Ей, коронавъзрастни
- Green Light
Ей, коронавъзрастни
Кво праите, бе?
Как сте?
Как сте?
- Green Light
д-р Михайлов
bnr.bg
Накрая монархията ще тържествува.

Шегувам се, за друго говори докторът. Принципно, общо и "фантазно". Както винаги.
Накрая монархията ще тържествува.
Шегувам се, за друго говори докторът. Принципно, общо и "фантазно". Както винаги.
Как съм?
Разбирам, че тия мерки са необходими. И ми е много болно, че след тях ще е много, много трудно. Осъзнавам всички опасности за демокрацията, за икономиката и т.н.
Обаче това "спиране" на света адски ми харесва. Празната София, тишината (онзи ден чух гугутки на Оборище!), необходимостта да не излизаш много-много, а като излезеш да не те връхлита никой. И се изчисти въздухът (знам, че прахометрите показват друго, но моят нос така го усеща).
Честно казано, умирам от кеф в момента и всичко това ми носи надежда за връщане към някаква нормалност.
Стойте си здрави, моля!
Разбирам, че тия мерки са необходими. И ми е много болно, че след тях ще е много, много трудно. Осъзнавам всички опасности за демокрацията, за икономиката и т.н.
Обаче това "спиране" на света адски ми харесва. Празната София, тишината (онзи ден чух гугутки на Оборище!), необходимостта да не излизаш много-много, а като излезеш да не те връхлита никой. И се изчисти въздухът (знам, че прахометрите показват друго, но моят нос така го усеща).
Честно казано, умирам от кеф в момента и всичко това ми носи надежда за връщане към някаква нормалност.
Стойте си здрави, моля!
Panta rhei...
Добре сме, гривната показва средно 12 км на ден, мммм средствта са безопасен сех хвърчат като патрони от картечна лента, открих във Варна находища на нестабилизиран Осмарски Пелин оригинал, на работа ...като на работа, малко повече се упаковам. Живота се ниже като глист от ... тръба за фунийки.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Green Light
Готиното е, че вярвам, че сте искрени. Има си хора, които виждат хубавото във всяка ситуация(и значи в живота по принцип). Не се забелязвате с просто око и се обаждате рядко, обаче човек, ако знае къде да ви примами, се появявате.
При нас се получи съвпадение. С дълга предълга подготовка, повече психологическа, отколкото материална решихме да се местим на вилата. Планът беше да се преместим от 16.03. Този вирус дръпна нещата с 4 дена, тук сме от 12ти. Сега всички имаме чисто ново ежедневие, нови навици се формират, нови хобита, нови малки удоволствия и нови трудности. Всичко ни е ново и интересно. Сутрин ни будят птици, а аз се занимавам да правя маникюр и прически на рози, лозички и овошки. В далечния край на двора имам кукуряк.
Така сме.
Кенте, възможно ли е от маската да ме боли гърло? Ако се заседя с маска(когато съм в града на работа) и после ме боли.
При нас се получи съвпадение. С дълга предълга подготовка, повече психологическа, отколкото материална решихме да се местим на вилата. Планът беше да се преместим от 16.03. Този вирус дръпна нещата с 4 дена, тук сме от 12ти. Сега всички имаме чисто ново ежедневие, нови навици се формират, нови хобита, нови малки удоволствия и нови трудности. Всичко ни е ново и интересно. Сутрин ни будят птици, а аз се занимавам да правя маникюр и прически на рози, лозички и овошки. В далечния край на двора имам кукуряк.
Така сме.
Кенте, възможно ли е от маската да ме боли гърло? Ако се заседя с маска(когато съм в града на работа) и после ме боли.
Не знам, гърло боли при раничка / от студено, горещо , инфекция/, мен ми се подува малко и смъди от повишена влажност / влажни време, сутрин край морето/ вътре в маската нали има повече водни пари, може и затова. Ако нямаш темп, ако без маска си ок, и не се чувстваш като да те е опъвал кинг-конг, сигурно е безобидно. /за тебе де/
- snowprincess
гуш, радвам се да те видяМнемозина написа:Как съм?
Честно казано, умирам от кеф в момента и всичко това ми носи надежда за връщане към някаква нормалност.![]()
Стойте си здрави, моля!

Борим се с Ковид. Бахти гадния вирус, при моето биволско здраве / не боледувам от нищо, повече от ден/ няколко дни не знаех на кой свят се намирам, и това при условие че не съм развил бронхит или пневмония. Това е като увеличен под микроскоп грип. Упорит, зловещ и изпепеляващ. Пазете се, че някой от по кекавите може и да издуха супата и дори да се гътне/ а може и да го изкара леко, работата е че никой не знае, коя клечка ще изтегли../
- Green Light
От тук нататък само здраве, Кенте, стари баир-будалане!Kent написа:Борим се с Ковид. Бахти гадния вирус, при моето биволско здраве / не боледувам от нищо, повече от ден/ няколко дни не знаех на кой свят се намирам, и това при условие че не съм развил бронхит или пневмония. Това е като увеличен под микроскоп грип. Упорит, зловещ и изпепеляващ. Пазете се, че някой от по кекавите може и да издуха супата и дори да се гътне/ а може и да го изкара леко, работата е че никой не знае, коя клечка ще изтегли../
Като в някаква откачена бомбандировка се чувствам или под безпричнния обстрел на ония американски убийци със снайперите. Двама дългогодишни познати са умрели, и двамата в последните две седмици. Изпадам в блокаж по темата, не мога да мисля нищо.
Сън кошмарен, изпепеляващ отвътре, да, дано се събудим скоро.