Пу да не са ми уроки!

Все същите
Аватар
holi_day

Пу да не са ми уроки!

Мнение от holi_day »

Започва футболно първенство, а аз така и така от всичко разбирам и прогнозирам, възкликва "Италия ще спечели!"
После си прехапвам езика, че те пък може този път изобщо да не участват. Ей, така за едното нищо ще се изложа с прогнозата ми.
Забелязвам, че екранът на ТВ-то от ден на ден изтънява от гледане. Чувам за полуфинали и пак се изцепвам, че е ясно за италианците... Някой измърворва, че е възможно, а аз "направо си е сигурно!"
Вчера питам “ е, кой би?! ", ама едно такова с леко самочувствие, защото бях чула финала срещу кого е.
Отговор:" Твоите!“
Досрамя ме да попитам какво първенство е било, заложих на "европейско" и вече си имам "мои" футболисти!
Хем прогнози 100 % верни, хем аналитично мислене!
Пу да не са ми уроки!
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Green Light

Re: Пу да не са ми уроки!

Мнение от Green Light »

holi_day написа:Започва футболно първенство, а аз така и така от всичко разбирам и прогнозирам, възкликва "Италия ще спечели!"
После си прехапвам езика, че те пък може този път изобщо да не участват. Ей, така за едното нищо ще се изложа с прогнозата ми.
Забелязвам, че екранът на ТВ-то от ден на ден изтънява от гледане. Чувам за полуфинали и пак се изцепвам, че е ясно за италианците... Някой измърворва, че е възможно, а аз "направо си е сигурно!"
Вчера питам “ е, кой би?! ", ама едно такова с леко самочувствие, защото бях чула финала срещу кого е.
Отговор:" Твоите!“
Досрамя ме да попитам какво първенство е било, заложих на "европейско" и вече си имам "мои" футболисти!
Хем прогнози 100 % верни, хем аналитично мислене!
Пу да не са ми уроки!
Да познаеш европейския шампион е детска игра, въобще не ми се фали. С печелившите числа от тотото по-бих те признал, може и ръката да ти стисна. Но ако искаш да ми падне шапката наистина, кАжи дали ще се състави правителство. За изборите на 12 ноември говоря, че то сигурно отдавна ще са минали докато ти стане ясно че питам.
...
'21-ва година тва

...

2021-ва, двайспърви век
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

за цялата 21-ва година ли да ти кажа числата с точност или само за миналия месец на настоящата?:blum:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Green Light написа:
Да познаеш европейския шампион е детска игра, въобще не ми се фали. С печелившите числа от тотото по-бих те признал, може и ръката да ти стисна. Но ако искаш да ми падне шапката наистина, кАжи дали ще се състави правителство. За изборите на 12 ноември говоря, че то сигурно отдавна ще са минали докато ти стане ясно че питам.
...
'21-ва година тва

...

2021-ва, двайспърви век
22ра имаше ли я, живях ли я, какво правих и как се изниза не знам, обаче за 23та ако някой може да ми отговорНе на същия въпрос, ще съм му вечно... или поне много дълго време..., или добре де, няколко седмици много благодарен.

Ще имаме ли правителство, Зочо? През 2023та?
И въобще?
Публикувай отговор