
много, много ми харесва
освен в живота,
като мото на форума може да е
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
Да, и на мене ми хареса. Тя има нова книга Шът, днеска дадох колата на сервиз, което означава, паркирането няма да е мое занимание днес и квартала около НДК отново е достъпен за мен денем. Та ще мина да си я купя.holi_day написа: много, много ми харесва
освен в живота,
като мото на форума може да е
Морз или още по-нова?Green Light написа: Тя има нова книга Шът,
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
А, Морз била изчерпена вече, което предполагам значи, че и е потръгнало на Шът, но не съм сигурен, дано да мине и да ни светне.holi_day написа:Морз или още по-нова?Green Light написа: Тя има нова книга Шът,
Говоря за "Непоръчан портрет". Дори заглавието е Шът-овско, нали? Нашенско такова.
Не знам дали е след или преди Морз, не съм си купил досега нищо нейно, кофти работа, но ще се поправя днеска. Ерго е издателството.
- windcolours