Нищо не казвате!
Как го възприехте?
За, против?
Остаряваме ли, щом ставаме консервативни или просто светът полудява?
Или ни водят към полудяване?
Париж, олимпиада, целият свят е олимпиада!
- Green Light
Re: Париж, олимпиада, целият свят е олимпиада!
Откриването ли? Не го гледах, но нищо от видяното или чутото по-късно не ме шокира, възмути, нито пък дори лошо впечатление да ми направи. Модата е такава с тези гей картини, дебеланковци или женски равноправия. Възприех го още веднага преди години, никога не съм се шокирал от педерастите- шарен свят и ако нещо ме дразни, това е прекаленото налагане в холивудските филми и предизвикателната политика на българските гей паради. Но сякаш в останалия свят на изкуствата, включително и тук в това откриване се спазва мярката на добрия вкус и без на човек изрично да му посочат от какво трябва да се подразни, може да пропусне.Melany99 написа:Нищо не казвате!
Как го възприехте?
За, против?
Остаряваме ли, щом ставаме консервативни или просто светът полудява?
Или ни водят към полудяване?
Първият коментар, който чух на сутринта след откриването беше на Елена Розбер, аз много я харесвам- мъжко момиче, обрана в емоциите, не се прехласва и не изпада в умиление. Тя беше супер силно впечатлена- не само от рокаджиите, но и от Селин Дион, както и от цялостното излъчване. Според нея младият режисьор е подходил без да му пука и без да се съобразява нито с традиция, нито с наложен стереотип. И му се е получило.
Може би за този млад пич и това което той носи си струва да си поговорим. Новаторството е твърде рядко, твърде трудно се получава и е просто много ценно за да го оставим без внимание.