Пичове и пички, извратеняци и извтатенячки, не точно горд и още по-малко щастлив, но все пак с трепет искам да ви, или по-точно - да си - съобщя, че се разпльоках.
Какво ще кажете за изречението?
Изминаха вече пет шшшиб.... години с ден след ден лош и по-лош, а днес майка ми лежи в реанимация след тежка операция, и на мен са ми свършили свежите, положителни готини мисли. Добре е минало, докторът показа даже снимки, би трябвало да съм обнадежден и знам, че е кретенско да не съм.
Обаче, пичове, обаче пичкк, извратеняци любими, вас ви няма, а пък аз съм само ужасен.
И не спирам да пия.
След zwei jahre, да се еба!!!
Разпльокан
- snowprincess
Re: Разпльокан
как е днес майка ти, Грийн?
успя ли да влезеш в реанимация и да я видиш, за да се успокоиш

- Green Light
Едва днес вече са хубави новините, Сноу. Лекарската комисия е дала чудесно мнение, всичко вече е наред, само наблюдение ще има. Отделно че тя се възстановява чудесно и отделно великото и чувство за хумор и всичко останало.snowprincess написа:как е днес майка ти, Грийн?
Ако спокойствие е да съм ухилен до ушите - успокоен съм значи днес!
Тенкю! На теб, на всички и на всичко!
- snowprincess
радвам се на хубавата новина, ГрийнGreen Light написа:Едва днес вече са хубави новините, Сноу. Лекарската комисия е дала чудесно мнение, всичко вече е наред, само наблюдение ще има. Отделно че тя се възстановява чудесно и отделно великото и чувство за хумор и всичко останало.snowprincess написа:как е днес майка ти, Грийн?
Ако спокойствие е да съм ухилен до ушите - успокоен съм значи днес!
Тенкю! На теб, на всички и на всичко!
прегръдки