On the shore.

Всичко за пътешественика
Аватар
Kent
Обратна връзка:

On the shore.

Мнение от Kent »

Имаше навремето един филм /не много оптимистичен/ с такова заглавие.

Вчера се разходихме до близко до Варна крайбрежие и докато месех пясъка с крака си помислих, край морето е най-харно зимата и есента. Или дори лятото когато времето е лошо. Тогава то / морето/ е чисто и дружелюбно. Вадата е прозрачна и мила. Никъде не плуват люспи от домати и хартийки с нечисто оцветяване. Пенестите лапички на вълните никога не мокрят обувките. Пясъка е гладък и наоколо липсват космати човекообразни, чийто речников запас се изчерпва с "ще ме цака тя с топла бира". Мога да паркирам Дада, където си искам и нарочно да се заровя в пясъка за да изпробвам противобуксуващите пътечки. И никой няма да цъка отстрани с привидна загриженост докато си чеше косматия тумбак и да ръси мозък къв съм прост шофьор... /преживявал съм подобна "загриженост" вече на Пътя/
Мястото беше южно от Шкорпиловци, разходката към 6 км. Накрая скипнахме малко връщането по един кален отвес и не ни погреба лавина от мокра пръст, не си счупихме ръцете от предоверяване на гнили клони и дори кърлежи нямаше макар, че температурата беше идеална за лов на топлокръвни двукраки.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Чудят се как да отнесат целия дънер към къщи...

Изображение

Изображение

Изображение

Тея минзухари сочат към - Кандахар, Антананариво и планетата Венера...

Изображение

Изображение

Изображение

Нагоре.

Изображение

Камо.

Изображение

Изображение

Йоана носеше пръчки за декорация и ги изтърва по урвата. Върна се и ги прибра. Голям героизъм.

Изображение

Горе е плоско като торта със свещи, хубаво че не валеше щото щяхме да издрапаме дотам някъде привечер...

Изображение

Изображение

Триумфалната арка хахахахаха.....

Изображение
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Публикувай отговор